- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
zihniyete bak heleee izin vermiyolarmış o ehliyetide zaten duvara asmak için alıyorlar bayanlar
bazı erkeklerinde birazda olsa koruma iç güdülerini anlıyorum ama araba kullanan bayanlara erkekler trene bakarmıs gbi bakıyorlar laf atıp sıkıştırıyorlar arabayla bunu bilen kocalar biraz da olsa koruma iç güdüsüyle bu gibi tepkiler verebilirler benim eşimde diyor sana araba öreticem kullan artık senin şoförün olmak istemiyorum diyorama iş kullanmaya gelince bayanlar çok kötü kullanıyormus heralde öretmiyoruzki erkek çocukları 4 yasına bastımı hemen arabanın basına oturtulur ama kız çocugu yaaa onlar örense ne olcak der 2 plana atılır sonrada acemi oluyoruz yaa hemen bayan değilmi sıkıştırmalar falan köhne zihniyetten başka hiç bir şey değil
![]()
Aslında erkekler küçüklükten araba kullanmaya hevesli olur, ben açıkçası sevmem araba kullanmayı hiç öğrenmek istemedim. Babamın zoruyla oldu. valla ben 7-8 yıldır aktif kullanıyorum daha başıma sayılı olay gelmiştir. Hayır erkekler sıkıştırmıyor. Babamın başına benden daha fazla olay kavga gürültü gelmiştir.
Kötü kullan ne olucak? Sağdan sağdan yavaş gidersin. Kimseyle yol kapışmazsın. 80i geçmezsin. Ne var yani. Herkes çok güzel kullanmak zorunda değil kötü ama dikkatli kullanırsın. Berbat kullanan erkekler çoğunlukta trafikte.