Aradıklarım

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.209
34
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük yatak odası penceresi için olacak boy yere kadar olmalı pek anlamam bu işlerden aslında :) pencerenin eni 1,5 m civarında. Fotoğraf görebilir miyim bu ölçülere uygunsa

Küçük yatak odası penceresi için olacak boy yere kadar olmalı pek anlamam bu işlerden aslında :) pencerenin eni 1,5 m civarında. Fotoğraf görebilir miyim bu ölçülere uygunsa

Merhaba yeniden, ben sizden sonra dikkat ettim gri degilmis cizgisi platin gibi ucuk altin renkmis ve o kisimlari saten. English homedan almistim fonlari ve tülü. Fon rengi tam olarak su yesili-platin olcu eni 1 metre boyu 2,5m 2 adet fon mevcut. Tul de krem rengi eni 2 metre, boyu 2,5m
Perdeyi hurctan cikardim utusuz kusura bakmayin utulu gonderirim mutlaka:)

ben ılgılenıyorum ozelden ayrıntılı foto ve fıyat atın lutfen

Merhaba eğer ilgilenirkeniz 3 tane şal var elimde. Etiketleri yok ama kullanmadım Sefamerve den almıştım ama eni bana kalın geldi ben kafama sararak ortmedigim için.
3 u de pamuk şal ve spor olsun demişsiniz uygun bulabilirsiniz bence

Hiç kullanılmamış aradığınız için 2tanesini atıyorum. Bir de yalan olmasın Sefamerve değil modanisadan almisim

Eklentiler

• IMG_20180304_181736.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_20180304_181718.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 143
Hiç kullanılmamış aradığınız için 2tanesini atıyorum. Bir de yalan olmasın Sefamerve değil modanisadan almisim
Teşekkür ederim GüZelmiş ama bu şekilde hiç kullanmadım daha yeni kapandım normal kumaşlardan aldım şalları eşarpları onlara alıştım

Bunlar da var kullanılmamış

Eklentiler

• IMG_20180326_140239.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20180326_122043.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20180326_121949.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 127
Bunlar da var kullanılmamış
merhaba teşekkür ederim öncelikle. Biraz klasik giyinen biriyim. Şu son iki ceket hoşuma gitti markaları bedenleri kumaş içerikleri ve düşündüğünüz fiyatlar nelerdir. Malum yaz geldi ince şeyle düşünüyorum :)

Merhaba onların bedenleri small ,medium sanız olmaz.Sıfır ürün etiketli,size 35 er den 70 e verebilirim çok kaliteli ve terletmez Robin marka.

Merhaba onların bedenleri small ,medium sanız olmaz.Sıfır ürün etiketli,size 35 er den 70 e verebilirim çok kaliteli ve terletmez Robin marka.
Ben M giyiyorum ve giderek kilo alıyorum olmazlar o halde. Bu başlığı açtığımda s m arası giyiyordum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…