Bebek İkinci El Araç - Gereçler (oyuncak ve beslenme)..

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118

tanesi 4 tl. Pembe mama kaşığı sıfır kutusunda hediye. (playskool patikler ikisi 4 tl.)
takı yastığı 10 TL.

Son düzenleme:
merhaba alıştırma bardağının markası nedir ? patik ve inekli(zebra) olanı bana ayırır mısınız

Son düzenleme:
sulugun kullanım durumu ve markası
yeşil olan ney ?
tanesi 4 tl anladıgım kadarıyla

Evet canım tanesi 4 tl. Yeşil turuncu olan Suluk tupperware ve kullanıldı. Ama aşınması yok. Küçük suluk mavi olan sanırım nuk ama yine bakarım. Pek kullanmadık ama ayrıca emzik satılıyor alınabilir. Öndeki mavi şeyde meyve filesi. Meyve dilimleri koyup kapatıyorsun bebek emiyor onu. O kullanılmadı.

merhaba alıştırma bardağının markası nedir ? patik ve inekli(zebra) olanı bana ayırır mısınız

Alıştırma bardağı sanırım nuk ama eve gidince yazarım yine emin değilim. Zebra fşscher price ortasına basınca melodi çalıyor. Yalnız yeşil patik düdüklü daha önce yıkadığım için düdüğü çok az çalıor. Turuncu çıngıraklı onda sorun yok. Tek Kusuru bu.bu yüzden fiyat düşük tuttum.bilmenizi isterim. İsterseniz Ayırırım tabi.

olsun ikisi 4 tl sesi de çok çıkmayıversino zaman ben alıştırma bardağı,zebra ve patikleri alıyorum. yeni ekleyecekleriniz olacak mı tek kargoda gelmiş olur hepsi.

Bir de lazım olanı siz söyleyin varsa resim eklwrim bende.

Son düzenleme:
benim kızım şu an 10 aylık ve kucak delisi bir türlü oyalayamıyorum bütün günümüz yapışık geçiyor ne yapacağımı şaşırdım bu aralar.

hoppala,aktivite masası ve baston puset arıyorum. bebek arabamdan memnunum aslında nuna almıştım ama eşim işteyken toplu taşıma kullanıyorum baston daha hafif o yüzden istiyorum.

iyi günler bende brightstars hoppala ve chicconun baston puseti var hoppala iyi durumda pusetinde üst kısmında biraz solma var bende çift yönlü puset arıyorum takasta düşünebilirim hoppalanın fiyatı 200 tl arabanında 150 tl ilgilenirseniz resimlerini yollarım

Teşekkür ederim ben biraz daha uygun biseyler bakiyorum.

Yukarıdakilere ilaveten birde bu var. Bu arada alıştırma bardağı markası nuby miş

Eklentiler

• $20140317_234628.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 53
ben dün belirttiklerimi istiyorum yeni ekleyecekleriniz olmayacaksa bilgilerimi özelden yollayayım.

Canım mesaj attım tekrar.
Bu arada kapıda ödemeli ürün satışı kaldırıldı ptt tarafından.

Merhaba dun kk ya girilmiyordu bu sabah da eski sifremle giremedim simdi de özel msj atamiyorum 50 msjiniz olmali diyor. 12 tl icin havale ve kargo daha fazla tutacak o yüzden vazgeciyorum kusuruma bakmayin

Kendine göre haklısın canım sana hiçbirşey diyemem. Ama keşke daha önce haber verseydin. Neyse yine de önemli değil.
Ama söyle düşünün arkadaslar. Yeterki gitsin kalabalık yapmasın diye olabildiğince ucuz versek "aaa kargosu üründen pahalı" derler pahalı versek "zaten kargosuda var. Kargoyla çok pahalıya gelir" derler. Ben bu işin içinden çıkamadım vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…