• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arada derede saç rengi

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.945
3.735
333
kızlar merhaba bu da dert mi demeyin cidden sorun ve beni en iyi siz anlarsınız , konuya Giriş yapıyım , şöyleki ; benim saç rengim kumrala yakın hani hangi boya sürsen tutan saç:)) güneşte açılıyor her sene bende sarı tonlarını seviyorum zaten konu şu ki hiç bir zaman işte bu dediğim saç rengim olmaması , gerek küçük yerde yaşadığımızdan kötü kuaförler olması , ve dediğim gibi yaptıktan sonra akma olayı asla kendi gibi kalmıyor tonseton oluyor sorum şu ki siz saç renginizi nasıl çözdünüz sarı ya yakın kullanan arkadaşlar ? Ek olarak küllü kumral omre istiyorum akar mı ??

Ben mor şampuanla koruyorum canım.

Aa ilk defa duyuyorum saç renginiz ne ?
Bu canım.
Sarı saçları daha canlı gösteriyor ve rengini korumasında yardımcı oluyor. Eğer saçınız sarıya yakınsa sizin renginizi de korur diye düşünüyorum.

Eklentiler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 250
mor şampuan sadece platine kadar açılmış saçta işe yarar koyu tonlarda etki etmez
Kuaförüm bana "küllü bir saç rengi ve turuncu yansımalardan kurtulmak istiyorsan kullanabilirsin" dedi. Genel olarak dediğinizde haklısınız,genelde beyaza yakın sarılarda kullanılıyor hatta daha fazla etkisini gösteriyor fakat küllü isteyenlerde de ton farkını korumak için kullanılabiliyor. Benim saçım şuan bu renk ve dipleri boyadan sonra sararmaya,turunculaşmaya başlamıştı. (Tiplerim küllü kumral) mor şampuanla 2-3 kullanımda ton farkını eşitledim ve saçlarım tamamen küllü oldu. Tecrübe ettiğim için tavsiye ettim.

Kuaförüm bana "küllü bir saç rengi ve turuncu yansımalardan kurtulmak istiyorsan kullanabilirsin" dedi. Genel olarak dediğinizde haklısınız,genelde beyaza yakın sarılarda kullanılıyor hatta daha fazla etkisini gösteriyor fakat küllü isteyenlerde de ton farkını korumak için kullanılabiliyor. Benim saçım şuan bu renk ve dipleri boyadan sonra sararmaya,turunculaşmaya başlamıştı. (Tiplerim küllü kumral) mor şampuanla 2-3 kullanımda ton farkını eşitledim ve saçlarım tamamen küllü oldu. Tecrübe ettiğim için tavsiye ettim.
ben devamlı kullanıyorum diplerim şu an 7.1 uçlar 8.1 diplerde ki güneşte ortaya çıkan özellıkle kızıl yansımaları asla gidermiyor uçları sadece soğuk bir renge dönüştürüyor .ama sarı saçlarda mucizedir mor şampuan .

ben devamlı kullanıyorum diplerim şu an 7.1 uçlar 8.1 diplerde ki güneşte ortaya çıkan özellıkle kızıl yansımaları asla gidermiyor uçları sadece soğuk bir renge dönüştürüyor .ama sarı saçlarda mucizedir mor şampuan .
Siz hangi marka kullanıyorsunuz?

Siz hangi marka kullanıyorsunuz?
loreal kullandım ilk önce uzun zaman şu an watsonnstan aldığım daha uygun fiyatlı kruidvat isimli bir ürün kullanıyorum aynı etkiyi verıyor.ama günlük kullanmamak lazım saçı kurutuyor bu ürünler.rengi oturtunca haftada 1 yeterli.saç kremi de var bu markanın o zaman normal şampuandan sonra kullanıyorum sadece saç kremini.

loreal kullandım ilk önce uzun zaman şu an watsonnstan aldığım daha uygun fiyatlı kruidvat isimli bir ürün kullanıyorum aynı etkiyi verıyor.ama günlük kullanmamak lazım saçı kurutuyor bu ürünler.rengi oturtunca haftada 1 yeterli.saç kremi de var bu markanın o zaman normal şampuandan sonra kullanıyorum sadece saç kremini.
Benimki L'oreal Professionnel Silver Şampuan
Bana bunu kuaförüm önermişti,profesyonellerin kullandığı bir ürünmüş
Daha sonra bitince Gratis'ten aldım fakat aynı verimi alamadığım için yeniden buna başladım.
Fiyatı biraz tuzlu ama alabilirseniz bence bunu alın çünkü en güzel ve en iyisi bu. Bende kızıllık,turunculuk vardı,güneşe çıkınca güneş gibi parlardı kafam :D
Ombre yaptırıp bunu kullanmaya başladığımdan beri çıkmıyor turunculuklar.
Konu sahibinin saçı da sarıya yakınmış zaten,ton eşitlemesi kolay olur. Size de bunu şiddetle tavsiye ederim.

