- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.085
-
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
Baştan çıkaramadım ama sonradan çıkardım.Harun abi?yarın 1.5 saatlik bir şehir dışı yolculuğumuz olucak ben bu sürede boş durmak istemiyorum sevgilimi nasıl baştan çıkartabilirim taktiklernize ihtiyacım var
biz arka koltukta olucaz amacım arabada seks falan değil zaten sadece baştan çıkarmak 4 kişi olucaz arabada sevgilimin yakın arkadaşlarıyla
gittiğimiz yerde 1 gece konaklayacağımızı eklemeyi unutmuşum
Grup mu yapacaksınız dört kişiyarın 1.5 saatlik bir şehir dışı yolculuğumuz olucak ben bu sürede boş durmak istemiyorum sevgilimi nasıl baştan çıkartabilirim taktiklernize ihtiyacım var
biz arka koltukta olucaz amacım arabada seks falan değil zaten sadece baştan çıkarmak 4 kişi olucaz arabada sevgilimin yakın arkadaşlarıyla
yarın 1.5 saatlik bir şehir dışı yolculuğumuz olucak ben bu sürede boş durmak istemiyorum sevgilimi nasıl baştan çıkartabilirim taktiklernize ihtiyacım var
Kendine gel EmmaEtmeyin yaa cok eglenceli konu
Ben bile heyecanlandim, off ne kadar eskimişiz eksilmişiz
Süper mini etek bence. Bacak bacak üstüne atılmalı, görsün ama elleyemesin arkilerin yanındaGöğüs dekoltesi tercihe kalmış, bilemedim.
Amacın nedir anlayamadımyarın 1.5 saatlik bir şehir dışı yolculuğumuz olucak ben bu sürede boş durmak istemiyorum sevgilimi nasıl baştan çıkartabilirim taktiklernize ihtiyacım var