Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1026541 Eki Görüntüle 1026540 Eki Görüntüle 1026539
tanesi 4 tl. Pembe mama kaşığı sıfır kutusunda hediye. (playskool patikler ikisi 4 tl.)
takı yastığı 10 TL.
sulugun kullanım durumu ve markası
yeşil olan ney ?
tanesi 4 tl anladıgım kadarıyla
merhaba alıştırma bardağının markası nedir ? patik ve inekli(zebra) olanı bana ayırır mısınız
Alıştırma bardağı sanırım nuk ama eve gidince yazarım yine emin değilim. Zebra fşscher price ortasına basınca melodi çalıyor. Yalnız yeşil patik düdüklü daha önce yıkadığım için düdüğü çok az çalıor. Turuncu çıngıraklı onda sorun yok. Tek Kusuru bu.bu yüzden fiyat düşük tuttum.bilmenizi isterim. İsterseniz Ayırırım tabi.
Büyük suluk tupperware
Bir de lazım olanı siz söyleyin varsa resim eklwrim bende.
hımmm onlar yok bende canım. Nevresim tak. Ayakkabı ve kıyafey var bu linkte
merhaba alıştırma bardağının markası nedir ? patik ve inekli(zebra) olanı bana ayırır mısınız
benim kızım şu an 10 aylık ve kucak delisi bir türlü oyalayamıyorum bütün günümüz yapışık geçiyor ne yapacağımı şaşırdım bu aralar.
hoppala,aktivite masası ve baston puset arıyorum. bebek arabamdan memnunum aslında nuna almıştım ama eşim işteyken toplu taşıma kullanıyorum baston daha hafif o yüzden istiyorum.
iyi günler bende brightstars hoppala ve chicconun baston puseti var hoppala iyi durumda pusetinde üst kısmında biraz solma var bende çift yönlü puset arıyorum takasta düşünebilirim hoppalanın fiyatı 200 tl arabanında 150 tl ilgilenirseniz resimlerini yollarım
Kendine göre haklısın canım sana hiçbirşey diyemem. Ama keşke daha önce haber verseydin. Neyse yine de önemli değil.