kızlar,ben iki senedir aragonit taşını kullanıyorum.her derde deva diyebilirim.ben aldıgımda adı pek duyulmamıştı.şimdi sitelerde bile var.bu taş bir mucize stres atmaya bire bir ayrıca ağrılarada çok iyi geliyor.kolye olarak boynumda taşıyorum.sabahları rahat ve dinç bir şekilde kalkıyorum.sinir minir kalmadı.tavsiye ederim.zemuszemus
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aragonit tan duydunuz mu?
- Konu Sahibi aragonit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya ben bu taşı bulamadım...
çevremdeki taşçılara sorduğumda ise, ya bu taşı duymadıklarını yada bu taşın bu kadar önemli bir taş olduğunu bilmediklerini öğrendim..
ilçede olduğum için de taşı hemen bulmam imkansız... acaba ne kadara aldınız bu taşı ve nerden..
çok istiyorum bu taşa sahip olmayı..
çevremdeki taşçılara sorduğumda ise, ya bu taşı duymadıklarını yada bu taşın bu kadar önemli bir taş olduğunu bilmediklerini öğrendim..
ilçede olduğum için de taşı hemen bulmam imkansız... acaba ne kadara aldınız bu taşı ve nerden..
ya ben bu taşı bulamadım...
Gittigidiyorda çok fazla var, sitede aragonit olarak tarattığınızda bulursunuz.Eğer uyumlanmış taş arıyorsanız gittigidiyorda, ainos isimli kullanıcı, Ayla hanımdır kendisi, taş aldığım bikaç kişiden biridir.Diğerlerinden de çok taş aldım fakat Ayla hanım taşları size özel uyumlayıp gönderdiği için taşı daha ilk elinize aldığınızda aradaki farkı hissediyorsunuz...
sinire iyi geliyosa ben de bi tane edinmeliyim acil tarafından
Aragonit genel şifa taşıdır, neye niyet edilip kullanılırsa o anda ona iyi gelir, sinirlere iyi gelmesi yanında bonusu o kadar =)
Aragonit genel şifa taşıdır, neye niyet edilip kullanılırsa o anda ona iyi gelir, sinirlere iyi gelmesi yanında bonusu o kadar =)
ayla hanımla iletişime geçtim en kısa sürede bana geri döncek. teşekkür ederim
arkadaşlar ben tv de Baki Cihangiroğlu isimli taş larla ilgilenen kişiyi dinledim diğerlerine nazaran çok etkilendim.sahte taşlardan bu şin şarlatanlığını yapanlardan bahsediyordu.ancak nette isim olarak aradığınızda onunla iilgili bir dolu haber çıkıyor tek sorun sitesine ait bir adrese henüz ulaşamamış olmam. taşlarla ilgili çok yerde yazı tedavi enerji bağlılıklarını okumuştum ama sahtesini alıp kullanmamak için kendisine ulaşmak istiyorum.sitesini bilen var mı?
define diye bir dükkanı varmış eminönünde ama taşları satın alabileceğimiz bir siteye henüz ulaşamadım bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
define diye bir dükkanı varmış eminönünde ama taşları satın alabileceğimiz bir siteye henüz ulaşamadım bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
ya ben bu taşı bulamadım...
ARAGONİT TAŞI | Otantik Taş Doğal Taş Ve Takılar Online Satış
Bu taşlar duygusal bedenin dengelenmesi ve şifalanması için güçlü yardımcılardır. Geçmişte duygusal izlerle ilgili borç alarak tutunduğunuz gerilimlerde ve yorucu olaylarda dingin merkezi korumanıza destek olabilir. Bu güzel ve eşşiz kristal kümeleri ile meditasyon yaparak bu yaşamınızda unuttuğunuz olayları ve geçmiş yaşam deneyimlerinizi görerek iç gözünüzü açabilirsiniz. Eski acıların deneyimleri canlanırken bazı hatıralar yeniden oluşabilir. Ancak bu tür birikimler vücuttan ve aurik alandan temizlendiğinde, Aragonite Yıldız Kümeleri, ruhun gelişimi için faydalı bilgileri kurtararak, kişinin ruhsal tarihinin arşivini gezebileceği keşfi, gerçek bir maceraya dönüştürür. Bu taşlar kişinin enerji alanı ya da onu engelleyen başka birinin alanıyla olan dengesizliğin bilinçli farkındalığına yardımcı olabilir. Kristal işçiler için vucudu düzenlemede güçlü tanı araçlarıdırlar. Bir Aragonite Yıldız Kümesini takmak kişinin duygusal güç ve güven bir duygusunun gelişmesine, başkaları için şefkat ve derinlerden aşkın fışkırdığı bir “yıldız insana” dönüşmeye imkan verir. Bu kristaller için özellikle kendinizin veya başkalarının şifa çalışmaları söz konusu olduğunda, sık sık (haftada bir) temizleme (akan su ile veya adaçayı dumanında) önerilir. Onlar acı ve korkuyu bırakmak ve dünyaya daha çok sevgiyi getirmek için harika araçlardır. Aragonit hoş bir sıcak hissi verir. Bu taş titreşimi yükseltir. Problemlerin çözümünü daha kolay hale getirmeye izin vererek tüm açılardan probleme bakabilmenizi sağlar. Kristaller ailesinde az bilinmesine rağmen dünyamızda bizlere hediye sayılabilir.
