Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim adet günüm 100 çıkmıştı. İki gün sonra 300 önemli olan beta değerinin düzenli artması. Doktorlar her ihtimali düşünerek heveslendirmemek için konuşuyorlar böyle bence. Ki öyle de her ihtimal var sen kendini strese sokmadan pazarı bekle. Pazar da yine aynı hastanede ver kanı. Laboratuvar değişikliği yapma. Daha iyi sonuç alırsın. Yumurtlama günün etkiliyor. Sen takip etmiş miydin yumurtlamayı

evet ilişkiye devam. ikinci çizgi silikleşince çatlamıştır. o zaman da ilişki devam

Amin canim benim. Çok sagol kuzu. İnşallah saglikla yeniden hamilelik haberi alıp saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi. Hepimize nasip etsin Allahım
Bir şey soracağım size doktorunuz önerdiği inositol markası falan oldu mu bana nates diye bir markanın inositol omega ve magnezyum önerdi ama inanılmaz uçuk rakamlar almak istemiyorum o yüzden sen ne kullanıyorsun

Evt 3 ay takip ederek değerlendirdim

Şuan ne durumdasın canım

Amin amin hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah herhangi bir ilaç kullanmıyorum canım sadece klomen ve ovitrelle kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…