Anket Arabalardan hangi renk güzel ? (Resimli)

Hangi araba rengi daha guzel?

• Ankete Katılan
    127
Annem de bordo cok seviyor ama ben bir turlu benimseyemedim. Mavi istiyor gibiyim... :)

öncelikle hayırlı olsun chevrolet güzel seçim bizde başka bi modeli var çok memnunuz.renk olarakta mocha farklı bi renk.

siyah tercihim asil renk ....

seçenekte olmadığından mavi onayladım....

Model markasına göre degişir ;ama beyaz seçenegi neden yok ?

Beyaz koymadim, cunku beyaz renk almayi dusunmuyorum. Bunlarin beyazlari da cok guzel ama bir arkadasimda var, sanirim onunkini gore gore beyaza doydum :9:

Siyah denmis. Bu arabalarin siyahi cok guzel, ben de cok begeniyorum. Ama cok agir duruyor, makam arabasi gibi. Bir onceki arabam da siyah oldugu icin siyaha da doydum, degisik bir renk istiyorum bu sefer.

Hmm. Silver ve mocha yarisiyor oylamalarda.
Mocha ile ilgili bir tereddutum var, simdilik begenirim alirim, ama 1-2 sene sonra ya begenmezsem o rengi diye korkuyorum. Klasik bir renk degil sonucta. Bugun cok hos gorunur goze, yarin birgun pisman olurum filan diye korkuyorum. Sonucta araba aliyoruz, kac sene kullanacaz. Her zaman sevebilecegim bir renk olsun istiyorum. :31: Silver bunun icin uygun mesela, gayet klasik bir araba rengi.
Maviyi de begeniyorum, ama az oy almis. Cok mu cirkin gorunuyor goze anlamadim ki... Annem babam da begenmiyor maviyi. :32:

Mavi sportif duruyor,Mocha da biraz asil...! seçim sana kalmış...:)

bordoyu severim ama bu arabayı basit göstermiş beğenmedim
mocha baska bi arabada tercihim olmaz ama bunda kesinlikle mochaaa <3

Bu gidisle silver olacak gibi. Mocha'yi eledim. Dun yakindan gordum, alici gozuyle bakinca o renkten vazgectim. Baskasindan ilk gordugunde cok hosuma gitse de, uzun sure icime sine sine, zevkle sahiplenebilecegim bir renk degil, onu anladim.
Ama maviden de vazgecemiyorum. Simdi bu iki renk arasinda kaldim: mavi veya silver. :18:

arabay gore değişir ,jeep ise beyaz ,spor bı araba ise kırmızı ,yerli malı anadoluya ise her renk yakışır:72:

alacakmışsn madem gri al derim.çizik rengi göstermez ve en çok tutulan alüminyum gridir.çok şık bir arabaymış .alınca güle güle kullanın bizde yüksek araçları beğeniyoruz .hem çok da aşırı büyük durmuyor.bordu sakın alma hem en az tozda kirli durur hem de çizildiğinde sırıtır ve tercihen çok tutulan bir renk değil.

marka olarak chevrolet tavsiye etmiyorum ama honda veya hyundai tavsiye ederim.ix35 çok beğeniyorum hem kücük şehir içinde çok şık duruyor.

Son düzenleme:
marka olarak chevrolet tavsiye etmiyorum ama honda veya hyundai tavsiye ederim.ix35 çok beğeniyorum hem kücük şehir içinde çok şık duruyor.

Bir onceki arabam Honda Accord'tu. Honda'nin yuksek araclarini ben begenemedim. Zaten cok da pahali. Chevrolet benzin yakmasi acisindan cok ideal olmayabilir, ama o kadar da yakmiyor. Hem gulu seven dikenine katlanir :). Bir onceki yorumunuz cok hosuma gitti; silver alacak gibiyim. :69:

Back