• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba kullanan kadına korkunç ceza!

zihniyete bak heleee izin vermiyolarmış o ehliyetide zaten duvara asmak için alıyorlar bayanlar :22:
bazı erkeklerinde birazda olsa koruma iç güdülerini anlıyorum ama araba kullanan bayanlara erkekler trene bakarmıs gbi bakıyorlar laf atıp sıkıştırıyorlar arabayla bunu bilen kocalar biraz da olsa koruma iç güdüsüyle bu gibi tepkiler verebilirler benim eşimde diyor sana araba öreticem kullan artık senin şoförün olmak istemiyorum diyor :1: ama iş kullanmaya gelince bayanlar çok kötü kullanıyormus heralde öretmiyoruzki erkek çocukları 4 yasına bastımı hemen arabanın basına oturtulur ama kız çocugu yaaa onlar örense ne olcak der 2 plana atılır sonrada acemi oluyoruz yaa hemen bayan değilmi sıkıştırmalar falan köhne zihniyetten başka hiç bir şey değil :19:

Aslında erkekler küçüklükten araba kullanmaya hevesli olur, ben açıkçası sevmem araba kullanmayı hiç öğrenmek istemedim. Babamın zoruyla oldu. valla ben 7-8 yıldır aktif kullanıyorum daha başıma sayılı olay gelmiştir. Hayır erkekler sıkıştırmıyor. Babamın başına benden daha fazla olay kavga gürültü gelmiştir.

Kötü kullan ne olucak? Sağdan sağdan yavaş gidersin. Kimseyle yol kapışmazsın. 80i geçmezsin. Ne var yani. Herkes çok güzel kullanmak zorunda değil kötü ama dikkatli kullanırsın. Berbat kullanan erkekler çoğunlukta trafikte.

oooo var hemde nasıl var olmazmı bayansa çıtı pıtı bir şeyse hemen asılmalar falan en son bir hafta önce şahit oldum ben hemde izmir yani sözde düşünce özgürlüğü diye söylenen bir yerde yalanmıs kadını iki araba birden sıkıştırdı öndeki bilerek yavaş gidiyor arkadakide bilerek kadını hızlanmaya zorluyor eşim araba kızmasaydı hala kadına eziyet edicektiler kadın araban gözüküyordu bizim okadar kötü olduki kavga çıkçaktı az daha sapıklığa bakarmısın :22:

Alla alla ben hiç rastlamadım gerçekten o kadar yıldır kullanıyorum hem de şehirler arası yollarda dahi…
Ne kırolar var ya..

Alla alla ben hiç rastlamadım gerçekten o kadar yıldır kullanıyorum hem de şehirler arası yollarda dahi…
Ne kırolar var ya..

boş ver gelmede zaten hiç hoş bir şey değil ama malesef böle hanzolar yaşıyor bu ülkede :22:

Yalnız trafik kıroları var kesinlikle..
Bir iki yıl önce iş yerinin servisinde gidiyoruz. Önümüzdeki araç biraz yavaş gidiyor sol şeritte olmasına rağmen. Bizim şoför de tabi sabırsız bir trafik canavarı olarak rahatsız oluyor. Ani bir makasla geçti ve arkasını döndü ağzında sigarası gülerek “ garıymış” tabi tüm erkeklerde bir gülümseme..ne kadar mide bulandırıcı. “garıymışşşş”

Aslında erkekler küçüklükten araba kullanmaya hevesli olur, ben açıkçası sevmem araba kullanmayı hiç öğrenmek istemedim. Babamın zoruyla oldu. valla ben 7-8 yıldır aktif kullanıyorum daha başıma sayılı olay gelmiştir. Hayır erkekler sıkıştırmıyor. Babamın başına benden daha fazla olay kavga gürültü gelmiştir.

