aralarında vakkoroma, gap, mavi gibi markalarında olduğu kıyafetler çok ucuz

ayyyyyy ( 36 beden mi,söyle yapalım belini ölçer misin ?36 beden bana asla uymaz ama belki beli ne bileyim uyar

ayyyyyy ( 36 beden mi,söyle yapalım belini ölçer misin ?36 beden bana asla uymaz ama belki beli ne bileyim uyar

canım iki kat halinde ölçtüm 35 cm, içindede 4 cm payı var kilo alırsam açarız diye koymuştu annem ama beni yinnede kurtarmıyo :))
eğer açarsan sadece iki karış dikiş dikilicek o kadar oda alttan belli olmaz acemi biri dikse bile, üstüne diğer parçanın katı geliyor çünkü

şimdi birkaç pantalon belimi ölçtüm,43 yada 44b civarlarındalar...ama şu var ki bu yüksek bel mi ?yani açıldığında max.39 olacak..ayyy sanırım boşa zorluyorum,alsamda asla giremeyeceğim içine..:18:

canım varsa ince kumaş bir etekten ölç pantolan farklı olabilir, tıpkı botla abiye ayakkabıda numara değiştiği gibi:)) bilemedimki şimdi ben baya bi zayıftım bu dikildiğinde

çok beğendiysen al canım içinde kalmasın dediğim gibi özel tasarım birşey olduğu için şahane aynından diktirirsin, ben hatta siyahını o yüzden saklıyorum biraz daha kumaşından bulursam diktircem yine anneme

düşük belmi
değil ama yüksek belde değil öleee enterasan bir etek hahayyttt nasıl çizmişlerse siyahını giydiğimde kimse çözemiyordu :)) çok dikkat çekiyo

tamam gerçekten beğendim ve alayım ben bunu ..ödeme ile ilgili havale ücreti ödemeden gönderebileceğim bir yöntem seçmeliyim :))ve ptt kargo ile gönderirsin değil mi ?ve birde boyun kaç ve sende nerde duruyor kıvırdıktan sonra..

tamam canım muhtemelen olmaz sana ama dediğim gibi aynını diktirirsin, modeli beğeniceğine %100 veriyorum
ptt olur canım ordan gönderdim diğer paketide, kargo ücretiyle birlikte benim hesabıma yatırırsın (vergi mükellefi olmadığım için kargo ücretini benden alıyorlar, adresini yaz canım özelden öğreneyim kargo kaç tutuyo atarsın ona göre
benim boy 155 canım arkası bileklere geliyo ön bir karış havada kalıyo ama tam giyemedim tabi
modelini aldığımız yorumcunun boyu 160 tı canım boydan sıkıntı olmazda dediğim gibi bel biraz sakat

ptt hesabımı veriym canım onda kesinti olmuyo diye biliyom
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…