Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba beni de ekler misiniz 26 aralık sat 20 ocak bat inşallah bu ay olur

Kızlarım konu açmıştım ama buraya da yazayım bu ay ovulasyonla deniyoruz ilk defa pek bilgim yok siteden takip ettiğim kadarıyla koyulaştı sanki ama pik mi bu? Dün akşam ve bu sabahı değerlendirdik iki günde bir mi devam etmeliyiz? Benim amh düşük ama hormonlarım normal Bu ay arı sütü kullanıyorum testlerin koyulaşması yumurta var ve büyüyor demek değil mi en azından?

Eklentiler

• IMG_0439.jpeg
    257,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .

Bu günü de değerlendir canım sen gece bir daha test yap eli kulağında pik olur az kalmış

Bu gayet normal bir şey canım umarım güzel güzel artışlar olur sadece dediği gibi artış takibi yapıcalar hiç bir şeyde stres yapma güzel geçsin

Hayırlı olsun canım inşallah düzenli artar kaç günde bir adet oluyorsun

Canim bende sanatoryuma gideyim diyordum bak nasil denk geldi. O hastanede aşılama veya yumurta takibi yapiliyor mu biliyor musun ? Bende gitmeyi düşünüyorum çünkü .
Ozeller gercekten asiri yüksek fiyatlari normal klinikler falan da öyle hepsi birbirinden pahali. Dogru daha basindasiniz biraz deneyin kac yillik evliydin canim sen ? Sene olarak kurtariyorsa gidip 1 yildir deniyoruz olmuyor diye infertilite bölümüne basvur. Bi yandan basla islemelere.
Ben zübeyde hanimda berna seckin hocadan ve elif aylin hocadan cok memnundum. Su an nerde gorevdeler bilmiyorum zübeyde hanima randevu verilmiyordu 2 gun once denedim.

Canim öncelikle geçmiş olsun. Bende düşük yaptim dr bana 60 65 günü bulabilir regl olman agrin falan olmazsa sorun yok merak etme demisti.

Ami
31 aralıkta kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı bakalım dayanabilirsem yarın akşam gideceğim dayanamazsam bu akşam. İnşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz buraya
Amin canim benim inşallah güzel mutlu saglikli haberlerle buluşalım inşallah

Amin canim benim inşallah bir an evvel nasip olsun bebis haberlerimizi paylaşmak..
Bence de test yapmalisin. Çünkü cikma ihtimali yuksek erken genelik testinde. En garantisi kan vermek aslinda. Progestan vs kullaniyor musun ? Simdiye cikmistir aslinda pozitifse kanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…