Kötü kullan ne olucak? Sağdan sağdan yavaş gidersin. Kimseyle yol kapışmazsın. 80i geçmezsin. Ne var yani. Herkes çok güzel kullanmak zorunda değil kötü ama dikkatli kullanırsın. Berbat kullanan erkekler çoğunlukta trafikte.

aynen ben daha bu bir kaç sonra örenicem inş ehliyere biraz öğreniyim ondan sonra yazılıcam direk acemi acemi yazılmak istemiyorum açıkçası :17: evet artistlik taslıcam diye özellikle saçma sapan hızlarda giden çok hızlı dönen ler oluyor kime hava atcaksa artık kıro

dangalıktan başka bir şey değil :47:bunları okudukça erkek milletine sinir oluyorum :47:

aynen ben daha bu bir kaç sonra örenicem inş ehliyere biraz öğreniyim ondan sonra yazılıcam direk acemi acemi yazılmak istemiyorum açıkçası :17: evet artistlik taslıcam diye özellikle saçma sapan hızlarda giden çok hızlı dönen ler oluyor kime hava atcaksa artık kıro

Ehliyet almak baya zorlaşmış sanırım. İki araba arasına park edemeyen sınavdan geçemiyormuş. Ben hiç derslere gitmedim evde kitaptan çalışmıştım ama bol bol boş alanda çalışma yap öncesinde.

Ehliyet almak baya zorlaşmış sanırım. İki araba arasına park edemeyen sınavdan geçemiyormuş. Ben hiç derslere gitmedim evde kitaptan çalışmıştım ama bol bol boş alanda çalışma yap öncesinde.

işte bende ondan bir alıştırma yapayımda sonra giderim diye düşündüm ama kocam öreticek bana bakalım herkes kocadan araba örenilmez diyor ama benimki sabırlı sabırlı bir kaç şeyi öretince şimdilik ondan örenicem debriyajı viteslerin ne oldunu nasıl kalkılcanı öretti şimdilik normal viteste öretti düz zaten kolay bunu yaptın mı onu rahat rahat kullanırsın dedi çok hevesleniyorum açıkçası araba kullanan bayanlara alıyorlar çocuklarını gidiyorlar imreniyorum :31:

oooo var hemde nasıl var olmazmı bayansa çıtı pıtı bir şeyse hemen asılmalar falan en son bir hafta önce şahit oldum ben hemde izmir yani sözde düşünce özgürlüğü diye söylenen bir yerde yalanmıs kadını iki araba birden sıkıştırdı öndeki bilerek yavaş gidiyor arkadakide bilerek kadını hızlanmaya zorluyor eşim araba kızmasaydı hala kadına eziyet edicektiler kadın araban gözüküyordu bizim okadar kötü olduki kavga çıkçaktı az daha sapıklığa bakarmısın :22:

eşiniz de gerçek bir centilmenmiş ha:1: ha bak işte erkekler erkekliklerinin böyle belli etsinler,böyle centilmenlikler yaparak kendilerini erkek hissetsinler bu kadar mı zor merak ediyorum bazen

eşiniz de gerçek bir centilmenmiş ha:1: ha bak işte erkekler erkekliklerinin böyle belli etsinler,böyle centilmenlikler yaparak kendilerini erkek hissetsinler bu kadar mı zor merak ediyorum bazen

evet ozaman kocamla gurur duymustum :69::69:ama yapılması gerekende oydu zaten karsılarında zaten erkek cıkınca hiççç uzatmadılar gittiler erkeklikleri bayanlara söküyo pisliklerin

işte bende ondan bir alıştırma yapayımda sonra giderim diye düşündüm ama kocam öreticek bana bakalım herkes kocadan araba örenilmez diyor ama benimki sabırlı sabırlı bir kaç şeyi öretince şimdilik ondan örenicem debriyajı viteslerin ne oldunu nasıl kalkılcanı öretti şimdilik normal viteste öretti düz zaten kolay bunu yaptın mı onu rahat rahat kullanırsın dedi çok hevesleniyorum açıkçası araba kullanan bayanlara alıyorlar çocuklarını gidiyorlar imreniyorum :31:

Bence en güzel kocandan öğrenirsin. Ben bekarken erkek kardeşimden öğrendim ama çok sabırsızdı. Yani eşim olsa daha çok nazım geçer o da çekerdi. Gerçi erkekten erkeğe değişir ama yine de eşten öğrenmeyi tercih ederim. Hem kendi arabanda öğrenmiş oluyorsun başkasına da gebe değilsin..

