kızlar benim şimdiki saç rengim hemen hemen bu renk: boyalı ama tabiki.. saçımın rengini birazcık açmak istiyorum yani hafif hafif bal köpüğü gibi ışıltılar olsun istiyorum. sizce hangisi daha etkili ve güzel olur aşağıda sayacağım yöntemlerden. yda sizin bildiğinz başka bi yöntem var mıdır?
*beyaz sabunla saç rengi akıtma
*kabartma tozuyla akıtma
*oksidasyonla saç rengi açma
aslında turuncu eğer cart bi turuncu olmayacaksa güzel olabilir:) oksidasyon çok aklıma yattı.. ee kızlar kullanan yok mu hiç aranızda bunlardan birisini? yada bi fikri olan? :)
Kızlar saclarım omuzlarımın altinda kaslarım siyah sacım koyü kahvaltı siyaha yakın ve hiç beyazım yok ama çikolata kahve sacına bayılıyorum kursuni siyahda çok hoşuma gidiyo sizce boyatmalimiyim ve hangisine beni görmeden yorum yapamazsinz ama ne bulutum yazmak istedim
Kızlar saclarım omuzlarımın altinda kaslarım siyah sacım koyü kahve siyaha yakın ve hiç beyazım yok ama çikolata kahve sacına bayılıyorum kursuni siyahda çok hoşuma gidiyo sizce boyatmalimiyim ve hangisine beni görmeden yorum yapamazsinz ama ne bulutum yazmak istedim