Anket Arabalardan hangi renk güzel ? (Resimli)

Hangi araba rengi daha guzel?

• Ankete Katılan
    127

sevde_

Sokak hayvanlarına su, yemek ve şefkat."Sevap"tır
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
10.393
25.119
598
Arkadaslar, sizce bu arabanin hangi rengi daha guzel? Alici gozuyle bakin mesela, alacak olsaniz ne rengini alirdiniz?
Yakinda bundan alcam ama renginde uzun suredir karar veremedim. Ozellikle silver, mavi ve mocha renkleri arasinda cok kararsiz kaldim. Sizce hangisi?

Silver/Gri:
2011-chevrolet-equinox-colors-3.jpg

Bordo:
2011-Chevrolet-Equinox-Front-Side-590x424.jpg

Mavi:
2011_Chevrolet_Equinox_378958__1.jpg

Mocha:
CHEVROLET%5CEQUINOX%5C2011%5C5ODGHA.jpg

Gold:
40669389.jpg

Son düzenleme:
silver çok klasik bi renk oldu,herkeste var.. mocha farklı ve güzel duruyor,çok beğendim.. ama chevrolet konusunda kararlımısın :50::50:

bence de siyah çok havalı duruo arabayı inanılmaz havalı gösterio:89::89::89:

Benim favorim siyah :51: ama bu modele mocha çok yakışmış, şimdiden hayırlı olsun, Allah kazadan beladan saklasın:))

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım güle güle kullan. bende zamanında çok araştırdım. koyu renkler iddialı ama bakımı zor renklerdir. çizik vs. çok çabuk belli olur. üzerine bir boya vs. vurulunca aynısı olmayabilir ve buda sorun doğurur. en kullanışlı beyaz ve gri tonlarıdır.

benim sana önerim "gri" renktir ama koyu istersen de "mavi" olabilir.

resimlere ilk baktıgımda bordo dedim ama mochoda guzel duruyo

gri tonlarındaki arabalar bundan 7-8 sene sonrada asla eski durmayacaktır piyasada bu kadar gri araba olmasının sebebi budur.arabadaki ufak çizilmeleri(yıkama esnasında olanlardan bahsediyorum) asla göstermez. ama bende hiç sevmem çok sıradan geliyor artık gri araba rengi..:50:

siyah,kırmızı,lacivert.. vs gibi renkleri asla araba alırken tercih etmemek gerek tabi 1-2 senede araba değiştirmiyorsanız:61:

sizin tercihlerinizden mocha yi beğendim. ben olsan onu alırdım. iyi günlerde kullanın,Allah kazadan beladan korusun.

Son düzenleme:
Valla hava atmak gibi olmasın :9:bizim iki arabamızda siyah yalnız iyi bir korumayla cilayla aman yarabim dedirtiyor...mocha hiç hoş değil..yani nasıl bir renktir o ...çok itici..ama senin gönlün hangisini isterse önemli olan

Valla benim gonlum birkac renk birden istiyor, karar veremedim. Bu gidisle rengarenk bir araba yaptircam, gokkusagi gibi. :9:
Bir onceki arabam siyahti, ben siyahtan hevesimi aldim, simdi degisiklik olsun istiyorum. Hem bu arabanin siyahlar makam arabasi gibi, cok agir duruyor, o yuzden tercih etmiyorum simdilik.

Hayir dualariniz icin cok tesekkur ediyorum, Allah razi olsun.

Son düzenleme:
Back