• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba koltuğu ve puset için yardım edermisiniz?

nane88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
16
0
16
Gaziantep
Meraba arkadaşlar.2ay sonra allah nasip ederse anne olacağım.bebeğin herşeyiyle tek ilgileniyorum fikir alabileceğim kimsem yok onun için size sormak istiyorum.

Hem evin içinde puset hemde araba koltuğu yapabileceğim pusetler varmı? Kullanışlımı önerirmisiniz? Yoksa araba koltuğu ayrımı olmalı.evde kullandımız puset arabaya sabitleniyormu?
Bu arada kimse olmadı için ben araba kullanırken bebeğim arkada tek kalacak.

sepet gibi olan bebek taşıma koltuklarından bahsetmiyor musunuz . bence alın çok kullanışlı ve rahat tabi maddi durumunuz varsa eskiden port bebeler vardı şimdi modası geçti kalmadı pek herkes taşıma koltugu kullanıyo

Ben araba koltugu aldım. Hem de evde kullanıyorum o benim kurtarıcım oldu çok önemli bişey. Bence ayrı ayrı almaya gerek yok boşuna yer kaplıyor. Sadece araba koltugu bırazcık derin oldugu icin ilk aylar bi yastık koydum bebek yatar pozizyonda dursun diye o kadar.

Meraba arkadaşlar.2ay sonra allah nasip ederse anne olacağım.bebeğin herşeyiyle tek ilgileniyorum fikir alabileceğim kimsem yok onun için size sormak istiyorum.

Hem evin içinde puset hemde araba koltuğu yapabileceğim pusetler varmı? Kullanışlımı önerirmisiniz? Yoksa araba koltuğu ayrımı olmalı.evde kullandımız puset arabaya sabitleniyormu?

merhaba.biz kraft diadem koltuk kullanıyoruz.yakında kilodan dolayı değiştircez koltuğu ama şu an kullandığımız diadem koltuğu doğduğu günden beridir kullanıyoruz.

arabayada çok kolay monte edilebiliyor. hem evde kullanayım hem de arabada kullanayım diyorsanız başlangıç için kraft diadem oto koltuklarını tercih edebilirsiniz.

kraftın diadem koltuğu var. anakucağı ve oto koltuğu olarak geçiyor. biz doğumdan itibaren onu kullanıyoruz. taşımasıda kolay bu tarz düşünüyorsanız tavsiye edeirm.

Chicco nun hem puset hem bebek arabası olanı var 3 lü set.... Fakat ben arabada kraft 0-13 kg kullanıyorum bebek arabası olarakta chıcco nun lıteway arabasını kullanıyorum ikisindende çok memnunum.... Karar senin ama kraft yada chıcco dan vazgeçme derim ;)

Chicco bu alanda en kalitelisi. Biraz fiyatları yüksek ama çok memnun kalırsın. Özellikle bebek arabasında liteway hem fiyat hem kullanışlılık açısından oldukça başarılı ❤️

Maxi cosi anakucağı ve quinny pusey travel set bizimkisi. Bebeğim 15 aylık bugüne kadar maxi cosi anakucağını kullandık arabada. Kesinlikle öneririm.

bizde 0-13 kg kraft diadem kullanıyoruz. hem anakucağı, hem taşıma koltuğu hem de oto koltuğu olarak kullanabiliyoruz :))

fiyatıda emsallerine göre uygun almanı tavsiye ederim.

Back