• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araftayım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu çok saçma bir yere evrildi ya yani 23 Nisan gösterilerine kadar ohooo neler konuşuldu o kadar uzadı ki aradaki bir örnekte takılı kalındı herşey okeyde sanki çocuğun gösterisine gidemezsin travma olur dedik istiyor iste zaten kadın dünyaları da konuşsak elinden geleni ardına koymayacak anladık yapsında hayırlısı olsun 20 yas gençleşirim doğurunca 20 liklerden iyi anne baba olurum diyince ona gerçek hayattan örnekler veriyor işte insanlar

Herkesin anne olma isteğine sonsuz saygı duyuyorum. Ama babalık benim gözümde ayrı bir şey baba olmak istemiyorsa olamıyor bir erkek.
Eşinizin sen bakamazsın cümlesi çok ucu açık. Bunun altında birşeyler yatıyor olmalı. Annem 55 yaşında çok bakımlı asla yaşını göstermeyen biri ama 1,5 yaşındaki torunuyla 2 saat oynayınca bunalıp uykusu geldi falan diyordu. Yani bebek öyle 20(şüpheli) yaş gençleşebileceğini bir şey değil. Kızım 2 yaşında maddi imkanlarıma rağmen kızımı ben büyüttüğüm için yeni yeni cilt bakımı yapabilecek duruma geldim 33 yaşındayım. İkinci çocuğa asla halim yok.
Eşiniz 60 yaşında olacak bence baba olmak için çok yaşlı.

Konu çok saçma bir yere evrildi ya yani 23 Nisan gösterilerine kadar ohooo neler konuşuldu o kadar uzadı ki aradaki bir örnekte takılı kalındı herşey okeyde sanki çocuğun gösterisine gidemezsin travma olur dedik istiyor iste zaten kadın dünyaları da konuşsak elinden geleni ardına koymayacak anladık yapsında hayırlısı olsun 20 yas gençleşirim doğurunca 20 liklerden iyi anne baba olurum diyince ona gerçek hayattan örnekler veriyor işte insanlar
Ben vazgeçtim ya inşallah gönlünce olur madem bu kadar hevesli biz de el ele verip eşini donasyona ikna etmek için bir şeyler düşünelim.

Vazgeçtim . Menopoza gireli 2.5 yıl olsa da ben de tekrar doğuracağım . Tıbbi çözümü var mı bacılar ?🙈🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X