• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada Kalmanin Böylesi

umutsuzvaaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
28
9
36
Merhabalar
Kizlar erkek arkadasimla artik ailelerimizin tanismasini istiyoruz.Ben 25 yasindayim o 24. Kendisi ailesine durumu paylasti gelmek istiyorlar.Sorun şu ki ben aileme soyleyemiyorum.Ablamin bu yaz dugunu olacak,kardeşim de farkli bir sehire atandı o da gidecek.Annem bundan dolayi cok üzgün.Benim de nisanlanacak olmam onu yanliz kalma dusuncesine itebilir.Annem de psikoljik bir rahatsizlik var.Basit konularda bile, onu uzecek kafasina takacagi bir konu , kendisine ciddi hastaliklara sebebiyet veriyor.Istahtan kesiliyor yemek yiyemiyor midesi rahatsizlaniyor uyuyamiyor gibi.Anneme bundan dolayi durumu anlatamiyorum.Hastalanmasindan tedirgin oluyorum.Erkek arkadasim ise 22 martta atandigi sehire gidecek ve 6 ay hic gelemeyecek. O da hakli olarak gitmeden ailelerimiz tanissin en azindan yuzuk takalim istiyor.Ablam ve kardesime durumu soyledim ancak annemin hastalanabilecegini ve nisani eylul gibi yapilsa daha iyi olacagini soylediler.Eylul de gelse 10 gun izni olacak hem tanisma hem nisan yetismesi cok zor.Erkek arkadaşım Eylul de olmasini istemiyor.Aslinda bende martin 22 sine kadar söz yapilsin istiyorum.Arada kalmaktan uyuyamiyorum.Kafam cok karisik.Neler yapabilirim .Fikirlerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim.

Bence annenizle sakince ve güzelce konuşun.Sonucunda sevdiginizle nişanlanacaksiniz neden üzülsün ki mutlu olur.
Önümüzde nişandan sonra uzun bir.zaman olduğunu da dile getirirsenız sıkıntı kalmaz.

Bence söyle emin ol Eylül olunca da erken diyecek hemen alışmak kolay olmuyor ilk kabul etmeseler de zamanla alışıyorlar

Merhabalar
Kizlar erkek arkadasimla artik ailelerimizin tanismasini istiyoruz.Ben 25 yasindayim o 24. Kendisi ailesine durumu paylasti gelmek istiyorlar.Sorun şu ki ben aileme soyleyemiyorum.Ablamin bu yaz dugunu olacak,kardeşim de farkli bir sehire atandı o da gidecek.Annem bundan dolayi cok üzgün.Benim de nisanlanacak olmam onu yanliz kalma dusuncesine itebilir.Annem de psikoljik bir rahatsizlik var.Basit konularda bile, onu uzecek kafasina takacagi bir konu , kendisine ciddi hastaliklara sebebiyet veriyor.Istahtan kesiliyor yemek yiyemiyor midesi rahatsizlaniyor uyuyamiyor gibi.Anneme bundan dolayi durumu anlatamiyorum.Hastalanmasindan tedirgin oluyorum.Erkek arkadasim ise 22 martta atandigi sehire gidecek ve 6 ay hic gelemeyecek. O da hakli olarak gitmeden ailelerimiz tanissin en azindan yuzuk takalim istiyor.Ablam ve kardesime durumu soyledim ancak annemin hastalanabilecegini ve nisani eylul gibi yapilsa daha iyi olacagini soylediler.Eylul de gelse 10 gun izni olacak hem tanisma hem nisan yetismesi cok zor.Erkek arkadaşım Eylul de olmasini istemiyor.Aslinda bende martin 22 sine kadar söz yapilsin istiyorum.Arada kalmaktan uyuyamiyorum.Kafam cok karisik.Neler yapabilirim .Fikirlerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim.
Hemen hemen bende sizinle aynı durumdayım. Benim ailem de başka şehirde evlenmemi istemiyor ama erkek arkadaşımın benim memleketim de iş bulma olasılığı yok maalesef 😕 bence söyleyin uygun bir fırsat bulduğunuz da hemen olmayacağını zamanla olacağını dile getirin ufak ufak alışır inşallah zamanla. Ablanız ailenizle aynı şehirde mi yaşayacak evlendiğin de ?

Söyleyin bir an önce. Anneniz sonsuza kadar böyle olacak hiç evlenemeyecek misiniz? Anlamıyorum gerçekten insan evladi bir an önce yerlessin yuvasi olsun ister mutlu olur.

Merhabalar
Allah annenize acil sifalar versin.
Yine cevremdeki bir konu aklima geldi.
Öncelikle sizin evlilik yasiniz artik gelmis durunda, anneniz de muhakkak evde kalmanizi istemeyecektir.
Fakat siz annenize kendinizden vazgececek kadar düskpnseniz karsi tarafi magfur etmeden annenizle hayatinizi sürdürmeye devam edin.
Bu durumda olan bir kiz dügüne 1 ay kala yüzük atmisti.erkek tarafi özveriyle bircok masraf altina girmis perdesine kadar evi lpks bir sekilde donatilmiistim herdey bir yana olan oglana oldu. Aile büyük bir manevi cökps yasadi. Bunu yasatacaksaniz karsinizdaju aileye hic adim atmayin.
Kendinizden eminseniz annenize kobuyu acin.

Back