Aradaki 10 yaş fazla mı?

10 yas fazla bi zamandan sonra,kafa uyuşmuyor.sen kendini ona uydurmaya calısıyorsun tecrübeyle sabit.

Ama 4 yıldır bu ilişki içindeymişsiniz. Niye yaş farkını şimdi sorgulamaya başladınız. Sizi endişe ettiren bişey mi var?

yaşlar kaç? ekonomik ve eğitim statüleriniz yakın mı?
Ben 20 oda 30 olcak eylülde ben okulumu 1 ay sonra bitiriyorum sonra işe gircem sevdiğimde üniyi bitirdi fakat bölümüyle alakalı değil işi seramik ustası hiç boş durmaz boş günlerindede nakliye işi yapıyo olabildiğince çabalıyo geleceğimiz için bende bu yaz başlicam iş hayatına atılmaya

Ben 20 oda 30 olcak eylülde ben okulumu 1 ay sonra bitiriyorum sonra işe gircem sevdiğimde üniyi bitirdi fakat bölümüyle alakalı değil işi seramik ustası hiç boş durmaz boş günlerindede nakliye işi yapıyo olabildiğince çabalıyo geleceğimiz için bende bu yaz başlicam iş hayatına atılmaya
Değil dedim ama sizin yaşınız evlilik için küçük. Beş hatta altı yıl bekleyin derim.

Endişe ettiren şey acaba ailem ne der durumu nasıl karşılar
Merhaba. Eşim ile aramızda 10 yaş var. Çok şükür çok mutluyuz. Eşim hep deli dolu yeri gelince dışarda top oynarız. Kafa yapılarımız aynı. Yaş ile ilgili zannetmiyorum. Ben den küçük erkek kardeşim var. O yaşına göre çok ağır takılar. Eşim daha neşeli konuşkan. 7 yıllık evliyiz. Çok şükür hiç pişman değilim.

16 yaşında 26 yaşında biriyle mi ilişkiye başladınız yani? Ailenizin aşırı "açık" görüşlü insanlar değilse acabaları olması çok doğal bence. Siz eminseniz, yavaştan annenize çıtlatın, çünkü alışıp kabullenmesi epey zaman gerektirebilir.

16 yaşında 26 yaşında biriyle mi ilişkiye başladınız yani? Ailenizin aşırı "açık" görüşlü insanlar değilse acabaları olması çok doğal bence. Siz eminseniz, yavaştan annenize çıtlatın, çünkü alışıp kabullenmesi epey zaman gerektirebilir.
Anneme söyledim 4 yıl demedim ama 3 yıldır beraberiz dedim

Merhaba. Eşim ile aramızda 10 yaş var. Çok şükür çok mutluyuz. Eşim hep deli dolu yeri gelince dışarda top oynarız. Kafa yapılarımız aynı. Yaş ile ilgili zannetmiyorum. Ben den küçük erkek kardeşim var. O yaşına göre çok ağır takılar. Eşim daha neşeli konuşkan. 7 yıllık evliyiz. Çok şükür hiç pişman değilim.
Ne güzel darısı başıma inşallah ☺

Evlilik için maksimum yaş farkı kaç olmalı ? 10 yaş fazla mı?
Yaş farkı kaç olmalı sorusundan ziyade şöyle söyleyebilirim yaş ilerledikçe fark azalır mesela 22-32 yaş farkı 10 ama fazla bence diğer yandan 32-42 normal.
Evlilikte asıl mesele karakterdedir tabiki yaş farkı ne kadar az olursa daha sağlıklı olur ama istisnalar her zaman her koşulda vardır

26 yaşındaki adam 16 yaşındaki çocuğa göz koyduysa pek iyi şeyler düşünmem şahsen.

Back
X