- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi sanslihayatim
Merhaba
Saclarim cok döküluyor ve cok halsizligim var diyerek doktoruma gittim. Kan testi yapalim, demire bakariz dedi doktor.
Sonuclar cikti. Degerlerin hepsi cok iyi dedi.
Iltihap degerlerinde öyle.
Sabahlari ac karnina hafif bulantı ve mide agrisi yasiyorum. Ve bunun yaninda halsizlik cok var dedim.
Virüs yani corona olma ihtimali var. Atesiniz var mi dedi. Hayir dedim.
Bu hafta evde kalin dedi. Bulanti ve agri icin ilac yazdi.
Şöyleki, ben de ayni zamanda gastrit var. Ve gastritte de genelde ayni belirtiler oluyor. Ama doktoruma bundan bahsetmek hic aklima gelmedi. Ki önceden gastritten dolayi ilac yazmisligida vardi.
Bundan dolayi arafta kaldim. Cunkü kac gündür demirim düsük diyip, portakal suyu iciyorum. Ve gastritin en büyük tetikleyicisi portakal suyudur. Bugün uyandim genzimde garip bi his. Yanma var.
Corona mi yoksa gastrit mi bilemedim..
Ayni belirtileri Coronada yasayan oldu mu aranizda ?
Saclarim cok döküluyor ve cok halsizligim var diyerek doktoruma gittim. Kan testi yapalim, demire bakariz dedi doktor.
Sonuclar cikti. Degerlerin hepsi cok iyi dedi.
Iltihap degerlerinde öyle.
Sabahlari ac karnina hafif bulantı ve mide agrisi yasiyorum. Ve bunun yaninda halsizlik cok var dedim.
Virüs yani corona olma ihtimali var. Atesiniz var mi dedi. Hayir dedim.
Bu hafta evde kalin dedi. Bulanti ve agri icin ilac yazdi.
Şöyleki, ben de ayni zamanda gastrit var. Ve gastritte de genelde ayni belirtiler oluyor. Ama doktoruma bundan bahsetmek hic aklima gelmedi. Ki önceden gastritten dolayi ilac yazmisligida vardi.
Bundan dolayi arafta kaldim. Cunkü kac gündür demirim düsük diyip, portakal suyu iciyorum. Ve gastritin en büyük tetikleyicisi portakal suyudur. Bugün uyandim genzimde garip bi his. Yanma var.
Corona mi yoksa gastrit mi bilemedim..
Ayni belirtileri Coronada yasayan oldu mu aranizda ?