• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Aradığınız herşey burada, hepsini bir araya topladım

Canim bende kirmizi ve siyah ayakkabilari almak istiyorum..hesabiniz aktif oldugunda irtibata gecebilirmiyiz..

Canim ben bayram icin bursaya geliyorum pazar gunu..elden teslim alabilirmiyim?telden giriyorum ozel msj atamiyorum..

Bi de bisey sorcam kaliplari kucuk degil dimi?benim kizim su an 22-23 giyiyor da 18 aylik..senin kizin kac aylikken giymisti?

Tamam cnm bana özelden adresini msj at bende banka bilgilerimi atayım sana iki ayakkabıyı ayırayım diğer arkadaşlara öyle yaptım paketlerinizi hazırlayayım bayram dönüşü ptt kargo ile göndririm

Tamam cnm bana özelden adresini msj at bende banka bilgilerimi atayım sana iki ayakkabıyı ayırayım diğer arkadaşlara öyle yaptım paketlerinizi hazırlayayım bayram dönüşü ptt kargo ile göndririm

Ya canim telden giriyorum ozel msj atamiyorum..ilk sen gonder bilgilerini bende cevaben adresimi gondereyim canim..

Canım kusura bakama hemen cevap yazamadım kızım uyandıda.

Ben kırmızılı gömleği
tekli olan sarı ve kırmızı sweati
üçlüdende sadece kolları çizgili olanı almak istiyorum
bu 4 parça en son ne olur kargosuda var :40:

15 tl yapalım cnm olur mu valla dahada inemem :))

Merhaba ben bu 3 sweati ve gömleği alayım ev botları kalsa sorun olurmu sizin için benzer birşey hediye geldide o yüzden almak istemiyorum ev botlarını ama çok güzeller eminim hemen satılır zaten

diğerlerini alayım onlara 15 demiştiniz 4 parçaya ve çokta beğendim.

sen bilirsin cnm ama çok kullanışlı emin ol, kızın ne kadarlıktı şimdi gördüm toz pembe bi kotu vardı kızımın eminim beğenirsin resmini koyucam şimdi buraya cepleri taşlı falan 15 aylıkken giyiyodu

$Resim 030.jpg $Resim 027.jpg $Resim 028.jpg $Resim 029.jpg

Peki ev botu hafifmi yoksa altı sertmi ayakkabı gibiyse kızım taşıyamıyorda.

Son düzenleme:
Back