• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aradım Aradım Sonunda benDe buLdumm =)

_HaNDaN_

Allah oL der ve oLur !!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.492
79
158
ıstanbuldan başladm aramaya onlarca çeşitin arasndan Ankara dan bunu beğendm ilk provama bile gittm bakalm güzel olur inş.bu arada bi ton açık rengi diktirdiğim birde omuzlarında çiçeği yok.Allah herksn içine sindirsin en önemlisi o yerimseniben

canım kollarındaki çiçekleri nie istemedinki ben en çok onlara bayıldımm ama sen bilirisn en son karar senin tabiki hayırlsı olsun tatlımm eminm sanada çok yakışacaktır allah mutlulukla giydirmeyi nasip etsinnn:1hug:

canım cok hos bi secim güle güle giy mutlu bir sekilde inş. bence tek askısında olsa o ciceklerden hos olur gibi sen bilirsin tabi önemli olan senin icine sinmesia.s

canım kollarındaki çiçekleri nie istemedinki ben en çok onlara bayıldımm ama sen bilirisn en son karar senin tabiki hayırlsı olsun tatlımm eminm sanada çok yakışacaktır allah mutlulukla giydirmeyi nasip etsinnn:1hug:

Canlar kollarındaki çiçekler çk güzel ama ben o çiçekleri saçlarıma topuz yapıp koydm harika durdu.hem etekte, hem saçlarımda olunca omuzlardakini iptal ettim çiçek bahçesi gibi olcam yoksa..yorumlarınz için TŞKler.. opuyorumnanaktan

zaten önemli olan sen o gelinlikle kendini nasıl hissediyosun orası çok önemli gerçekten içine sinmeyen bişi ooldumu herşey çok zorlaşır huzursuz olursun en önemlisi düğün gününü kendi kendine zehir edersin ama istediği olduktan sonra için gayet rahat olur

handancım çok beğendim çok güzel olucaksın bu gelinlikle üst işlemesinde o siyah pullar olmasa hepsi beyaz olsa daha güzel olmazmı?

handancım çok beğendim çok güzel olucaksın bu gelinlikle üst işlemesinde o siyah pullar olmasa hepsi beyaz olsa daha güzel olmazmı?

canmm tşk ederim güzel sözlerin içn.üzerindekiler siyah pul diil bunu vitrinde kirlenir die model olarak krem yapmşlar boncuklarda çk açık kahve.ben zaten bunun açık tonunu diktiriyorm.boncuklar filanda kırık beyaz olcak yani bakalm hayal ürünü şuan bitince nolck :sm_confused:

banada yardım edin lütfen gelinliğimi diktiricem ama daha aklımda tam bir fikşr oluşmuş değil napmama lazım bilmyrum

banada yardım edin lütfen gelinliğimi diktiricem ama daha aklımda tam bir fikşr oluşmuş değil napmama lazım bilmyrum

canm yapabilceğin en güzel şey gidip modaevlerini gezip beğendiğini giyip çıkarman.istediğin kadar dene hangi model hoşuna giderse onun üzerinde çalışmaya balşyo modaevi istemediğin yerlerini değiştirirsn hayal gücünle kendi tarzını yarat.internetten faln model bakmak boş diorm başkada bişi demiyorm.umarm gönlünce olur herşyy..bilmiyorumkismile

gezdim çok model baktım ama bi türlü kendime uygun bi modeol bulamadım zaten boyumda uzun hazır alman imkanszı dedi gelinlikçim cumartesi günü ölçü vermeye gidicem elindeki bütün modellerle gelirsen hayal gücüyle birleştirip güzel bi model çıkartırz dedi gelinlikçim

ben de ankara dayım. gelinlikçi önerebileceğiniz yerler var mı? ben hiç araştıramadım daha:( kaç ayda dikilir bu arada???????????

bnmde eteklerimde çiçekler vardı cnm
snnde eteğini beğendim ama üst tarafını beğenmedim pekk

çok güzel bir seçim hoş bir gelinlik senin nışan elbisende harikaydı canım zevklisin zevkine herzaman güven ve uygula mutluluklar canımmmm

Back