arada kaldım kızlar ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi anj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
66
0
36
Ankara
Kızlar bugün annemle şöyle bir dolaştık çeyiz için. Ben taçtan bi pike takımı beğenmiştim ama gittiğim tüm yerler gelin home un ürünlerinin daha kaliteli olduğunu söyledi. Sizce hangisi daha iyi bi de pike takımı haricinde yatak örtüsü seti almak gerekir mi ? Yani bilemiyorum siz ikisinide mi aldınız pike yeterli mi ki ? Bilemedim şimdi...Bu hafta içinde alacağız artık acil yardımlarınızı bekliyorumm:26:

Canım bana sorarsan pike takımı illa şart değil ben ilk gün için aynı pike takımı gibi işlemeli nevresim aldım yatak örtüsunude fiyat olarak uygun sade birşey alicam çünkü pek tarzım değil yüksek fiyatlara aciyorum açıkçası neticede kullanmicam fazla :))

1 ev kirası verip yatak örtüsü aldım, 1 kere kullandım, yıllardır bazanın içinde duruyor. ilk başta heves ediyor insan ama yorucu.
taç ürününe gelince, 4 mevsim setini aldım. sadece çarşafında sıkıntı oldu. asılı mı unuttum hatırlamıyorum ama bir kısmı soldu renk olarak. ancak sağlam. şöyle anlatayım, köpeğimiz yatarken kazar yorgan, çarşaf... vs ayırt etmeden, ne yırtılma var ne sökük.

yatak örtüsü al cnm home sweet home değerrr ve sık gösterir

Sağolun kızlar cevaplarınız için. Henüz alamadım hala araştırıyorum. Birkaç mağazaya sordum pike mi yatak örtüsü mü çok satıyorsunuz diye. Çok yuvarlak cevap verdiler, kimi pike kimi yatak örtüsü bütçen uygunsa ikisi birden gibi şeyler duydum. Foolfancy, şimdilik pike takımı düşünüyorum ama gittiğim yerlerde yatak örtülerine de bakıyorum. Ethemim, home sweet home bakarım gidince bir fikir olur aklımda. Filtrekahve, bende çok para verme taraftarı değilim ama önemli olan kullanabileceğimiz içimize sinen bi şi olması.

ben taç da çalışıyorum açıkcası kendime almak istediğim yatak örtüsü 200 lira ve gerçekten o fiyata çok sık yatak ortüleri var pike ile geçiştirme derim

Ben pike takımımı özdilekten aldım çok da iyi yapmışım diyorum şimdi. Taç'ın çok incecik geldi pek beğenmedim ben o yüzden özdilekten yana kullandım tercihimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…