• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araç kiralamada senet vb?

mutlugunlerdenkalma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
626
1.067
33
kızlar, merhaba iyi bayramlar

uzak bir yere gideceğiz önümüzdeki hafta. ancak acil araç ihtiyacım var.
kredi kartı kullanmıyorum ama banka kartım var, kredi kartsız provizyon denen şeyi ödeyemez miyim?

başıma iş açar mıyım ilk kez araç kiralayacağım.

ablamın bir rahatsızlığı var ayakta duramıyor ancak dışarıdan belli olmadığı için toplu taşımada yer veren olmuyor. olsa da zaten toplu taşıma beklerken ya da duraklara yürürken çok yoruluyo:KK43: o yorulmasın diye biz çaba sarfettikçe üzülüyo durumuna farkediyoruz:KK43:
o yüzden o gün için araç kiralıycam paramı biriktirip ama nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz. Mune Mune abla taşıma nolur:KK200::dua:

kredi kartı kullanmıyorum ama banka kartım var, kredi kartsız provizyon denen şeyi ödeyemez miyim?

ablamın bir rahatsızlığı var ayakta duramıyor ancak dışarıdan belli olmadığı için toplu taşımada yer veren olmuyor. olsa da zaten toplu taşıma beklerken ya da duraklara yürürken çok yoruluyo:KK43: o yorulmasın diye biz çaba sarfettikçe üzülüyo durumuna farkediyoruz:KK43:
o yüzden o gün için araç kiralıycam paramı biriktirip ama nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz. Mune Mune abla taşıma nolur:KK200::dua:
Cok lüx arabalar olmassa cok pahalli olacagini sanmiyorum

kızlar provizyon farklı bişey

kiralama ücretinin dışında ödeniyo. karttan para çekiyolar

kredi kartım olmadan kiralamaktan bahsediyırum bu yüzden

Banka kartından çektirebilirsin o kısmı. Nakit kabul etmiyorlar evet. Zaten geri alırsın.
Kısa kiralamalarda var mı bilmiyorum ama aylık kiralamalarda boş senede imza var.
Linea çok az yakıyor, linea kiralayabilirsin. Günlüğü 90 falandır.
Kaskonun alt limiti mi ne var, adamlara sor. Örneğin bizim araçlar 3 bin altı hasarı ödemiyordu, hasar 3 bini aşacağında götürüp yaptırıyorduk.

Zamanında dokuzışık'tan 4 araç kiraladık, araçlar 1 seneden fazla bizdeydi. Aylık ama süresiz. Ay dolmadan teslim ettiğimiz için hem arabaya el koyup hem 25 bin liralık senet yapıp yollamışlar. Boş seneti bu iş için kullanıyorlarmış, nette dolu şikayet var. Mahkemeliğiz. Dokuzışık'ı tercih etme.

Banka kartından çektirebilirsin o kısmı. Nakit kabul etmiyorlar evet. Zaten geri alırsın.
Kısa kiralamalarda var mı bilmiyorum ama aylık kiralamalarda boş senede imza var.
Linea çok az yakıyor, linea kiralayabilirsin. Günlüğü 90 falandır.
Kaskonun alt limiti mi ne var, adamlara sor. Örneğin bizim araçlar 3 bin altı hasarı ödemiyordu, hasar 3 bini aşacağında götürüp yaptırıyorduk.

Zamanında dokuzışık'tan 4 araç kiraladık, araçlar 1 seneden fazla bizdeydi. Aylık ama süresiz. Ay dolmadan teslim ettiğimiz için hem arabaya el koyup hem 25 bin liralık senet yapıp yollamışlar. Boş seneti bu iş için kullanıyorlarmış, nette dolu şikayet var. Mahkemeliğiz. Dokuzışık'ı tercih etme.
slim hatchback istiyorum daha rahat parkederim sedan tank gibi oluyor:/ çekilmez pratik değil

bu çarpmalarda falan nasıl oluyor? diyelim biri bana çarptı, ben mi karşılıyorum hasarı?

slim hatchback istiyorum daha rahat parkederim sedan tank gibi oluyor:/ çekilmez pratik değil

bu çarpmalarda falan nasıl oluyor? diyelim biri bana çarptı, ben mi karşılıyorum hasarı?