Benimki L'oreal Professionnel Silver Şampuan
Bana bunu kuaförüm önermişti,profesyonellerin kullandığı bir ürünmüş
Daha sonra bitince Gratis'ten aldım fakat aynı verimi alamadığım için yeniden buna başladım.
Fiyatı biraz tuzlu ama alabilirseniz bence bunu alın çünkü en güzel ve en iyisi bu. Bende kızıllık,turunculuk vardı,güneşe çıkınca güneş gibi parlardı kafam :KK70:
Ombre yaptırıp bunu kullanmaya başladığımdan beri çıkmıyor turunculuklar.
Konu sahibinin saçı da sarıya yakınmış zaten,ton eşitlemesi kolay olur. Size de bunu şiddetle tavsiye ederim.
ben uzun yıllar onu kullandım zaten sonra kısa süre j. freda kullandım şimdi elimde krudivat var bitince bakacağım artık ne alacağıma.balyajımı kapattım kışın açık küllü kumralla 2 ay sonra yenıleteceğim o zaman lazım asıl mor şampuan.saçımı çok koyuya boyamıyorum ki kolayca yenıden sarı yaptırabıleyım.senede 1 kere yaptırıyorum dıpten balyaj

Loreal’in silver şampuanı ile koruyorum saç rengimi

Ya canim mademki saçın o renk diplere hic bulasmadan platin sarısı rofle yaptir yada ombre iste guzel yapsinlar ama uclara dogru sık paketlerle
Benim kizkardesimin sac rengi kumral cocukken sapsariydi büyüdü döndü rengi onun sacini hicbir kuafor yapamaz ben suan diplerimi sözüm ona :D kumrala cevirdim ama illaki kumral degil yani guzel duruyir ama 2 parmak (her ay acma boyama yaptiriyordum) bir 6 ay kadar dipleri bu sekilde kullancam sonra dipten rofle yaptircam 7 8 cm kadar neyse uzatmayim
Kizkardesimde aralara attirdiginda cok dogal duruyor super oluyor hatta
Sarı sac akmaz normalde iyi acamiyorlar demek ki
Diplerde boya varmi?
Yoksa bence dedigim gibi ombre yaptir ama malesef o kumrallar deforme oluyor bizim memleketin yani turklerin saclari koyu ya istenilen renklere ulaşmak zor yani o instagramda gorduklerine inanma derim

Milkshake morfose mor sampuan ve mor köpük bu arada kopugun videosu var internetten bakabilirsiniz.
Muazzam:super:
Ben çöpe attim gecenlerde tarigi gecti galiba ne zamandir kullanmiyordum ve fiyati da uygun:KK54: sari sacli arkadaslar size yazdim:KK54:

Milkshake morfose mor sampuan ve mor köpük bu arada kopugun videosu var internetten bakabilirsiniz.
Muazzam:super:
Ben çöpe attim gecenlerde tarigi gecti galiba ne zamandir kullanmiyordum ve fiyati da uygun:KK54: sari sacli arkadaslar size yazdim:KK54:
keratin bakımı yazmıştın o konuda bilgi ver bakem sen bizeeee

keratin bakımı yazmıştın o konuda bilgi ver bakem sen bizeeee
Ben brezilya fonu yaptırıyorum hani duzlestirme var ya 6 aylik olan.. ama 8 9 ay gidiyor benim tiroidlerim bozuk ya sacim cok hizli uzamiyor(ya da bana oyle geliyor)
Sac botoksu yaptirdim ben fiyati 70 tl
Bi kerede bi bakim daha yaptirdim ismi express bakim
Matrix in urunleriyle yapildi sanirim
Once yikadi
Sonra sicak havlu o havluyu kaynar suda yikiyor onla kafama doladi bekletti 10 dk kadar sonra serumu kirdi yedirdi saca oda 35 tl idi galiba ya da 30
Bunlarin hepsi super o express bakim 2 kadar yumusacik etti sacimi
Bide dus sonrasi nashi argan surup tariyorum ben saçımı

Ben brezilya fonu yaptırıyorum hani duzlestirme var ya 6 aylik olan.. ama 8 9 ay gidiyor benim tiroidlerim bozuk ya sacim cok hizli uzamiyor(ya da bana oyle geliyor)
Sac botoksu yaptirdim ben fiyati 70 tl
Bi kerede bi bakim daha yaptirdim ismi express bakim
Matrix in urunleriyle yapildi sanirim
Once yikadi
Sonra sicak havlu o havluyu kaynar suda yikiyor onla kafama doladi bekletti 10 dk kadar sonra serumu kirdi yedirdi saca oda 35 tl idi galiba ya da 30
Bunlarin hepsi super o express bakim 2 kadar yumusacik etti sacimi
Bide dus sonrasi nashi argan surup tariyorum ben saçımı
cildime bakarım da saçta maşallah sen öndesin brezilya fönü bende yaptırdım çok memnun kalmadım etkisi 1 ay sürdü.saç bakımında evde yapılalabılecek urun araştırıyorum.hındıstancevızı yağı kullandım uzun süre.banyo sonrası bende serum kullanıyorum j.frıda parlaklık veren bir ürünü var onu da dışarı çıkacağım günlerde kullanıyorum sadece .ha bir de sacımı yaz kış makineyle kurutmam banyo dışında da taramam

ben uzun yıllar onu kullandım zaten sonra kısa süre j. freda kullandım şimdi elimde krudivat var bitince bakacağım artık ne alacağıma.balyajımı kapattım kışın açık küllü kumralla 2 ay sonra yenıleteceğim o zaman lazım asıl mor şampuan.saçımı çok koyuya boyamıyorum ki kolayca yenıden sarı yaptırabıleyım.senede 1 kere yaptırıyorum dıpten balyaj
Demek ki sizin saçınızda işe yaramamış,benimkini gayet güzel kapattı,2-3 haftada gözle görülür etki etti saçlarıma. Zaten küllü renk tonu isteyenlerin en büyük sorunu kızıllık/turunculuk yansıması.

Back