Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenlerin umut dolu paylaşım alanı...
- Konu Sahibi 1 anne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
ahahahaha sorma sorma:))) dedim ya dilime vurdu:) ateşli olurmuş koç burcu:)))küle döndüm ayol neredeyse 2 aydırkız seda bu ara erotik mani ve türküleri unuttuk...
havam kaçıktı benim ama şimdi tam havamdayım valla...
bombayım bombaaaaaaaaaa
- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
Ara verince insanın canı çekiyor
Şu konuyu kapatçaklar bi gün kdurukluğumuz yüzünden
ammmmmmmmmman olmaz bişey ne olucak...
öhhhhhööömm anacım tırstım şimdi
o kadar erotik mani türkü falan söyledik burda.....
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
İnşallah canımvay canına 2,5 saat olmuş...
Allah yardımcısı olsun...
sağlıkla kucağına alsın inşallah...
Evet ya aradım konuşacak hali yokay ya allah yardımcısı olsun.kıyamam,suni sancı enzoruymuş.normal sancılar nefes almana fırsat verecek şekilde programlanmış ama suni sancıda öyle olmuyormuş.
Aminnnn ben de gitmek istedim gelme dedi normal doğumdan vazgeçerisnoff.Allah yardımcısı olsun valla.oy içim tuhaf oldu valla tırstım:18::18:
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
cancağızlarım bugun erken çıkıyoruz...bana musade yani...hepinizin yenii yılını kutluyorum..sağlıklı,mutlu,huzurlu ve boooool bebişli bi 2011 olsun inşallah.burda olan olmayan herkesin tüm dilekleri gerçekleşsin..hepinizi öpüyorumm en çok da kuzucuguuu
Sağol tatlım
sağlık mutluluk ve bebişşşşşşş az biraz da para
cancağızlarım bugun erken çıkıyoruz...bana musade yani...hepinizin yenii yılını kutluyorum..sağlıklı,mutlu,huzurlu ve boooool bebişli bi 2011 olsun inşallah.burda olan olmayan herkesin tüm dilekleri gerçekleşsin..hepinizi öpüyorumm en çok da kuzucuguuu
güzel dileklerin için sağol canım...
senin de yeni yılın kutlu olsun...
yeni yıl hepimize umduğumuz en güzel şeyleri versin...
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
ammmmmmmmmman olmaz bişey ne olucak...
öhhhhhööömm anacım tırstım şimdi
o kadar erotik mani türkü falan söyledik burda.....
Hele bi denesinler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gider yeni bi topac açarız :)
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
ahahahaha sorma sorma:))) dedim ya dilime vurdu:) ateşli olurmuş koç burcu:)))küle döndüm ayol neredeyse 2 aydır
Valla bum bumdan sonra burçlar diye bir şey okumuştum
Koç burcu bum bumdan hemen sonra
Hadi bi daha dermiş
sizede iyi kıllar kızlarrr
anam ne yazmışım iyi yıllarrrr
- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
2 gündür belim okadar kötü ağrıyodu ki, bugün sonunda kitlendim kaldım. Doktora gittim. Ağrı kesici iğne yapmaları gerekiyordu. O yüzden önce kan testi yaptılar gebelik var mı diye. Testi 22.30 da yaptılar. Yeni yıla girdiğimiz ilk dakikalarda yani 00.15'te testin sonucunu öğrendim. Gebelik yokmuş... Hayallerim, umutlarım hepsi uçup gitti
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Kızlarrrr hepimize sağlıklı ,mutluluk dolu , bebişli bir yıl diliyorum.Umarım her şey istediğimiz gibi olur.Yeni yılın ilk sabahında kimseciklerde yok doğal olarak
Günaydin herkeseeeee.Ben de herkese, gonlunuzce gecireceginiz , istediklerinizin tereddutsuz gerçekleşeceği bir ıl dilerinm. Allah sizleri eşlerinizden, ailelerinizden ayırmasın