- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.901
Gece filan duser kuzum veya yarin sabah 1saatte bir bak sen benim gecen gun gece 3,te dusmustu taKızlar yaa sabah 9:30 da sağlık ocağında kan verdim hala e nabızda sonuç görünmüyor. Mesai dışında sonuç çıkmaz mı boşuna bakmayayımmmı? Yarın da cumartesi
Aksine regl ağrılarım başladı her şeyi de unutmuşum doğum yapalı 6 sene olunca
Canım etkilemek istemem seni olumsuz yönde. İstersen araştırO zmaan sadece corek otu kurunemi devam etsem 5gun daha devam edip birakirim ztn 10gunden fzla zarari olabilir
Ay baktim netten ama kullanip hamile kalanlarda var bazisi kalmadim diyor biraksammi acaba daha once kullanan oldumu kizlarCanım etkilemek istemem seni olumsuz yönde. İstersen araştır
Aa gerçekten mi ben de haftasonu girdi artık pazartesiye kalır diye üzülmüştüm çok sağol canım benimGece filan duser kuzum veya yarin sabah 1saatte bir bak sen benim gecen gun gece 3,te dusmustu ta
Artik gec dusuyor e nabiza nedense onceden hemen dusuyordu bi kac saateAa gerçekten mi ben de haftasonu girdi artık pazartesiye kalır diye üzülmüştüm çok sağol canım benim
Doğrudur haftaya da yine grev varmış, yani pozitifse de artış takip edemicem. Direk hastaneye giderim artıkArtik gec dusuyor e nabiza nedense onceden hemen dusuyordu bi kac saate
En guzel hayat onlarınmis ya ne geliyorsa başımıza çok bilmekten geliyorAynen oyle Eskiden koyde yasiyormuş annelerimiz nasil anliyordu acaba gebe oldugunu
Neyse inşallah belirtidir diyelimBenim göğüsler arada ağrır arada hiç ağrımaz o yüzden belirti yaşayıp yaşamadığımı anlayamıyorum
Ayy Niye grev yapiyorlar yine yaDoğrudur haftaya da yine grev varmış, yani pozitifse de artış takip edemicem. Direk hastaneye giderim artık
Aynen oyle yaaa Bide onlar iş guc yapmaktn evhamlanmaya vakti kalmiyordu sanirim tarlaydi Hyvanlarn bakimiydi koydeki işler malum biz boş kaldikca evhamlananiyoruzEn guzel hayat onlarınmis ya ne geliyorsa başımıza çok bilmekten geliyor
Zaten vazgeç hemen gelip seni buluyor..ama bizim bu içimizdeki umut hep aktifAynen oyle yaaa Bide onlar iş guc yapmaktn evhamlanmaya vakti kalmiyordu sanirim tarlaydi Hyvanlarn bakimiydi koydeki işler malum biz boş kaldikca evhamlananiyoruz
Evet Ah o içimizdeki anne olma isteğiZaten vazgeç hemen gelip seni buluyor..ama bizim bu içimizdeki umut hep aktif
Canim Bekle adet gününe kadar olabilir boyle agrilar Arada. en net sonucu gununde ôgrenirsin29 u ovulasyon testim baya pikti değerlendirdik. Adetime 10 gün var. Test yaptım negatif şimdi resmen adet olacakmışım gibi ağrı girdi karnımın altına. Adet olmama daha 10 gün var çok garip geldi ilk denememizdi. 26 yaşındayım adetlerim düzenli olur. Tekte tutturan var mı? Testte nefatif çıktı ama çok erken yapmış oldum. 10 gün kala böyle ağrı yaşayan oldu mu çok şaşırdım
Ah benim evham perim yicem seni Başladi mi adet sonrasi sendromunKızlar bana salak demezseniz bir şey soracağım benim bugün hafif bir midem bulandı reglim daha yeni bitti adetten bir gün önce ilişkimiz olmuştu ben kendimi kandırıyorum böyle bir şey mümkün değil demi
Ndnfngddbbdb evet yeni bitti ve eşim çokkk uzaklarda bu ay olmayacak umudumu saçmalamakta arıyorumAh benim evham perim yicem seni Başladi mi adet sonrasi sendromunÖyle bisey mümkün değil kuzum adetin bugun mu bitti
bende 31 aralıkta çatlama iğnesi oldum letu kullandım öncesi@Candy7777 Kuzu naptın son durumun ne??
Ben vuruldum canım 30 Aralıkta :) Sen ne zaman vuruldun ?
Ben geçen sene çekildim Narkozlu 6000 TL.
D denizadamasal Buralardasındır umarım BAT'ımı 13 Ocak olarak Ekler misin. SAT 17 Aralık
Ne zamandır buralarda değildim anca formun son sayfasına geldim. Hamile olanları tebrik ediyorum ve geri kalan hepimize şans diliyorum :))
BAT'ı 13 Ocak civari olan kimler var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :)
Adetin kaç gun suruyorNdnfngddbbdb evet yeni bitti ve eşim çokkk uzaklarda bu ay olmayacak umudumu saçmalamakta arıyorum
Kaç tane yumurtam gelişti bende 25 Aralıkta çatlatma iğnesi vuruldumbende 31 aralıkta çatlama iğnesi oldum letu kullandım öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?