pembe eteğin bedeni ve kumaş cinsi nedir ?
ve birde boy uzunluğu...
canım boy önemli değil bu modelde boyun ne kadar uzunsa o kadar güzel oluyo bel olduktan sonra 36 beden
giyince toplandığı için boyu neye göre ölçmeli bilemedim canım
bebişlerim var biraz geç cevap veriyorum o yüzden
ayyyyyy( 36 beden mi,söyle yapalım belini ölçer misin ?36 beden bana asla uymaz ama belki beli ne bileyim uyar
canım iki kat halinde ölçtüm 35 cm, içindede 4 cm payı var kilo alırsam açarız diye koymuştu annem ama beni yinnede kurtarmıyo :))
eğer açarsan sadece iki karış dikiş dikilicek o kadar oda alttan belli olmaz acemi biri dikse bile, üstüne diğer parçanın katı geliyor çünkü
şimdi birkaç pantalon belimi ölçtüm,43 yada 44b civarlarındalar...ama şu var ki bu yüksek bel mi ?yani açıldığında max.39 olacak..ayyy sanırım boşa zorluyorum,alsamda asla giremeyeceğim içine..:18:
canım varsa ince kumaş bir etekten ölç pantolan farklı olabilir, tıpkı botla abiye ayakkabıda numara değiştiği gibi:)) bilemedimki şimdi ben baya bi zayıftım bu dikildiğinde
çok beğendiysen al canım içinde kalmasın dediğim gibi özel tasarım birşey olduğu için şahane aynından diktirirsin, ben hatta siyahını o yüzden saklıyorum biraz daha kumaşından bulursam diktircem yine anneme
düşük belmi
değil ama yüksek belde değil öleee enterasan bir etek hahayyttt nasıl çizmişlerse siyahını giydiğimde kimse çözemiyordu :)) çok dikkat çekiyo
tamam gerçekten beğendim ve alayım ben bunu ..ödeme ile ilgili havale ücreti ödemeden gönderebileceğim bir yöntem seçmeliyim :))ve ptt kargo ile gönderirsin değil mi ?ve birde boyun kaç ve sende nerde duruyor kıvırdıktan sonra..
serebrummmm canım senin ürünleri vermiyom kimseye merak etme
tamam gerçekten beğendim ve alayım ben bunu ..ödeme ile ilgili havale ücreti ödemeden gönderebileceğim bir yöntem seçmeliyim :))ve ptt kargo ile gönderirsin değil mi ?ve birde boyun kaç ve sende nerde duruyor kıvırdıktan sonra..
:=)ürün bakıyorum kuzum alerji hapı hıbıllaştırdı beni.
Melegim 4u ne olur
bu da varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?