bende birkaç ay önce aldım bu taştan.. aldığım yerdeki hanım öve öve bitiremediydi, hatta taşı bana uyumladı alırken. ancak ben taşı ne zaman ağrılarım için kullansam eklem ağrılarım iki katı şekilde geri dönüyor ayağımın üstüne basamıyorum, üzerimde taşısam her işim ters gidiyor. anlamadım gitti neden böyle olduğunu. korkuyorum kullanmaktan evde bir köşeye attım öylece duruyor.
neden böyle olur acaba?
neden böyle olur acaba?
bende birkaç ay önce aldım bu taştan.. aldığım yerdeki hanım öve öve bitiremediydi, hatta taşı bana uyumladı alırken. ancak ben taşı ne zaman ağrılarım için kullansam eklem ağrılarım iki katı şekilde geri dönüyor ayağımın üstüne basamıyorum, üzerimde taşısam her işim ters gidiyor. anlamadım gitti neden böyle olduğunu. korkuyorum kullanmaktan evde bir köşeye attım öylece duruyor.
neden böyle olur acaba?
Üzerinden zaman geçti bir şans daha vereyim dedim, bir gece toprakta beklettim, temizledim sonra uyumlama yaptım ve bu sefer bolluk getirmesi için niyet ettim, 2-3 gün önce.. ve ne oldu; gene ağrılarımı azdırdığı ve iş yerinde sorunlar yaşattığı gibi bu sefer de parasız kaldım. Hem de normalde ayağımı yorganıma göre uzattığım için kıt kanaat de olsa geçiniriz ve büyük sıkıntı yaşamayız.. Bu sefer ayın sonunu zor getiririz gibi duruyor Ne için kullansam ters etki yapıyor.. Doğrusu ben ürktüm daha da kullanmayı düşünmüyor, kimseye de tavsiye etmiyorum..
merhaba , bu gibi olumsuzlukların yaşanmasını dibi çamurlu suyun karıştırılmasına benzaterek açıklıyorlar, yani iyileşmeden önce dipteki kirler sıkıntılar su yüzüne çıkıp sonra arınma gerçekleşiyor, yinede siz içinizden size iyi gelmediğini hissediyorsanız kullanmamak en doğrusu,yüksek benliğiniz zaten size rehberlikedecektir :)Üzerinden zaman geçti bir şans daha vereyim dedim, bir gece toprakta beklettim, temizledim sonra uyumlama yaptım ve bu sefer bolluk getirmesi için niyet ettim, 2-3 gün önce.. ve ne oldu; gene ağrılarımı azdırdığı ve iş yerinde sorunlar yaşattığı gibi bu sefer de parasız kaldım. Hem de normalde ayağımı yorganıma göre uzattığım için kıt kanaat de olsa geçiniriz ve büyük sıkıntı yaşamayız.. Bu sefer ayın sonunu zor getiririz gibi duruyor Ne için kullansam ters etki yapıyor.. Doğrusu ben ürktüm daha da kullanmayı düşünmüyor, kimseye de tavsiye etmiyorum..
kızlar,ben iki senedir aragonit taşını kullanıyorum.her derde deva diyebilirim.ben aldıgımda adı pek duyulmamıştı.şimdi sitelerde bile var.bu taş bir mucize stres atmaya bire bir ayrıca ağrılarada çok iyi geliyor.kolye olarak boynumda taşıyorum.sabahları rahat ve dinç bir şekilde kalkıyorum.sinir minir kalmadı.tavsiye ederim.zemuszemus
merhaba aragoniti siz uyumlatarak mı kullandınız ? sevgi ersoy un mucize taş aragonit i okudunuz mu acaba ??