Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omuzlarındaki çiçekleri ayrı bir hava katmış ama sen istememişsin neyse çiçeksiz de güzel olmuştur eminim :hulya:
Hayırlı olsun güzelim..
çoook güzellllalkisalkisalkis iyiki omuzundakı çiçekleri çıkartmışşın
İstanbuldan başladm aramaya onlarca çeşitin arasndan Ankara dan bunu beğendm ilk provama bile gittm bakalm güzel olur inş.bu arada bi ton açık rengi diktirdiğim birde omuzlarında çiçeği yok.Allah herksn içine sindirsin en önemlisi o yerimseniben
canım çokk çokk güzel bayıldım Allah güle güle giymeyi nasip etsin İnşallah
Omuzlardaki çiçekleri yok etmen isabetli olmuş,alt kısım yeterince işlemeli,üst kısımları sade tutman gelinliğe asillik katar.Doğru karar vermişsin canım,gelinliğe bayıldım.Mutluluklar...
bende tam duvak olunca omuzlardaki çiçekler fazla durur dicektimki yazdığını okudum :)) gelinlik gerçekten çok şık, ve dediğin gibi topuza o çiçekler takılırsa muhteşem olur.. maşallah
güle güle giyin ben beğendiim
güle güle giy canım, eminim sana çok yakışacaktır. dediğin gibi önemli olan içine sinmesi,
çok begndim canım allı pullu gelin dedğin öle olur zaten çok güzel mutluluklar canım.