Araba konusunda yardmc olurmusunuz?

herkes poloda ısrarcı galiba bunları dikkate alayım:)))

hangis kafanıza yatıyorsa onu alın.
herkesin zevki ve beklentisi farklıdır.
kimi büyük ister,kimi küçük ister,kimi konforu önde tutar,kimide yol tutuşunu,
kimi dizel der,kimi benzinli,
kafanı boşuna karıştırırlar,
senin güzelin hangisiyse onu al, içine sinmedimi olmazzzzzzzzz.

elbetteki öncelikle içimize sinecek birşey almamız gerek ama arkadaşların tecrubesinden faydalanmak istiyorum....belki o arabannın bir eksisi vardır bizim bilmediğimz ama arkadaşların bildiği...
bakalım işte hindi gibi düşünüp duruyoruz zaten :)))))
icraata geçemedik henuz:)))))))))

polo çok küçük ama ya ..bebek arabası vs..sığmaz ne bileyim tatile gitsen olmaz..

bu fiyata toyotanın bi önceki kasasını alabilirsiniz ,wolksvagen ve toyota tabiki ama bu parayı poloya değil de daha büyük ve sağlamlıkta eşdeğer bir arabaya vermenizi öneririm

yani evet 2.arabayı alacaksanız o zaman polya tamam diyebilirim

Honda hrv benim de sevdiğim bir araçtı.Nedeni ise suv olması ayrıca ucuz olması

Ancak çok tutmadığı içni üretimi de kalktı.Bu yüzden yaklaşamamak en iyisi

Polo dersen Wv olduğu için iyi bir araç derim;ama ben küçük araç sevmiyorum

Nissan note güzeldir.En azından aile arabası olarak süper.

Nissan'ın büyük problemi ülkemizde servisinin pek yaygın olmayışı.

Başka seçenek yok mu ??

arkadaşlar polomuzu aldık şükür....yardımlarınız için sağolun ama şunu unutmayın mal mülk araba eşya
hiçbiri önemli değilmiş şu hayatta...
en önemlisi huzur...ALLAHIM SEN HEPıMıZE HUZUR VER....CUMLE ALEME ıNŞALLAH...
tekrar teşekkurler arkadaşlar...

Kazasız belasız kullanın aracınızı,memnunmusunuz bizde bakıyoruz arıyoruz ya polo ya da seat düşünüyoruz ama eşım daha cok polo yu istıyor ben küçük diye istemıyordum ama bu sayfaları okuyunca olumlu bakmaya başladım zaten cevremızdekılerde tavsıye ediyordu,birde alım satım masrafları kça çıkıyor arkadasım noter masrafları düşmüş sanırım,bilgilendirirsen sevınırım...

size yeni bir soru daha arkadaşlar....:)
nıssan note nasıldır size göre???

canım benimki nissan micra çok güzel bir araba bi kere küçücük parketmesi girip çıkması çok güzel hele bir de acemiysen şimdilik tam sana göre bayan arabası yani. iç tasarımı kalkışı durması falan çok rahat. nissan note de güzel ama micraya nispeten birazdaha büyük şekli şemeali de çok hoş diil :))) tabi senin zevkin karışamam ona. bu arada benim araba otomatik 2. elini 20.000 e almıştım yazın sen elindeki parayla çok rahat alırsın temizini bulursan kaçırma derim..

ben görmemişim almışsınız bile :)))
hayırlı olsun cnm kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah

X