ya ben bu taşı bulamadım...
çevremdeki taşçılara sorduğumda ise, ya bu taşı duymadıklarını yada bu taşın bu kadar önemli bir taş olduğunu bilmediklerini öğrendim..
ilçede olduğum için de taşı hemen bulmam imkansız... acaba ne kadara aldınız bu taşı ve nerden..
çok istiyorum bu taşa sahip olmayı..
sinire iyi geliyosa ben de bi tane edinmeliyim acil tarafından
Aragonit genel şifa taşıdır, neye niyet edilip kullanılırsa o anda ona iyi gelir, sinirlere iyi gelmesi yanında bonusu o kadar =)
ya ben bu taşı bulamadım...
çevremdeki taşçılara sorduğumda ise, ya bu taşı duymadıklarını yada bu taşın bu kadar önemli bir taş olduğunu bilmediklerini öğrendim..
ilçede olduğum için de taşı hemen bulmam imkansız... acaba ne kadara aldınız bu taşı ve nerden..
çok istiyorum bu taşa sahip olmayı..
bende birkaç ay önce aldım bu taştan.. aldığım yerdeki hanım öve öve bitiremediydi, hatta taşı bana uyumladı alırken. ancak ben taşı ne zaman ağrılarım için kullansam eklem ağrılarım iki katı şekilde geri dönüyor ayağımın üstüne basamıyorum, üzerimde taşısam her işim ters gidiyor. anlamadım gitti neden böyle olduğunu. korkuyorum kullanmaktan evde bir köşeye attım öylece duruyor.
neden böyle olur acaba?
merhaba , bu gibi olumsuzlukların yaşanmasını dibi çamurlu suyun karıştırılmasına benzaterek açıklıyorlar, yani iyileşmeden önce dipteki kirler sıkıntılar su yüzüne çıkıp sonra arınma gerçekleşiyor, yinede siz içinizden size iyi gelmediğini hissediyorsanız kullanmamak en doğrusu,yüksek benliğiniz zaten size rehberlikedecektir :)Üzerinden zaman geçti bir şans daha vereyim dedim, bir gece toprakta beklettim, temizledim sonra uyumlama yaptım ve bu sefer bolluk getirmesi için niyet ettim, 2-3 gün önce.. ve ne oldu; gene ağrılarımı azdırdığı ve iş yerinde sorunlar yaşattığı gibi bu sefer de parasız kaldım. Hem de normalde ayağımı yorganıma göre uzattığım için kıt kanaat de olsa geçiniriz ve büyük sıkıntı yaşamayız.. Bu sefer ayın sonunu zor getiririz gibi duruyorNe için kullansam ters etki yapıyor.. Doğrusu ben ürktüm daha da kullanmayı düşünmüyor, kimseye de tavsiye etmiyorum..
kızlar,ben iki senedir aragonit taşını kullanıyorum.her derde deva diyebilirim.ben aldıgımda adı pek duyulmamıştı.şimdi sitelerde bile var.bu taş bir mucize stres atmaya bire bir ayrıca ağrılarada çok iyi geliyor.kolye olarak boynumda taşıyorum.sabahları rahat ve dinç bir şekilde kalkıyorum.sinir minir kalmadı.tavsiye ederim.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?