- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
Herkese merhaba, 10 yıl önce ehliyeti aldim ve arabamız olmadığı için öylece kaldı. Son 2 3 yıldır cevremde arabası olan ve kullanan arkadaş sayim arttıkça acayip özendim onlara ve arabam olsun diye tutturdum. Vee geçen hafta otomatik araba aldik. Hemen ertesi gunde ozel hoca tuttum ve derslere başladım. 13 saattir hoca ile ankara trafiğinde araç kullandım hatta yarın son dersi yapıcaz gibi. %90 tamamsın diyor hoca..bu arada eşimle de 2 kez akşam trafiğinde kullandim..
Ama ben biseyler tam oturmadı gibi hissediyorum.mesela;
Bugün sağ şeritte giderken kaldırıma yakın gitmişim farkında bile değilim, yanımdakı kaldırıma cikcan die uyardı.
Virajlı yollarda sağ ya da soldan giderken farketmez kaldırıma çok yaklaşıyorum galiba.
Bide 2 kez viraj dönerken yanımdakiler korktu donmicekmisim gibi sanmışlar.
Ya da boş yolda yanimda arac park etti ise cok yakınından geçiyorum gibi. Aynayada bakiyorum hâlbuki.
Kavşaklarda döndükten sonra hemen düzeltemiyorum direksiyonu. Hoca zamanla olur dio ama bilmiyorum.
Park deseniz zaten oturmadı. Ancak boş yolda kaldırıma park edebiliyorum. Poff.
Bide hoca ile sürerken çok heycanlı degilim ama yanımda eşim varken kalbim kut kut.
Sanki hiç öğrenemeyecekmisim gibi. Nerden bulastim bu araba isine diom. Offf Bazen pes edip yeter diyesim var ama o kadar söylene soylene aldirdimki yemiyor da.
Öyle icimi dökmek istedim.. aylar yillar sonra bu topic e bakıp gülümsermiyim zaman göstericek.
Ama ben biseyler tam oturmadı gibi hissediyorum.mesela;
Bugün sağ şeritte giderken kaldırıma yakın gitmişim farkında bile değilim, yanımdakı kaldırıma cikcan die uyardı.
Virajlı yollarda sağ ya da soldan giderken farketmez kaldırıma çok yaklaşıyorum galiba.
Bide 2 kez viraj dönerken yanımdakiler korktu donmicekmisim gibi sanmışlar.
Ya da boş yolda yanimda arac park etti ise cok yakınından geçiyorum gibi. Aynayada bakiyorum hâlbuki.
Kavşaklarda döndükten sonra hemen düzeltemiyorum direksiyonu. Hoca zamanla olur dio ama bilmiyorum.
Park deseniz zaten oturmadı. Ancak boş yolda kaldırıma park edebiliyorum. Poff.
Bide hoca ile sürerken çok heycanlı degilim ama yanımda eşim varken kalbim kut kut.
Sanki hiç öğrenemeyecekmisim gibi. Nerden bulastim bu araba isine diom. Offf Bazen pes edip yeter diyesim var ama o kadar söylene soylene aldirdimki yemiyor da.
Öyle icimi dökmek istedim.. aylar yillar sonra bu topic e bakıp gülümsermiyim zaman göstericek.