arkadaşlar kızım 2,5yaşında ve 6 aylık hamileyim,ikisi de kız.iki çocuğu olan annelere bazı sorularım var. mesela kızım hala yanında uyurken beni ister ,uyur yanından kalkarım,mesele gece bebek ağladığında kızım da aynı zamanda ağlarsa ne yapmam gerek.bebek sürekli emiyor sonuçta küçükken,kızımımı bırakayım yoksa bebeğimi oan.nasıl yapıyorsunuz sizler ? sonra iki çocuğun odasını ayırdınız mı? mesela kızımın odasını 4 aylıktı ayırmıştım. bebeği de 4 aylıkken ayırsam, kızımla aynı odaya koysam , kızım gece uyanıp bebeğe zarar verir mi? gece uyanınca oda uyanır mı? veya ikisine ayrı odaya mı koymalıyım ? ne yapmalıyım ? eşim de görevlerde olucak, aileler de uzakta kendim bakıcam kızlarıma. bu kızıma da kendim baktım ama iki tane olunca ve araları az olunca daha zor olur eminim? zorlukları ve artıları neler yazar mısınız?
canım , kızımın uykusu çok hafif odasında yatsın tabii ama bebeiş bizim odadayken ağlayınca o da uyanıcak onu düşünüyorum. ya aynı anda ağlarlarsa ben ne yapıcam mesela sen ne yapardın o durumda.
canım ben de lojmandayım bu yüzden oda almayacağım, iadare ediyorum yatakları var ayrı ayrı. oda yapmaya kalksam zaten 2 senem var çıkıcam.ne yapıcam bilemiyorum. kızım çok fena düz duvara tırmanan cinslerden. beşiğe tek ayağıyla bile çıkar öyle yani.
canım , kızımın uykusu çok hafif odasında yatsın tabii ama bebeiş bizim odadayken ağlayınca o da uyanıcak onu düşünüyorum. ya aynı anda ağlarlarsa ben ne yapıcam mesela sen ne yapardın o durumda.
canım ben de lojmandayım bu yüzden oda almayacağım, iadare ediyorum yatakları var ayrı ayrı. oda yapmaya kalksam zaten 2 senem var çıkıcam.ne yapıcam bilemiyorum. kızım çok fena düz duvara tırmanan cinslerden. beşiğe tek ayağıyla bile çıkar öyle yani.
Nasil basedebildiniz maşallah diyorum size☺galiba benimki kadar aralarında yaş farkı az olan çok az bulunur...
benim kızım dünyaya geldiğinde oğlum 10 aylıktı.. rabbim sabrını veriyor merak etmeyin...
bazen kabus gidi hiç bitmeyecek gibi gelse de iyi kötü büyüyolar...
rabbim sağlık sıhhat versin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?