- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
-
- Konu Sahibi ikincielci
Küçük yatak odası penceresi için olacak boy yere kadar olmalı pek anlamam bu işlerden aslında :) pencerenin eni 1,5 m civarında. Fotoğraf görebilir miyim bu ölçülere uygunsa
ben ılgılenıyorum ozelden ayrıntılı foto ve fıyat atın lutfenMerhaba yeniden, ben sizden sonra dikkat ettim gri degilmis cizgisi platin gibi ucuk altin renkmis ve o kisimlari saten. English homedan almistim fonlari ve tülü. Fon rengi tam olarak su yesili-platin olcu eni 1 metre boyu 2,5m 2 adet fon mevcut. Tul de krem rengi eni 2 metre, boyu 2,5m
Perdeyi hurctan cikardim utusuz kusura bakmayin utulu gonderirim mutlaka:)Eki Görüntüle 1970019 Eki Görüntüle 1970020 Eki Görüntüle 1970021 Eki Görüntüle 1970022
Uzunluk nedir acil donus yaparmisiniz
Teşekkür ederim GüZelmiş ama bu şekilde hiç kullanmadım daha yeni kapandım normal kumaşlardan aldım şalları eşarpları onlara alıştımHiç kullanılmamış aradığınız için 2tanesini atıyorum. Bir de yalan olmasın Sefamerve değil modanisadan almisim
Hiç kullanılmamış marka eşarp ve şallar arıyorum. Tesettür için genç spor modeller varsa hiç kullanılmamış etiketli ilgileniyorum. Yeni kapandım da
merhaba teşekkür ederim öncelikle. Biraz klasik giyinen biriyim. Şu son iki ceket hoşuma gitti markaları bedenleri kumaş içerikleri ve düşündüğünüz fiyatlar nelerdir. Malum yaz geldi ince şeyle düşünüyorum :)Bunlar da var kullanılmamış
Ben M giyiyorum ve giderek kilo alıyorum olmazlar o halde. Bu başlığı açtığımda s m arası giyiyordum daMerhaba onların bedenleri small ,medium sanız olmaz.Sıfır ürün etiketli,size 35 er den 70 e verebilirim çok kaliteli ve terletmez Robin marka.