• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Aralarında bir buçuk yaş olan bebeklerime nasıl bir araba lütfen yardımcı olurmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yenigelinn61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
42
18
38
29
İyi günler şuan da 15 aylık olan bir kızım var diğeri de yolda 2 buçuk ay sonra doğacak inşallah şimdi benim sorum nasıl bir bebek arabası almalıyım bir defa bir kadın görmüştüm hoşuma gitmişti hani şu pusetli arabalar üstte ufaklık altında da kadın bir minder atmıştı hani sepet kısmına büyüğü de oraya oturmuştu şöyle söyleyeyim özel arabamız yok o yüzden dolmuş ile gidiyorum çarşıya vs yani geniş bir araba olmaması lazım önerilerinizi bekliyorum şimdiden allah hepinizden razi olsun

Valla o tarz alıpta dolmuşa sığman imkansız. Gerek o söylediğin tarz, gerek ikiz arabası zor olur katlanması. Birini baston arabaya alırsın diğerini de kanguruya takarsın.. 🤔 ben öyle düşünüyorum. Kızım şuan 13 aylık, 21ine girdi mi nasip olursa kardeşi olacak. Ben de sanırım o şekilde rahat edebilirim ancak.

Back