• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba korkusu

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
114
Puanlar
33
Karşıdan karşıya geçerken panık yapmaya başladım mıyop olduğumu öğrendım akşam araba önümden geçti yolun ortadındayken fark ettim ama 50 60 metre vardı ıkı araba varmış karşıdan gelen yolun ortasında gelıdıl hızlıca o araç benım arkamdan mı gectı önümden mı fark edemedim ya çarpsaydı

Karşıdan karşıya geçerken panık yapmaya başladım mıyop olduğumu öğrendım akşam araba önümden geçti yolun ortadındayken fark ettim ama 50 60 metre vardı ıkı araba varmış karşıdan gelen yolun ortasında gelıdıl hızlıca o araç benım arkamdan mı gectı önümden mı fark edemedim ya çarpsaydı
Kaç numara miyopsunyz ki? Arabayı göremiyorsanız önünüzü nasıl görüyorsunuz? İnsanların yüzlerini nasıl seçiyorsunuz?

Gözlüksüz sakın çıkma yola. Astigmatın da olabilir o zaman yakınınuzağı hiç anlayamazsın

Bende de var

Adı üstünde araba yoldan gidecek yaya kaldırımdan,bunda tuhaf bişey yok sadece gözlük alın sağınıza solunuza bakarak karşıya geçin.

Miyopsan hiçbir şeyi göremiyorsundur zaten tek sorun araba mı

27 yaşınızda miyop olduğunuzu öğrenmişsiniz,
Göz probleminiz varsa, Bir göz doktoruna gidip, miyop derecenizi öğrenip ona göre gözlük alıyorsunuz, dünyayı ve gelen araçları net görmeye başlıyorsunuz,
Miyop olunca arabadan korkmanıza gerek yok yani.

Profil bilginizdeki meslek bilginiz doğruysa 🤦

Gözlük almadım işte normalde sorun olmuyordu o günde aslında dıkkatlı bur sekılde gecmıstım 🥹
Yaptığın kendin için de trafik için de çok tehlikeli ama bir an önce göz doktoruna git bu şekilde başkasına da kaza yaptırırsın ben şu an trafikte hamileyim ve normalden daha fazla korkuyorum daha tedirginim düşünsene birisi önüme atlasa beni görmese ona çarpabilirim ya da başka yere çarpabilirim ve bu benim için geri dönülmez bir hal alır

Miyoplukla ne alakası var bunun. O kadar yüksek numaranız olsa bu zamana kadar nasıl yaşadınız derler insana. Sarhoş falan olmayasınız.

Hayır biliyordum ama sorun olmuyordu kı ustelık arabalar uzaktaydu evıme gidıp geldıgım yer her zamanki
Demek ki bundan sonra sorun olmaya başlamış
Gözlük tak en azından yolda rahat edersin

Back
X