- 19 Kasım 2024
- 275
- 258
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Üye Adı | Son Adet Tarihi | Beklenen Adet Tarihi | Sonuç |
| 2 Kasım | 3 Aralık | |
D dlaraoz | 8 Kasım | 6 Aralık | |
| 7 Kasım | 7 Aralık | |
W wKubra | 10 Kasım | 8 Aralık | |
| 14 Kasım | 9 Aralık | |
I incim1 | 9 Kasım | 11 Aralık | |
G gullinhan | 13 Kasım | 11 Aralık | |
O okyanusunkalbi34 | 13 Kasım | 15 Aralık | |
| 17 Kasım | 15 Aralık | |
| 16 Kasım | 16 Aralık | |
S sevgi232 | 16 Kasım | 17 Aralık | |
D dehrizz2 | 20 Kasım | 18 Aralık | |
R Rabiacaa | 29 Kasım | 20 Aralık | |
G gixmooo10 | 27 Kasım | 22 Aralık | |
F ftkz | 26 Kasım | 22 Aralık | |
C cerenaylcn | 16 Kasım | 24 Aralık | |
| 26 Kasım | 24 Aralık | |
| 22 Kasım | 25 Aralık | |
K kadirbey19 | 27 Kasım | 25 Aralık | |
M Middleton | 27 Kasım | 25 Aralık | |
D deniz101000 | 26 Kasım | 26 Aralık | |
G gokce1111 | 29 Kasım | 27Aralık | |
M Mauvee | 28 Kasım | 28 Aralık | |
D dicle1 | 29 Kasım | 28 Aralık | |
K keug0 | 29 Kasım | 28 Aralık | |
| 28 Kasım | 27 Aralık | |
| 4 Aralık | 28 Aralık | |
| 1 Aralık | 29 Aralık | |
D Dides0 | 1 Aralık | 29 Aralık | |
O Ozerrrr | 1 Aralık | 29 Aralık | |
P prensesannesii | 2 Aralık | 30 Aralık | |
| 4 Aralık | 30 Aralık | |
| 18 Kasım | 8 Ocak | |
E eva0108 | 4 Aralık | 31 Aralık | |
| 3 Aralık | 31 Aralık | |
| 29 Kasım | 31 Aralık | |
| 30 Kasım | 31 Aralık | |
A Altin92 | 2 Aralık | 31 Aralık | |
| 28 Kasım | 1 Ocak | |
L Layylaylomm | 4 Aralık | 1 Ocak | |
| 19 Aralık | 1 Ocak | |
F freewoman1 | 2 Aralık | 1 Ocak | |
D denizadamasal | 5 Aralık | 2 Ocak | |
M malika001 | 5 Aralık | 2 Ocak | |
S senon | 30 Kasım | 3 Ocak | |
| 2 Aralık | 3 Ocak | |
| 3 Aralık | 3 Ocak | |
| 4 Aralık | 4 Ocak | |
| 6 Aralık | 4 Ocak | |
L ltfye63 | 7 Aralık | 4 Ocak | |
| 3 Aralık | 5 Ocak | |
S Sunsun9 | 3 Aralık | 5 Ocak | |
| 5 Aralık | 5 Ocak | |
| 8 Aralık | 5 Ocak | |
C cetty | 8 Aralık | 5 Ocak | |
B balimss | 9 Aralık | 5 Ocak | |
| 13 Ocak | 5 Ocak | |
| 6 Aralık | 6 Ocak | |
| 9 Aralık | 6 Ocak | |
| 14 Aralık | 6 Ocak | |
| 7 Aralık | 7 Ocak | |
| 6 Aralık | 7 Ocak | |
| 9 Aralık | 8 Ocak | |
| 5 Aralık | 9 Ocak | |
C cicek4040 | 10 Aralık | 9 Ocak | |
P papatyamm13 | 13 Aralık | 10 Ocak | |
| 17 Aralık | 10 Ocak | |
G Goodnews | 17 Aralık | 10 Ocak | |
| 19 Aralık | 12 Ocak | |
| 13 Aralık | 14 Ocak | |
A angelogretmen | 15 Aralık | 15 Ocak | |
| 18 Aralık | 16 Ocak | |
S Selma3533 | 21 Aralık | 17 Ocak | |
| 22 Aralık | 19 Ocak | |
| 16 Aralık | 20 Ocak | |
S sea9 | 26 Aralık | 22 Ocak | |
| 24 Aralık | 23 Ocak | |
| 24 Aralık | 24 Ocak | |
S sla44 | 25 Aralık | 24 Ocak | |
| 27 Aralık | 28 Ocak |
İnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedimMerhaba inşallah aralıkta hamile olduğumu öğrenirim
Benimde öyle canım reglin ne zaamn test yaptın mı hiçİnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedim
Reglim bugün yarın başlayacak inşallahBenimde öyle canım reglin ne zaamn test yaptın mı hiç
Merhaba. Sizinle aynıyız. Benim de bat 7 aralıkHerkese selamUmarım herkes gönlündekine kavuşur Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…
Bence bekleyin isterseniz benim de negatifti ve adet lekelenmem başladıHerkese selamUmarım herkes gönlündekine kavuşur Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…
Ben de hiç silik bile çıkmadı valla bu sabah o kadar mutsuz başladım ki güne size anlatamamMerhaba. Sizinle aynıyız. Benim de bat 7 aralıkRegle en az iki gün kala tekrarlayın testi. Ben o güne gelene kadar ki testleri ciddiye almadım. İlk gebeliğimde 3 gün kala var mı yok mu diye kafayı yedirten çok soluk çizgi çıkmıştı, 2 gün kala da biraz daha net çıkmıştı testte.
Evet 2 gün daha beklicem.. sanmıyorum ama belki işler değişirBence bekleyin isterseniz benim de negatifti ve adet lekelenmem başladı
Bence bekleyin. Varsa net çıkacaktır. 4 gün kala bende de çıkmamıştı çünküBen de hiç silik bile çıkmadı valla bu sabah o kadar mutsuz başladım ki güne size anlatamam2 gün daha bekleyim o zaman yine bir test yaparım artık yoksa da napalım hayırlısı hakkımızda İnşallah sizlerden güzel haberler alırız
Tamamdır çok teşekkür ederimBence bekleyin. Varsa net çıkacaktır. 4 gün kala bende de çıkmamıştı çünkü
AminMerhaba sevgili aralık ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Diğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olurAminbende yerimi alayim Ekim'de denedik olmadi Kasım'da denedik herhalde oda olmadı 7 Aralık günü regl günüm belli olur ama içimdeki hiç olmadı diyo darısı inşallah bundan sonrasına
Ya hatırlıyor musunDiğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olurliste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu
Merhaba. Benim regl günü 7 aralık. BeklemedeyimNasip olursa 2. Çocuk olacak
Benimde 7 Aralık kizlar durumlar nedirHerkese selamUmarım herkes gönlündekine kavuşur Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?