İşte onu öğrenmen lazım kasko nasıl karşılıyor? Bizim 3k üstünü karşılıyordu. Adam kiralarken çarparsanız iyi çarpın demişti :D
Ama çizik vs küçük şeyleri sen yaptırıyorsun. Onlara götürsen fazla bedel keserler çünkü az fena değiller.

İşte onu öğrenmen lazım kasko nasıl karşılıyor? Bizim 3k üstünü karşılıyordu. Adam kiralarken çarparsanız iyi çarpın demişti :KK70:
Ama çizik vs küçük şeyleri sen yaptırıyorsun. Onlara götürsen fazla bedel keserler çünkü az fena değiller.
offf bi araba aalabilsem de kurtulsak.
baktım 11.000₺ fiesta. zaten ordan oraya gidiyoruz çok temiz olmasa da olur en azından kimseye muhtaç olmayız. kiralayalım diyoruz başa bela. vallahi yeter ya.
paranın gözünü seveyim derman olamadığı dert binde bir.

Kasko kazalarda hangi durumda odeme yapiyor bilmjyorum ama bi tamidigim arkadaslariyla araba kiralamisti arac jaza yapmisti

Hem aracin tamir parasini odediler hemde tamirden cikincaya kadar gunluk kiralama bedeli onuda sor istersen

offf bi araba aalabilsem de kurtulsak.
baktım 11.000₺ fiesta. zaten ordan oraya gidiyoruz çok temiz olmasa da olur en azından kimseye muhtaç olmayız. kiralayalım diyoruz başa bela. vallahi yeter ya.
paranın gözünü seveyim derman olamadığı dert binde bir.

Kaç modelmiş o 11? Tek kapı ve baya eski bi model sanırım
Fiestanın tek kapıları kamyonet olarak geçer ruhsatta muaynesi heryıl yapılır ve sigortası lux araçla aynı miktarda kamyonet geçtiği için direksyonda kütük gibi kol kası yaparsın

Tata marka araçlara bak istersen onlatın yeni modelleri bile çok düşük fiya
Çek 15-20 ihtiyaç kredisi 3yıl ödemeli rahat rahat öde kredin bitene kadar arabanın fiyatı yükselir

Kiraya gelince bilindik büyük firma tercih et senetler başını yakmasın

Biz provizyonu normal cekim yapan bir yer tarafindan dolandirildik.2000 tl kadar senet isi cok sakat girmeyin o islere..
500 lira provizyon ceken turkiye de bilinen bi yerden kiralayin.kiralamadan once subeyi netten aratin. Aman diyim arastirmadan atlamayin.
Elinize arac kiralanirken kontrat vermeliler orda provizyon vs yaziyor olmali.. kontrol edin.. imza atarken dikkat edin
Araci alirken cizigi ezigi vs varsa kontratta yazmali fotograf cekin..

Kaç modelmiş o 11? Tek kapı ve baya eski bi model sanırım
Fiestanın tek kapıları kamyonet olarak geçer ruhsatta muaynesi heryıl yapılır ve sigortası lux araçla aynı miktarda kamyonet geçtiği için direksyonda kütük gibi kol kası yaparsın

Tata marka araçlara bak istersen onlatın yeni modelleri bile çok düşük fiya
Çek 15-20 ihtiyaç kredisi 3yıl ödemeli rahat rahat öde kredin bitene kadar arabanın fiyatı yükselir

Kiraya gelince bilindik büyük firma tercih et senetler başını yakmasın
eski modelleri var ya şu palio muydu neydi ona benzeyenlerden.

eski kilometre de fazka ama ilk arabam olacak nasip olursa. iyidir benim için baya pratik yaparım acımadan diye düşünmüştüm:)

Kasko kazalarda hangi durumda odeme yapiyor bilmjyorum ama bi tamidigim arkadaslariyla araba kiralamisti arac jaza yapmisti

Hem aracin tamir parasini odediler hemde tamirden cikincaya kadar gunluk kiralama bedeli onuda
eski modelleri var ya şu palio muydu neydi ona benzeyenlerden.

eski kilometre de fazka ama ilk arabam olacak nasip olursa. iyidir benim için baya pratik yaparım acımadan diye düşünmüştüm:)

Eskide kaç model ama 90larda falan mı ?
Fiesta van büyük ihtimal ama 11de çok ucuz fiesta için

Dizel 2007 tata alabilirsin o fiyatlara onunda küçük modelleri var parçasıda ıcuz

Back
X