- 2 Aralık 2024
- 1.075
- 426
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.861
Ah canım rabbim şifa versin inşallah bu ay olacak dualarımız sizinle. Gönlüne umut tomurcugu gelsin eşinin de karanlık anınızda ışık olsun bu ay bebeğinizBekliyoruz Adana'daki biyopsi sonucunu canım eşim günüm 1 gün geçince umutlanmis baya hamilesin sanmıştım dedi üzüldü baktım adet oldum diyince oyuzden biran önce inşallah onunda müjdesini verebilirim ona
Doktora yumurtlama var mi hocam bakabilirmisinz diyim direk nasil dicemi bilemedimBakar tabi ben adetli iken gittimde bna en sonra sağdan kalite yumurta oluşmaya başlamış demişti mesela sen sor mutlaka baksın
Genelde bi taraftami batma oluyor kuzuEvet 21. Gün işte demiştim ya 35 eksi 21 akıntım oldu demiştin. Sen batma vs hıssettfnde yap istersen. Vucut ısını kontrol edeblrsin en düşük Ken ısı pik oluyor lh testi. Benm kol altı 36dan 35.7ye düştü pikte ve catlamada. Sonra hop 36.2 :) dil altı da 36.3den 36.5ve bugun 36.6
Evet benm solda hep. 2 ay önce 2kez yumurtladm. sagdan da yumurtladım sagım da batmıştıGenelde bi taraftami batma oluyor kuzu
Ayy canım benim inşaallah bu ay okadar istyorumki bu haberi almayı anlatamam rabbim sesimizi duyarda kabul olur inşallahAh canım rabbim şifa versin inşallah bu ay olacak dualarımız sizinle. Gönlüne umut tomurcugu gelsin eşinin de karanlık anınızda ışık olsun bu ay bebeğiniz
Ben kızıma hamile kaldığıma testere dişli aslan pençesi içmiştim kızlar bu sefer de hep yapayım diyorum yapmıyorum Ama o zaman 2 ay öncesinde sürekli gecikiyordum kiste dönmüştü hormonları düzenliyor az olanı çıkartıyor çok olanı indiriyor diye ve o bitkiyi kullandığım ay Allah'ın izniyle bitki vesilesiyle kaldım. Bi arastır ıstersenAyy canım benim inşaallah bu ay okadar istyorumki bu haberi almayı anlatamam rabbim sesimizi duyarda kabul olur inşallahişte haftaya sonuçları çıkacak benim yumurtlamada haftaya cumartesi pazar pazartesi günü inşallah değerlendirebiliriz bu ay bir sorun çıkmazsa
Buay yumurta varmı gozukuyormu diye sor sen varsa kaç mm olduğunu sorDoktora yumurtlama var mi hocam bakabilirmisinz diyim direk nasil dicemi bilemedimdoktorun yanina girince elim ayagim dolaniyo unruyorum nasil konuscagimi
Bende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalimBen kızıma hamile kaldığıma testere dişli aslan pençesi içmiştim kızlar bu sefer de hep yapayım diyorum yapmıyorum Ama o zaman 2 ay öncesinde sürekli gecikiyordum kiste dönmüştü hormonları düzenliyor az olanı çıkartıyor çok olanı indiriyor diye ve o bitkiyi kullandığım ay Allah'ın izniyle bitki vesilesiyle kaldım. Bi arastır ıstersen
Görünmeyebilirde.Bazen çok gizli oluyor kist durumu.Tek önerim sağlıklı beslenme paketli gıdaları hayattan çıkarma ve düzenli egzersiz.Cok ağır bir durum yoksa bunların acamayacagi kapı yok Allah'ın iziniyleYa ben cok muayene oldum alttan ve Utrasnla olsa doktor soylerdi degilmi benimde adetlerim cok duzensiz
Anladim kuzumEvet benm solda hep. 2 ay önce 2kez yumurtladm. sagdan da yumurtladım sagım da batmıştı
Buay yumurta varmı gozukuyormu diye sor sen varsa kaç mm olduğunu sor
anladim kuzum duzensz adet olincada insan stres oluyor gebelik olsa bile anlamycz bu gidisleGörünmeyebilirde.Bazen çok gizli oluyor kist durumu.Tek önerim sağlıklı beslenme paketli gıdaları hayattan çıkarma ve düzenli egzersiz.Cok ağır bir durum yoksa bunların acamayacagi kapı yok Allah'ın iziniyle
Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin ayy cok güzel maşallahSelam bacıkolarım nasılsınız ?
Biz bugün keseyi gördük 4+5 2 hafta sonra mercimeğin kalbini dinlemeye gideceğiz.
Bende 5 gundur çörek otu kürü ne basladim hergun bi tanede İncir kurusu yiyorum.faydasi olur inşallahBen kızıma hamile kaldığıma testere dişli aslan pençesi içmiştim kızlar bu sefer de hep yapayım diyorum yapmıyorum Ama o zaman 2 ay öncesinde sürekli gecikiyordum kiste dönmüştü hormonları düzenliyor az olanı çıkartıyor çok olanı indiriyor diye ve o bitkiyi kullandığım ay Allah'ın izniyle bitki vesilesiyle kaldım. Bi arastır ıstersen
Benim bir kez olduğunu hatırlıyorum göğüs ucu ağrısını kıyafet dokununca acıyordu ama gebelik düşünmüyordum ve regl oldum regl ağrın daha ağır olmuştu kimyasal gebeliği öğrenince acaba anlamamış olabilir miyim o zamanlar demiştimAaaa aynı ben ilk gebeliğimde de yegane belirtimdi göğüs ucu ağrısı. O ağrı oldu mu kesin diyorum kimyasal gebeliğimde de olmuştu
Ben anlamamıştımanladim kuzum duzensz adet olincada insan stres oluyor gebelik olsa bile anlamycz bu gidisle
Genel olarak ağrıyor ama gebelikte anladığım kadarıyla benim yine olmadı demek bu ayGogus uclari agrisi gebelik yoksada olabiliyor kuzum gecen ay bi kac gun agridi sdyen bile tkmamistm evde dusun
Bu gidişle bende ôyle olurumBen anlamamıştımanaa bir beta verdim 2bin kusur cikmisti sjsjsj millet ellilerde ogreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?