• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araba kazası

Yaralanmalı kazalarda polis tutanak tutuyor, ondaki kusur oranına göre değişir ceza alıp almayacaģi. Sistem bu ama uygulamada ne yaptı eşiniz bilemiyorum tabi.

eşiniz adamla konuşup neden şikayeçi olduğunu sormalı bence. şimdiye kadar aklı nerdeymiş adamın da şimdi şikayetci olmuş.

Adam para tirtiklayacak. Birileri akil vermis. Bastan sikayetci olmadiysa, bir yaya olarak kirmizi isikta gecmisse ve tedavi olmasi gereken bir durum yoksa ceza falan almaz esiniz.

onunla geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
şükür bunda yaralama yok ayakta gitmiş gelmiş hastaneye para talep etmiş olabilir mi acaba alabilirmi
Valla bizden para îstediler amelıyatlar fln bitince,bizde dedik yiyceğiniz içeceginizr kadar aldık daha bişey yapmayız dedik.yapmazsanız şikayet ederiz dediler annrmde edin o zaman dedi.kadın benim oğlum hapisten yeni cıkı adam yaralamadan dedi annemde geçmiş olsun o zamam dedi çektik geldik.sonrq bidaha aradılar babam bağirdi herşeyınızo yaptıl kızın yemesine îçmesine kadar dahada bişeyinize karişmam aylar sonra öı geldi aklımıza şikayetçi olmak fln dedi.mesajları silmedik onlar dava açmişlar bizde ses kayıtlarını ve mesajlarını delil olarak götürdük mahkemeye onlarda ceza almiş sanırım sonradan takip etmedik...

Var böyle manyaklar. Bi gün babam kardeşimi okula götürüyo. Her taraf kar buz. Yavaş gidiyo zaten. Adamın bi tanesi yolda babamın önünde düşüyo. Babam duruyo adama çarpmadan çok şükür. Ama bi yerine falan bişey olmuştur diye alıp hastaneye götürüyo. Pislik adam büyük ihtimalle babamdan para koparmak için doktora bana çarptı demiş. Polis geliyo tüm gün babamı alkol testiydi karakoldu şu bu uğraştırıyolar. Babam ne desese dinlemiyolar haliyle. Millet çarpıp kaçtığı için babamın düşen adamı hastaneye götürmesine şaşırıyolar. En son babam güvenlik kameralarını izlettircem asıl ben mahkemeye vericem falan diyince. Adam sahi öyle olmuştu ben düştüğüm için kafam karıştı falan diyoda babamı serbest bırakıyolar..
Vr böyle manyaklar. Para koparırsın dediyse biri açmışlardır dava.

arkadaşlar geç yazıyorum kusuruma bakmayın
herkese çok teşekkür ediyorum :KK52:
eşim avukatla görüşmüş gitme mahkemeye demiş kapanır dava demiş karşı tarafta şikayet etmemiş nasıl olmuşsa artık dava açılmış son durum bu :KK25:

Back
X