- 1 Ekim 2013
- 7.633
- 15.289
- 34
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzlaşma ceza dosyalarında arabaculuk hukuk dosyalarında, tahkim ise bu iki kurumdan farklı ama tarafların iradesine bağlı uyuşmazlıklarda oluyor. Dolandırabilmek için her tuşa basmışlar. Siz UYAP tan dosyalarınıza bakın. Aksi takdirde dönüş yapmayın.Hanımlar. Bana bir mesaj geldi. Link de yok dolandırıcılık olsa ama. Var mı denk gelen kendisine gelen?
uyap da yazar demi. Oraya baktım da göremedim. Doğru bakmışımdır herhaldeUzlaşma ceza dosyalarında arabaculuk hukuk dosyalarında, tahkim ise bu iki kurumdan farklı ama tarafların iradesine bağlı uyuşmazlıklarda oluyor. Dolandırabilmek için her tuşa basmışlar. Siz UYAP tan dosyalarınıza bakın. Aksi takdirde dönüş yapmayın.
Haajajajajja kııııız ben onu avukatın adı diye düşündümhasan avci degilsen bosver :)
Yok ya pambık gibi insanım benKaza, hakaret vs gibi bi durum oldu mu? Hemen olmasına gerek yok 2 sene önce bile ettiğiniz/ karşı tarafın ettiği şikayet yeni işleme alınmış olabilir. Böyle bir durum yoksa yanlış numara verilmiş
Öyledir de basit trafik kazalarında bile karşı taraf şikayetçi olursa uzlaşmacı atanıyor kendimden biliyorum şimdi tekrar baktım da dolandırıcılık değil bence de hasan avcı düşünsünYok ya pambık gibi insanım ben
Hasan abi ? E devletten kontrol edin bir bakın bakalım var mı böyle bir şey. Ya da adliyeye gidip bir danışın. Herhangi bir yeri aramayın.Hanımlar. Bana bir mesaj geldi. Link de yok dolandırıcılık olsa ama. Var mı denk gelen kendisine gelen?
bosver o zaman. sen degilsindir. gercek uzlasma davasi olsa arabulucu arardi zaten sizi bilgilendirirdi. sonucta baglanan dosya basina para aliyorlar:) cok dostane ve ilgililer (geneli). oyle kuru mesajla gecistirmezlerHaajajajajja kııııız ben onu avukatın adı diye düşündüm
Yav ben bi an heyecandan onu avukatın adı sandım sormaHasan abi ? E devletten kontrol edin bir bakın bakalım var mı böyle bir şey. Ya da adliyeye gidip bir danışın. Herhangi bir yeri aramayın.
Sağolasın ya zaten isim de tutmuyor da ben panikle onu da anlamamışımTecrubelerime dayanarak soyluyorum, benzer mesaj bana kaynanamin 10 yil once vefat etmis kayinvalidesinin odenmemis elektrik borcu icin gelmisti.
Yani sizin borcunuz harciniz, davalik durumunuz yoksa bile bu kimseler ayni soyadı tasiyan insanlara bir sekilde ulasip tehditle, yildirmayla, caydirmayla para aliyorlar.
Hemen e devlet'inizden gelir idaresi baskanligina girip e tebligat'iniz var mi, e devlet'ten vatandas uyap'a girip acilmis davalisi oldugunuz dosyaniz var mi gibi seylere bakin.
Hanımlar. Bana bir mesaj geldi. Link de yok dolandırıcılık olsa ama. Var mı denk gelen kendisine gelen?
basımıza böyle bir şey geldi kaza yapmıştık dolandırıcı bunlar gerçek bilgileri veriyorlr ama öyle bir durum olmuyor biz hem karşı tarafa sorduk böyle bi talebin var mı diye yoo dedi haberi bile yoktu ayrıca mahkeme celbi vsyse ptt yoluyla tebligat gleiyormuş öyle smsle arayınla olmuyormuş amannHanımlar. Bana bir mesaj geldi. Link de yok dolandırıcılık olsa ama. Var mı denk gelen kendisine gelen?