aralarında vakkoroma, gap, mavi gibi markalarında olduğu kıyafetler çok ucuz

aaa çok sevindim canım
ürünlerin kalitesinden eminim beğenileceğinden de, çoğunu ben hiç giyemedim, giydiklerimde en fazla bir yada iki kez ve ürünlerin çoğu bana ünlü bir yazar ve yorumcudan geliyo, içlerinde türkiyede bulunmayan çok ünlü markalarda oluyo ve çok ucuza verdiğimi düşünüyorum fotı-olarda belli olmuyorlar ama hepsi çok güzel
azın bal yesin bu arada ne güzel şeyler söylemişsin, iki gündür internet kesikti moralim bozulmuştu, sayende yerine geldi :32:
güle güle kullan canım:9:

Teşekkürler kargomu dün aldım, ücreti yatırdım haber vereyim dedim :) Ürünler çok güzel kaliteli ve tam oldu beden filan, güvenle alışveriş yapabilirsiniz hanımlar :)

aaa çok sevindim canım
ürünlerin kalitesinden eminim beğenileceğinden de, çoğunu ben hiç giyemedim, giydiklerimde en fazla bir yada iki kez ve ürünlerin çoğu bana ünlü bir yazar ve yorumcudan geliyo, içlerinde türkiyede bulunmayan çok ünlü markalarda oluyo ve çok ucuza verdiğimi düşünüyorum fotı-olarda belli olmuyorlar ama hepsi çok güzel
azın bal yesin bu arada ne güzel şeyler söylemişsin, iki gündür internet kesikti moralim bozulmuştu, sayende yerine geldi :32:

aaa çok sevindim canım

Ne demek, haklısınız gerçekten cok kaliteli güzel normalde hiç etek giymem ama bu sizin gönderdiğiniz tarz etekleri cok seviyorum kalem etek tarzı, cok sağolun tekrardan çok memnun kaldım :)

Ne demek, haklısınız gerçekten cok kaliteli güzel normalde hiç etek giymem ama bu sizin gönderdiğiniz tarz etekleri cok seviyorum kalem etek tarzı, cok sağolun tekrardan çok memnun kaldım :)

rica ederim canım, bende çok memnun oldum
beni takip etmeye devam et yeni ürünlerim yolda
bana ünlü bir yazar ve yorumcudan kıyafetler geliyo, çoğu türkkiyede bulunmayan kaliteli markalar ve çoğu hiç giyilmemiş

rica ederim canım, bende çok memnun oldum
beni takip etmeye devam et yeni ürünlerim yolda
bana ünlü bir yazar ve yorumcudan kıyafetler geliyo, çoğu türkkiyede bulunmayan kaliteli markalar ve çoğu hiç giyilmemiş

Takip edeceğim, özellikle babet,plaj çantası, spor kıyafetlere ihtiyacım var eğer eklerseniz direk bakıcam :1:

Takip edeceğim, özellikle babet,plaj çantası, spor kıyafetlere ihtiyacım var eğer eklerseniz direk bakıcam :1:

cnım plaj çantası ekledim gözükmüyomu
yada buraya eklemedim mi ki:36: kafam karıştı
renk renk ortadan fermuarlı ben onu tatile gittiğimde hem plaj çnt hem normal elbiselerimle kullandım herşeye uyuyo bi bak istersen
ayak numaran kaç canım

cnım plaj çantası ekledim gözükmüyomu
yada buraya eklemedim mi ki:36: kafam karıştı
renk renk ortadan fermuarlı ben onu tatile gittiğimde hem plaj çnt hem normal elbiselerimle kullandım herşeye uyuyo bi bak istersen
ayak numaran kaç canım

Ou çantayı göremedim, tekrar bakayım sayfalara :) ayak numaram 37 :)

Ou çantayı göremedim, tekrar bakayım sayfalara :) ayak numaram 37 :)

$IMG02326-20140507-2202.jpg

:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:

spor kıyafet ayarlarım canım ayakkabıda sanrım

çanta 10 tl canım hatta şu an diğer siteden de arkadaşım talip oldu ama önce seninle konuşmaya başladık acil karar ver canım onunda çanta krizi tutmuş :36::36::36::36:

spor kıyafet ayarlarım canım ayakkabıda sanrım

çanta 10 tl canım hatta şu an diğer siteden de arkadaşım talip oldu ama önce seninle konuşmaya başladık acil karar ver canım onunda çanta krizi tutmuş :36::36::36::36:

Tamam eklerseniz bakarım :) Siz satın o çantayı diğer arkadaşla anlaştım ben :)

Back