Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
açıkçası bilinçli yaptığını sanmıyorum, belki bırakması gereken kreş ya da tanıdığına bıraktım diye düşünüp inmiştir arabadan.. bir de bizler arabadan indikten sonra 684686 kere bakıyoruz tekrar içine ama o bakmamıştır belki arabaya tekrar.. ne bileyim bilinçli unuttuğunu sanmıyorum yaw.
belki arabada bişey olmayacağını düşünmüştür, camlar 1 cm açık olsa ölmeyecekti belkide, kimsede görmemiş mi, geçen tr de olmuştu bu olay vatandanşlar polisi çağırmıştı
açıkçası bilinçli yaptığını sanmıyorum, belki bırakması gereken kreş ya da tanıdığına bıraktım diye düşünüp inmiştir arabadan.. bir de bizler arabadan indikten sonra 684686 kere bakıyoruz tekrar içine ama o bakmamıştır belki arabaya tekrar.. ne bileyim bilinçli unuttuğunu sanmıyorum yaw.