• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba?
Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 🙏🏻 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm 🥰
en güzeli olsun inşallah hepimiz için🙏🏻

Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 🙏🏻 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm 🥰
Kaçıncı gün transferiydi sizin? Hayırlı olsun 😍darısı bizlere 🤲 Benim transfer cumartesi olacakmış bugün aradılar 5.gün embriyosu olacak

İnşallah bakalım ben de günlük test yapacağım hem anı olsun hem de heyecan😂şuan transfer hariç 3. Gündeyiz bakalım

merhabaaa, 29 yaşındayım sebepsiz infertilite, 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transferi oldum, tutmadı. Tutmamasına doktorum bile şaşırdı.:KK48: Aralık ortası son kalan çift embriyo ile 2. transferimi yapacak, embriyo glue deneyecekler. O da tutmazsa 2. Tüp bebek tedavinden önce histeroskopi ameliyatı önerdi, rahimim hafif T şekli ama gebeliğe engel değil sadece tedbir amaçlı yapalım dediler. Kararsızım genetik tarama mı yaptırsam ama doktor onu da önermedi şuanlık.
Önce histeroskopi yaptırman daha mantıklı değilmi? Gerektiğinde rahimde temizlik ve rahim çiziği atıyolar.. yazık günah maddi manevi çöküyo insan her tutmayaşında 😞 ben dün histeroskopi oldum, polip temizlendi rahmime çizik atıldı, ocakta transfer olucam inşaALLAH

Önce histeroskopi yaptırman daha mantıklı değilmi? Gerektiğinde rahimde temizlik ve rahim çiziği atıyolar.. yazık günah maddi manevi çöküyo insan her tutmayaşında 😞 ben dün histeroskopi oldum, polip temizlendi rahmime çizik atıldı, ocakta transfer olucam inşaALLAH
5 farklı prof doktor 5 farklı hastane ile görüştük ofis histereskopi yaptılar hafif T rahim olduğu için ameliyat önermediler. sadece şuanki doktorum şart değil ama önce ameliyat yapabiliriz demişti. Transferden sonra da rahmin çok iyi demişti. bu transferde tutmadı sanırım dün 5. gündü test yaptım negatif.

histereskopi reglden kaç gün sonra oldun?

5 farklı prof doktor 5 farklı hastane ile görüştük ofis histereskopi yaptılar hafif T rahim olduğu için ameliyat önermediler. sadece şuanki doktorum şart değil ama önce ameliyat yapabiliriz demişti. Transferden sonra da rahmin çok iyi demişti. bu transferde tutmadı sanırım dün 5. gündü test yaptım negatif.
Çok üzüldüm canım, transfer sonrası negatif hissini çok iyi anlıyorum :( ama pes etme lütfen RÂBBİM bidahaki denemende nasip etsin, aminnn 🤲🏻🤲🏻🌸

Back
X