Bu tür Ülkelerde yasaya gerek duyulmuyor zaten.Din adamlarının çıkıp fetva vermesi yeterli oluyor.Ve o fetvalarda genelde hep kadınlar için oluyor.Çünkü çoğu şey sadece kadınlara günah sanırım ! Hatta kadın olmak başlı başına en büyük günah olabilir.Hatırladığım bazı saçma günahlar bisiklete binmek,yanında erkek olmadan çocukta dahil dışarı çıkmak,pazardan muz patlıcan,almak :) Artık bu fetvaları verenlerin nasıl bir hayal dünyaları varsa,kafaları nasıl nerelere çalışıyorsa bilemiyorum ama olan kadınlara oluyor herzamanki gibi ! Kadınların araba kullanmamasının nedeni buyrun ;

http://www.milliyet.com.tr/-kadinla...y/03.12.2011/1470471/default.htm?ref=mackolik

Bence en güzel kocandan öğrenirsin. Ben bekarken erkek kardeşimden öğrendim ama çok sabırsızdı. Yani eşim olsa daha çok nazım geçer o da çekerdi. Gerçi erkekten erkeğe değişir ama yine de eşten öğrenmeyi tercih ederim. Hem kendi arabanda öğrenmiş oluyorsun başkasına da gebe değilsin..

aynen dün dedi nedense aksama doru gel öretmeye başlıyım diye ben heyecanlandım yok yok dedim bir an ter bastı sanki sonra dedim ama örencem inş kimseye gebe kalmadan istediğim yere gidebilirim bazen kocam bile laf yapıyor çünkü otobüsle gidemicem kadar uzaksa bırakırken söleniyor ören şunu artık diyor :17: :ssz: umarım umarım çok zorluk çekmem

aynen dün dedi nedense aksama doru gel öretmeye başlıyım diye ben heyecanlandım yok yok dedim bir an ter bastı sanki sonra dedim ama örencem inş kimseye gebe kalmadan istediğim yere gidebilirim bazen kocam bile laf yapıyor çünkü otobüsle gidemicem kadar uzaksa bırakırken söleniyor ören şunu artık diyor :17: :ssz: umarım umarım çok zorluk çekmem

Kızlar kocadan hoca olmaz.en guzeli kadın hoca tutun. :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kapandikca kapanmaya, islamiyetle yonetilmeye, erkegin her zaman gerisinde kalmaya hevesli kk kadinlari buyrun, tam sizin damak tadiniza uygun...
Bir kadinin araba kullanip, kendine yeten bir birey olmasindan dahi haz etmeyen bu yonetim seklini nasil alirdiniz, bol kirbacli, hapis cezali, bunlar isinize gelir mi?

şeriatın cezası böyle işte.

Yalnız bu çok yanlış bir cümle ve düzeltmek zorundayım.
Bu ceza şeriatın cezası değil suud kralı olacak köpeğin cezası. Eğer bu yasak şeriatın getirdiği bir yasak olsaydı şeriatla yönetilen tüm ülkelerde kadınların araba kullanmaları yasak olurdu. Suudi Arabistan'da kadına pek değer verilmez. O da başlarındaki adamla alakalı. İslamla değil. :34:

araba kullana biliyor olmak ayrı bir özgürlük ve tabi insana verdiği öz güven.15 yıldır araba kullanıyorum.kimseye bagımlı mecbur olmamanın verdiği mutluluk paha biçilemez.buna baglı olarak kadını kısıtlayan zihniyetlerin aslınds neyden korkdukları neyi kısıtladıkları açıkca ortada.

Back