G gulden81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2010 137 0 96 İstanbul 22 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaNDaN_ #41 iyi düşünmüşsün handan çok fazla abartı olurdu omuzlardaki çiçekler bide takılar falan takılır hoş durmazz saçınnda daha iyi duracakdır eminim
iyi düşünmüşsün handan çok fazla abartı olurdu omuzlardaki çiçekler bide takılar falan takılır hoş durmazz saçınnda daha iyi duracakdır eminim
_HaNDaN_ Allah oL der ve oLur !! Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 1.492 79 158 24 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaNDaN_ #42 gulden81 .!.: iyi düşünmüşsün handan çok fazla abartı olurdu omuzlardaki çiçekler bide takılar falan takılır hoş durmazz saçınnda daha iyi duracakdır eminim Genişletmek için tıkla... omuzlarındaki çiçekler olmadan bil çk afilli geliyo bana saçlarımn çk sade olması lazm bakalm artk...:kedi:
gulden81 .!.: iyi düşünmüşsün handan çok fazla abartı olurdu omuzlardaki çiçekler bide takılar falan takılır hoş durmazz saçınnda daha iyi duracakdır eminim Genişletmek için tıkla... omuzlarındaki çiçekler olmadan bil çk afilli geliyo bana saçlarımn çk sade olması lazm bakalm artk...:kedi:
pierid Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2008 52 0 86 İstanbul 25 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaNDaN_ #43 Ben de omuzlarındaki çiçekleri beğendim ama tabi giyinince nasıl durduğu önemli...
deniz_mavisi Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 3 0 86 - Yurtdışı 26 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaNDaN_ #44 bu sitede ilk mesajim nasip sanaymis cok güzel bir gelinlik insALLAH cok mutlu olursun