Araba konusunda yardmc olurmusunuz?

gulde

"Baby,Don'tYouBreakMy..."
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
2.793
5
MERHABA ARKADAŞLAR;

eşimle para biriktiriyoruz bir kısmını topladık bir kısmı daha eksik büyük bir ihtimal
yaza alabiliriz arabayı ama şimdiden araştırıyoruz ne alsak diye..
ortalama 20-25 binlik bir şey alabiliriz sıfır alamıyoruz
eşim WW POLO diyor
ben OPEL MERIVA veya HONDA HR-V diyorum

bilgili olan arkdaşlar yardımcı olabilirler mi acaba????
çok kararsızız bir de arabayı en çok benim için alıyor sizce en uygun araba hangisi olur????

hiç mi kimse bilmiyor bu konuda birşey...:KK43:

keşke bilgim olsada yardımcı olabilsem bende üst başlığa yazmıştım ama kimse yazmamış canım bizde arıyoruz ne alacağımzı araştırıyoruz bizde eşimle ortak kullanacağız eşimde POLO diyor clasic istiyoruz ama en çok sportlıne var ortada beğeniyoruz güzel ama piyasada temiz hasarsız bulamadık inşallah içinize sinen bir araç bulursunuz canım
bu arada 20- 25bin çok iyi para bir çok modelin sıfırını alabilirsiniz başkalarının eskisiyle uğraşmaktansa biraz borçlanıp sıfırını almak mantıklı geliyo bana

opel walkswagen honda hepside kaliteli arabalar bundan sonrası tip, fiyat, yakıt türü vs gibi nasıl özellikler istediğinize göre değişir

Canım madem o kadar parayla bi araba istiyorsunuz dacıa logan ı öneririm çok hoşbir araba yinede siz bilirsiniz yakıtta cimri yedek parçası kolay bulunan ve ucuz olan bir araba düşünün görüntü çokta öenmli değilse tabi...

MERHABA ARKADAŞLAR;

eşimle para biriktiriyoruz bir kısmını topladık bir kısmı daha eksik büyük bir ihtimal
yaza alabiliriz arabayı ama şimdiden araştırıyoruz ne alsak diye..
ortalama 20-25 binlik bir şey alabiliriz sıfır alamıyoruz
eşim WW POLO diyor
ben OPEL MERIVA veya HONDA HR-V diyorum

bilgili olan arkdaşlar yardımcı olabilirler mi acaba????
çok kararsızız bir de arabayı en çok benim için alıyor sizce en uygun araba hangisi olur????

canım 0 206 alın ucuz hem bayan arabasıalkisalkisalkis

açılın gari 5 yıllık otomotiv satışcısı geldi:)

dacia mı???:bbo:
sakın denemeyin;o kadar arabanın içinde o kadar paraya bula bula bunu mu bulacaksınız?piyasası olmayan bir araç..
herneyse elinizdeki para çok güzel;ikinci el alıp kontağını siz çevirmediğiniz bir arabayı almanızın bir esprisi yokki..
size tavsiyem ne sınıfda bir araç istiyorsunuz.
getz-clio-polo-corsa-207-yaris-c3 aynı segmentteler yani sınıftalar
golf-astra-corolla-308-c4 aynı sınıftalar..
paranıza göre alabileceğşniz araç tahmin ediyorum ilk yazdığım sıradakiler olacaktır.
size tavsiyem paranızın üzerine bir iki bin ytl daha ekleyip 0 alın.
garanti süreleri uzun araçların.böylelikle herhangi bir durumda arac firması ile tüm sorunlarınızı çözeceksinizdir.servis bakımları,ücretsiz aktivitelerden yararlanabilirsiniz.
ikinci el araba almak sizin elinizde para için biraz mantıksız kaçıyor bence..

ben olsam kesinlikle hondayı tercih ederdim....

bizde sizinle aynı durumdayız şu an benim aklım hondada....

eşim honda çok yakıyor diyor ama ben tüp taktırıp gazlı kullanacağım nasipse....

o fiyata güzel bulursunuz bence kuzenim 23 milyara 2000 model siyah honda hr-v aldı bende ondan bu kadar meraklandım zaten..

bu saydıklarınız arasında ikinci eli en pahalı araç volkswagen'dir...
asla değer kaybetmez... satarken zarar etmezsiniz...
ayrıca vw polo kullanıyorum... çok seri... hızlı gidiyor, çabuk duruyor...
bir kullanıcı daha ne ister...

Biz daha yeni araba aldık. Fiat Marea. Şehir dışına ve tatilearabamızla çıktığımız için bagajı büyük bir araç istedik paramıza uygun temiz bunu bulduk.

En uygun araba isteklerinize en iyi cevap veren arabadır.
Yinede eşimle benim fikrim Avrupa araba ( Opel, Ford, Ww vs. ) uzak doğu ( Honda, Hyundai, Toyota vs) arabadan her zaman daha iyidir.

