- 9 Ekim 2023
- 83
- 68
- 8
- 29
İnşallahAllah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahAllah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz
Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba?Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz
Ben aralığın 10unda oldum. Siz de mi 10 unda oldunuz?Aralık 10 gibi transfer olacak olan var mı
Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördümBen de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba?
Aaa merabaa evett dün oldummBen aralığın 10unda oldum. Siz de mi 10 unda oldunuz?
En son kaçıncı gün kan verdiniz betanız kaç acabaTransfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm
en güzeli olsun inşallah hepimiz için
8. Gün yani dün de kan verdim 51-181 şeklinde artmışEn son kaçıncı gün kan verdiniz betanız kaç acaba
Maşallah çok güzel artmış. ben de bugün verdim tam 10. gün akşama doğru çıkıyoruş bekliyorum bakalım8. Gün yani dün de kan verdim 51-181 şeklinde artmış
Kaçıncı gün transferiydi sizin? Hayırlı olsun darısı bizlere Benim transfer cumartesi olacakmış bugün aradılar 5.gün embriyosu olacakTransfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm
İnşallah sağlıkla olur sizinki de 5. Gün embriyosu bugün transfer hariç 9. Gün çok şükürKaçıncı gün transferiydi sizin? Hayırlı olsun darısı bizlere Benim transfer cumartesi olacakmış bugün aradılar 5.gün embriyosu olacak
İnşallah sizin de çok güzel çıkar sonucunuzMaşallah çok güzel artmış. ben de bugün verdim tam 10. gün akşama doğru çıkıyoruş bekliyorum bakalım
Yaa çok sevindim teşekkürler inşallah darısı bizlereİnşallah sağlıkla olur sizinki de 5. Gün embriyosu bugün transfer hariç 9. Gün çok şükür
Teşekkür ederim inşallahİnşallah sizin de çok güzel çıkar sonucunuz
İnşallah bakalım ben de günlük test yapacağım hem anı olsun hem de heyecanşuan transfer hariç 3. Gündeyiz bakalımTransfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm
Önce histeroskopi yaptırman daha mantıklı değilmi? Gerektiğinde rahimde temizlik ve rahim çiziği atıyolar.. yazık günah maddi manevi çöküyo insan her tutmayaşında ben dün histeroskopi oldum, polip temizlendi rahmime çizik atıldı, ocakta transfer olucam inşaALLAHmerhabaaa, 29 yaşındayım sebepsiz infertilite, 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transferi oldum, tutmadı. Tutmamasına doktorum bile şaşırdı. Aralık ortası son kalan çift embriyo ile 2. transferimi yapacak, embriyo glue deneyecekler. O da tutmazsa 2. Tüp bebek tedavinden önce histeroskopi ameliyatı önerdi, rahimim hafif T şekli ama gebeliğe engel değil sadece tedbir amaçlı yapalım dediler. Kararsızım genetik tarama mı yaptırsam ama doktor onu da önermedi şuanlık.
5 farklı prof doktor 5 farklı hastane ile görüştük ofis histereskopi yaptılar hafif T rahim olduğu için ameliyat önermediler. sadece şuanki doktorum şart değil ama önce ameliyat yapabiliriz demişti. Transferden sonra da rahmin çok iyi demişti. bu transferde tutmadı sanırım dün 5. gündü test yaptım negatif.Önce histeroskopi yaptırman daha mantıklı değilmi? Gerektiğinde rahimde temizlik ve rahim çiziği atıyolar.. yazık günah maddi manevi çöküyo insan her tutmayaşında ben dün histeroskopi oldum, polip temizlendi rahmime çizik atıldı, ocakta transfer olucam inşaALLAH
histereskopi reglden kaç gün sonra oldun?Önce histeroskopi yaptırman daha mantıklı değilmi? Gerektiğinde rahimde temizlik ve rahim çiziği atıyolar.. yazık günah maddi manevi çöküyo insan her tutmayaşında ben dün histeroskopi oldum, polip temizlendi rahmime çizik atıldı, ocakta transfer olucam inşaALLAH
Regl bitiminden 3 gün sonrahistereskopi reglden kaç gün sonra oldun?
Çok üzüldüm canım, transfer sonrası negatif hissini çok iyi anlıyorum ama pes etme lütfen RÂBBİM bidahaki denemende nasip etsin, aminnn5 farklı prof doktor 5 farklı hastane ile görüştük ofis histereskopi yaptılar hafif T rahim olduğu için ameliyat önermediler. sadece şuanki doktorum şart değil ama önce ameliyat yapabiliriz demişti. Transferden sonra da rahmin çok iyi demişti. bu transferde tutmadı sanırım dün 5. gündü test yaptım negatif.
amin inşallah canımÇok üzüldüm canım, transfer sonrası negatif hissini çok iyi anlıyorum ama pes etme lütfen RÂBBİM bidahaki denemende nasip etsin, aminnn