arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

duyguud

HeR şEy çOk GüZeLL.......
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
957
7
mrb kızlarr asocumla ben karar verdikk bi arabesk topici açalım dedikk..
arabesk,damar seven arkadaşlarla burda tanışıp kaynaşalım istiyoruzz ...
ama sadece damarrcılarr lütfenn:):)
tşklerrr şimdidenn..sengözlerimebaksanab

topikin hayırlı olsun tatlımmm :)))

ben pek dinlemem ama söyliyim en başta.......

tşkler arkadaşlarrr olsun patientimm gelmen bile yeter canımm benim...
hoşgelldin ben :):)
inşallah birbirimize yarralı oluruzz hemde geyikk yaparız bol bol:):)

nyss kızlarr katılanlar olursa sevinirizz iyii gecler şimdilikk öpüldünüzzz....

insallah..ben öle çok ağar sarkılar sevmıyorum gunumuzun arebeskınden hoşlanıyorum..ebruya bayılırım mesela..

:))))))))))yok böle bişi yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
olsun cnm oda olur tabi..mesela tanımam senden başka alev alev..arkadaşlar arabesk ve fantazi ztn konumuz birbirimize önericeğimiz sanatçılar..yeni nesil murat kurşun orhan ölmez mesela..orhan ölmez daha hafif arabesk seven arkadaşlarımıza tavsiyem..şu an gülnaz esmer meleğim dinliyorum dinliyen oldumu?

puhahahah nee salağım yaa:)))))))

hoşgeldin canımın içi makber sen gece hiç gözükmüyosun ya gecede gelsene tatlım bize kendini anlat biraz tanıyalım birbirimizi

canlar kendimizi burda kısaca anlatalımki birbirimiz hakkında fikir sahibi olalım dertleşelim sevinçlerimizi dertlerimizi paylaşalım birbirimizi tanımasakta kanka olalım bilelimki bizim sanal ama gerçek kadar gerçek dostlarımız var kalpleri bizle bir atıyo.güzel dostlukların başlangıcını başlatalım.ayrıca parçalarımızı yazalım.ben şu an damardan narkozu alıyorum mesela:)müslüm baba bergen güllü ferdi bunlar bilinenler bi ton damar parçalarımı keyifle dinliyorum bi yandanda odamı dekore ediyorum.dekor işlerini çok severim odamla ilgilenmeyi süslemiyi falan..:eek:kızlar benim yemeklede aram çok iyidir ayıptır söylemesi iştahlıyımdır ama kilolu değilim çok şükür:)kızlar ben müslüm babanın ferdi babanın emrahın gökhan güney vs..ya bu sanatçıların filmini tvde rastlarsam key,fle izlerim mesela..annem bile izlemez dalga geçer benle:dilcikar: diyorum işte ruhum arabesk zevkim hobim fobim hayatım arabesk seviyorum ya napim:)he bu arada beşiktaşlıyım kızlar yaşımda 23

koyu arabesk dinlemeyn arkadaşlarımızada onlara hitap edicek türden hafif arabesk fantazi olarak tabir ettiğimiz parçaları tavsiye edelim,edelimki inceden inceden verelim ilacısengözlerimebaksanab yavaş yavaş karışssın kana,sonrasında zaten kendileri istiycek çaktırmayın şişş:jeyyar:
images

ahanda buldum sizi....
napıyosunuz bakalım damarcılar.topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..kaydirigubbakcemile5
bende tanıtıyım kendimi...
--evliyim,bir adet sıpam var 1,5 yaşında,yozgatta yaşıyorum,yaş 24 oldu(yaşlandım gariii),ev garısıyım evde pinekliyorum,içkim,kumarım karı-kız olayım yokur:roflol:KK43:içki kısmını çıkarıyım yalan olmasın)bende doğuştan damarcıyım.biraz erken başladım 5 yaşımda ferdi babanın şarkılarını dinleyerek uyurdum.hamileyken kızımada çok dinlettim ama kızım hareketli parçalar dinliyor maalesef.kime çektiyse zilli,babası desem babasıda koyu müslümcü.değişir zamanla kanında var arabesk.
şimdilik bukadar.hepiniz öptüm görüşürüz...a.s.

size bikaç parça yazıyım bulabilirseniz dinleyin...kendi winapımdan,
----ORHAN ESEN--giderken ardına bakma ne olur
----ALİ SEVEN--resmini ateşe attım
----İBRAHİM TURGUT--sormayın bana
-----MERSİNLİ İSMAİL---dargın değilim
-----SELAHATTİN ÖZDEMİR--şimdi sen olacaktın
ilerleyen zamanlarda yazarım yine,bulabilirseniz bunları dinleyin.sürekli parça indirdiğim bi site var isterseniz özelden yazarım.istediğiniz her damar parçayı bulabilirsiniz bu sitede.:sm_cool:

şimdi sennnn olacaktın yanımdaaa
şimdi sennn olacaktın kollarımdaaa
şimdi sen duracaktın karşımda
çarpacaktı yüreğin başucumda .........

offfff uleynnnnnnnnn :nazar:
topic hayırlı olsun kızlar

bacımm hoşgeldin annem:teytey:kız vallahi dün gece arkadaş eklemeye girdim nikini yazdım bulamadım allah biliyo...mekini yazmak için girdim.bnm topicte açıklaması var burayada yazarım bi ara.bitter selam canım hoşgeldin..ŞıMDı SEN OLACAKTIN YANIMDAA offf diyorum bacım naptın bu saatte fenaaa!!yavrunu allah bağışlasın allah yuvana ağız tadı versin.kız bu yaşta çocuklar hareketli dinler gerçi sen aşılamışssın hamileyken ama:)kanında var oda damarcı olur babasıda öyleymiş merak etme.bende 12 yaşındaki erkek yeğenimi arabeskçi yapmaya çalışıyorum oda jon jon müzikler dinliyo deli ediyo beni:dilcikar: yazdığın dier parçalara bakıcam şimdi çıkıyorum odamla uğraşıyorum sen yaz ben okur yazarım hepsine tatlım geceleride gel ya tam kaynaşırken kopukluk oluyo allaha emanet olun kaçtım ben..bu arada ii geceler hoşgeldin vs..burdan yapalım orası kayıt bürosu gibi olsun 4 koldan gelelim:)öptüm can

bacım dün evde yoktum giremedim.yoksa her gece sıpamı uyutur işimi halleder geçerdim kk nin başına biraz geç oluyo ama 11,30 12 gibi girerim 1 saat takılır çıkarım.bakalım artık her gece burdayım.online sohbettede konuşalım güzel olur.duygu yok ortada.:sm_confused:
bitter meraba anacım.
pasaklı bacım sende hoşgeldin.topiği kirlettin be:roflol:

Selam kızlar.
Bende koyu müslümcüyümdür o psikopat olanlarından hani, anladınız siz onu yerimseniben
Ama burdaki dostlarım hep karşılar dinlediğim tarza sesizce takılıyorum aslında bende. delikafadulden
Son zamanlarda sagopaya taktım ama içimdeki baba sevdası hep durmakta.
Gizli gizli uğrarım arada duymasın bizimkiler kaydirigubbakcemile3
Sevindim bu topiğin açılmasına saolun canlar :lepi:

X