- 7 Ağustos 2017
- 9.950
- 37.019
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Onerenecegiz arabesk sarkilar varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi bakarim youtube :)bana kaderimin bir oyunumu bu orhan gencebay
selami sahin sarkıları cok güzel
Bu bir dert mi peki?[/QUO
Gibi gibi triplere girdim sanirim arabesk dinlemek istiyorum![]()
Peki :/Banlıyoruuuuuummmmm banlıyoruuummmmmm konuları doğru bölümlere açmayanları banlıııııııyoruuuummmm, ünlü arabesk şarkıcısı Mune'nin son single'ı dinlemek isterseniz konuları yanlış bölümlere açınız![]()
Arabesk'i sevmem ama Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses arabesk şarkılarda Türkiye'nin duayeni olmuş isimler, onların şarkılarını aratın.Peki :/
Arabesk'i sevmem ama Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses arabesk şarkılarda Türkiye'nin duayeni olmuş isimler, onların şarkılarını aratın.
Bannlanmadınıız, banlansanız sitede yazamazsınız, yallnıızca onu dışı uyarısı aldınız, site kullanımını öğrenmeniz lazım, nereye açacağınızı bilemediğiniz konuları "Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar" bölümüne yani konunuzun taşındığı alana açmanız lazım.Hem banliyonuz hemde sarki oneriniyonuz :/ ben konuyu nerde acacami bilemedigim icin bi yanlislik yapmistim
anladim bidakine oyle yaparim adminBannlanmadınıız, banlansanız sitede yazamazsınız, yallnıızca onu dışı uyarısı aldınız, site kullanımını öğrenmeniz lazım, nereye açacağınızı bilemediğiniz konuları "Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar" bölümüne yani konunuzun taşındığı alana açmanız lazım.
bende onerim ozamn cook guzel sarkidir az once buldum bendeSerkan Kaya :Mesele, kalakaldım, zor bela![]()