- 28 Mart 2020
- 6.342
- 24.736
- 348
- Konu Sahibi isikliyoll
o ne özgüven o5 saat kendi aracımla özel ders aldım. Bir hafta sonra izmirden marmarise gittim. O kadar zor bir şey değil. Cesaret meselesi sadece.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ne özgüven o5 saat kendi aracımla özel ders aldım. Bir hafta sonra izmirden marmarise gittim. O kadar zor bir şey değil. Cesaret meselesi sadece.
Deli cesareti diyelimo ne özgüven o![]()
amaaannn olsun bunu duydum ya senden herşeyi beklerim abbooowwDeli cesareti diyelimAbimden telefonda üç saat kadar azar işittim sonrasında
![]()
+1Buna bir kadın sürücü olarak kısmen katılmıyorum. Hayır çoğu trafikte dikkatli, kurallara uyan sürücüler değiller. Aksine ürkek korkak, çok hata yapan, trafik seyrine göre aşırı yavaş araç kullanan, kötü hatta yanlış parkeden, dörtlüleri yakınca her yerde durabileceğini sanan araç kullanıcıları genellikle kadınlar. 1 km öteden önümdeki aracın sürücüsünün kadın olduğunu anlıyorum çoğu zaman. Trafikte bir erkek sürücü terörü var evet ama kadın sürücüler de sütten çıkmış ak kaşık değil.
5 saat ehliyet kursunun dersiyle gayet de güzel öğrendim. Ertesi hafta trafiğe tek başıma ciktm işe gidip geldm ve manuel vites araç kullanıyorum. İlk bir hafta biraz heyecan yaşadım ama kazam falan olmadi çok şükür. Şimdi 16 yıllık bayaa usta şoförümMerhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
1 ay da atarsın acemiliğini ben 6 yıllık ehliyet ama sıfır deneyim sonrasında arabamı aldığımda çıktım trafiğe. Önce çok korktum bocaladım. Görev yaptığım yerler kötüydü yolları filan. Ama kıvırdım araba sürme işini. En son sağlığım yerindeyken babam arabama bindi ve baya öğrenmişsin sen bu işi dedi.her gün çık korkma panik olmaMerhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Söylemek istediklerime tercüman olmuşsunuz aynen katılıyorumDers alın muhakkak. Otomatik alacaksanız arabayı otomatik ders alın. Bir de kendi arabanızda birkaç saat ders alırsanız tamam olur.
Panik bir şekilde trafiğe atmayın kendinizi hemen.
Reflekslerinizin gelişmesi lazım.
Biraz da cesaret lazım size anladığım kadarıyla.