- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- 53
- Konu Sahibi Prenses Annesii
Evlilik için maksimum yaş farkı kaç olmalı ? 10 yaş fazla mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel Allah bozmasın evlimisiniz bizde birbirimizi 4 yıldır seviyoruz şükürler olsun mutluyumdaMax. Bilmem ama bizim aramızda 13 yaş var gayeeet mutluyuz❤
Evliyiz kuzum 7 senedir çok şükür iyi ki tanımılım evlenmişim sevgi saygı iletişim varsa gerisi teferruatAy ne güzel Allah bozmasın evlimisiniz bizde birbirimizi 4 yıldır seviyoruz şükürler olsun mutluyumda![]()
Darısı başıma o zaman ☺Evliyiz kuzum 7 senedir çok şükür iyi ki tanımılım evlenmişim sevgi saygı iletişim varsa gerisi teferruat![]()
İnşallah canımDarısı başıma o zaman ☺
Kaç yaş var sizin10 yas fazla bi zamandan sonra,kafa uyuşmuyor.sen kendini ona uydurmaya calısıyorsun tecrübeyle sabit.
Endişe ettiren şey acaba ailem ne der durumu nasıl karşılarAma 4 yıldır bu ilişki içindeymişsiniz. Niye yaş farkını şimdi sorgulamaya başladınız. Sizi endişe ettiren bişey mi var?
yaşlar kaç? ekonomik ve eğitim statüleriniz yakın mı?Endişe ettiren şey acaba ailem ne der durumu nasıl karşılar
Ben 20 oda 30 olcak eylülde ben okulumu 1 ay sonra bitiriyorum sonra işe gircem sevdiğimde üniyi bitirdi fakat bölümüyle alakalı değil işi seramik ustası hiç boş durmaz boş günlerindede nakliye işi yapıyo olabildiğince çabalıyo geleceğimiz için bende bu yaz başlicam iş hayatına atılmayayaşlar kaç? ekonomik ve eğitim statüleriniz yakın mı?
Bence değil, sınırdır. On yaştan fazlası dert olabilirEvlilik için maksimum yaş farkı kaç olmalı ? 10 yaş fazla mı?
Değil dedim ama sizin yaşınız evlilik için küçük. Beş hatta altı yıl bekleyin derim.Ben 20 oda 30 olcak eylülde ben okulumu 1 ay sonra bitiriyorum sonra işe gircem sevdiğimde üniyi bitirdi fakat bölümüyle alakalı değil işi seramik ustası hiç boş durmaz boş günlerindede nakliye işi yapıyo olabildiğince çabalıyo geleceğimiz için bende bu yaz başlicam iş hayatına atılmaya
Merhaba. Eşim ile aramızda 10 yaş var. Çok şükür çok mutluyuz. Eşim hep deli dolu yeri gelince dışarda top oynarız. Kafa yapılarımız aynı. Yaş ile ilgili zannetmiyorum. Ben den küçük erkek kardeşim var. O yaşına göre çok ağır takılar. Eşim daha neşeli konuşkan. 7 yıllık evliyiz. Çok şükür hiç pişman değilim.Endişe ettiren şey acaba ailem ne der durumu nasıl karşılar
16 yaşında 26 yaşında biriyle mi ilişkiye başladınız yani? Ailenizin aşırı "açık" görüşlü insanlar değilse acabaları olması çok doğal bence. Siz eminseniz, yavaştan annenize çıtlatın, çünkü alışıp kabullenmesi epey zaman gerektirebilir.Ben 20 oda 30 olcak eylülde ben okulumu 1 ay sonra bitiriyorum sonra işe gircem sevdiğimde üniyi bitirdi fakat bölümüyle alakalı değil işi seramik ustası hiç boş durmaz boş günlerindede nakliye işi yapıyo olabildiğince çabalıyo geleceğimiz için bende bu yaz başlicam iş hayatına atılmaya
Anneme söyledim 4 yıl demedim ama 3 yıldır beraberiz dedim16 yaşında 26 yaşında biriyle mi ilişkiye başladınız yani? Ailenizin aşırı "açık" görüşlü insanlar değilse acabaları olması çok doğal bence. Siz eminseniz, yavaştan annenize çıtlatın, çünkü alışıp kabullenmesi epey zaman gerektirebilir.
Ne güzel darısı başıma inşallah ☺Merhaba. Eşim ile aramızda 10 yaş var. Çok şükür çok mutluyuz. Eşim hep deli dolu yeri gelince dışarda top oynarız. Kafa yapılarımız aynı. Yaş ile ilgili zannetmiyorum. Ben den küçük erkek kardeşim var. O yaşına göre çok ağır takılar. Eşim daha neşeli konuşkan. 7 yıllık evliyiz. Çok şükür hiç pişman değilim.
Yaş farkı kaç olmalı sorusundan ziyade şöyle söyleyebilirim yaş ilerledikçe fark azalır mesela 22-32 yaş farkı 10 ama fazla bence diğer yandan 32-42 normal.Evlilik için maksimum yaş farkı kaç olmalı ? 10 yaş fazla mı?