Son düzenleme:
eşim polo diye tutturuıyor satarken rahat satarız diyor
yaza kadar birikteceğimiz para ben 20-25 yazdım ama hesapladık eşimle en az 20 en fazla da 23 felan
bu fiyata düzgün sıfır çok zor....:KK43:(poloların yenisi 35,jazzların yenisi 35,merıvalar bile 35...eşim vade farkından dolayı zorlanırız diyor....
hyundaı,dacıa,renault gibi arabları hiç istemiyor eşim
bir ara sıfır olarak peugeot düşünüyorduk geçen bir tanıdığığımız alır almaz arabanın bir sürü arızası çıktı
böyle bir kaç kişiyi duyunca da vazgeçtik
şimdi ben diyorum ki honda o diyor polo ikinci elde de ince eleyıp sık dokumak gerkiyor kafamız çok karışık bir de ben daha yeni ehliyet aldım eşim küçük ama fonksiyonel olsun istiyor
zaten ancak yaza alacağız arabayı birikteribildiğimiz para şuan yeterli değil...
peki opeller hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?????
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar inanın eşimle her akşam konuşuyoruz ama sonuç boş....
inşallah sizler sayesinde bir yol buluruz.....

Son düzenleme:
yeni citroen c4 aldık bana.
güzel araba, peugeot almaya gitmiştik ama bu daha geniş,ferah,bagajı büyük,daha donanımlı geldi,
isterseniz bi araştırın.
uzun yolda istediğin km hızına getiriyosun,araba o hızda kendi gidiyor,ayağını çek gazdan bak keyfine,

canım ben en son citroende çalıştım ve oradan da ücretsiz izindeyim..
yarın sabahtan arkadaşlara sorar sana dönerim.
ama şöyle bir durum var.
c4 ler 1.4,1.6 benzinli ve 1.6 hdı yani dizel olamak üzere 3 motorlar.donanım olarak da donanıma eklemek istediklerin ayrılıyor.
arkadaşın dediği hız sabitleyici paket hepsinde mevcut en standart modelde dahi var c4de.
birde mesela diğer özelliğide c4lerin;hız kontrol.yani diyelim 50ye ayarlıyorsun aracı frenle hızını azaltabiliyorsun 50yi geçmiyor bu özellik radarlı yollariçin oldukça işe yarayacak bir özellik.
bu arada toyota ve honda japon arabaları bu anlamda öneririm.ama yedek parçaları çok pahalı..garantiden karşılanmayan yada ileriki dönemler için 2.el aldığın bir araçta bozulan herhangi bir mekanizmaya milyarlar ödeyebilirsin.
hyundai benim ilk markam 3 yılımı verdim.müşteri odaklı bir firma.müşteri memnuniyetini bu kadar dikkate alan firma ömrümde görmedim diyebilirim.servis ağı çok önemlidir satış sonrası hizmet bu yüzdende hyundai derim.kore malı ama buradaki distribitör oldukça iyi..
opelde kaportada oldukça iyidir.kapısını kaparken hissedersin zaten sacının ağırlığını.motoru general motor battı diye biliyorum en son gerçi ne olursa olsun havada kalmaz ya.opelde corsa halamın aracı o çok memnun kaldıki benim eşimde corsaya fena sardı bu ara..
polo konusuna gelince 2.eli çok kuvvetli.denilecek bir şey yok alman markası zaten.şu drumda polo yada opel almanız daha mantıklı görünüyor illede ikinci el alacaksanız.
yalnız model yılına,km sine,aracın mutlaka yetkili servisine gösterin arkadaşım..
iyi bir sigortacıdan tramer sorgulaması yaptırın.bu sistemde aracın işlenmiş kazaları neler tam olarak saptayabilirsiniz..

soruboceq cım çok teşekkur ederim sana bu konuda bilgili birilerine danışmam çok ii oldu

eşimin honda hrv yı istememesinin bir nedeni de uretimden kalkmış olması...
sanırım dediğiniz gibi galiba ya opel ya da polo gorunuyor bıze .....

canım bizde çok araştırma yapmadık ama eşim polo diye tutdurdu yaklaşık 3 ay oldu alalı hiç pişman değiliz babam galerici ona süpriz yaptık gösterdik ve çok doğru bir karar olduğunu söyledi kırmızı kızmızdan çok memnunuz ama biz ikinci el aldık wosvogen den şaşma

eşimde aynısını söylüyor canım bakalım inşallah hyayırlısı olur...sizin aldığınız araba kaç yaşında???

bencede wolsvagen den sasma kullanis,konfor,agirlik,bagaj genisligi acisindan memnunuz..opelde guzeldir..ikisini dusun bence..

size yeni bir soru daha arkadaşlar....:)
nıssan note nasıldır size göre???

X