- 12 Mayıs 2016
- 34
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi aylinnn1230
ciltteji lekeleri sivilceleri vs geciren bir krem ve cilt rengini beyazlatici ozelligi var..kisa bir suredir kullaniyorum cidden surdugum zaman yuzum daha aydinlik ve puruzsuz gorunuyor..aktar bana tamamen bitkisel dedi ama tam emin olamiyorum..ilk defa duydum, o nedir yhu?
merhabalar arab kızı kremini kullanan varmi acaba.icerisinde zararli maddeler varmi bilginiz varsa bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim..aktar tamamen bitkisel oldugunu soyluyor aldim fakat henuz kullanmadim..internetten arastirma yaptigimda bi kac kişi icerisinde civa oldugunu söylemiş..sizin fikirlerinizi alabilirmiyim memnunmusunuz bu kremden
icinde civa oldugu soyleniyor o yuzden sık kullanmiyorum sadeece eve misafir geldigi zaman suruyorum kolaylik oluyor benim icin..kullandigim pembe kucuk bir kutu gozeneklerimi bile kaybediyor nerdeyse surdugum zaman cildime aydinlik veriyor..size bir yan etkisi oldumu acaba? icerigi yazmiyor malesed aktar tamamen bitkisel oldugunu soyledi..ben yıllar evvelsi bi aktardan almıştım adam arabistandan getirdiğini söylemişti. 10 tane almıştım.
kız kardeşim ve ablamla kullandık . Aman Allahım o ne güzel bir parlaklık yumuşaklık kadifelık tazelik hafifi pembemsi bir cilt miss gibi bir koku (güllü olan kokuyor beyaz olan kokmuyor)
gören hayran kalırdı o zaman gençlik işte kimseye söylemezdik sırrımızı :))
vel hasılı o küçük kremleri 1 yıl içinde tükettik yenisini almak için aktara gittikki kapatıp gitmiş amca...
aktarmı yok sanki gittik başka bi yerden aldık farklı bi marka kutusu farklı orjinalmi doğal mı bilinmiyor üzerinde arapça yazılar var öncekine benziyor diye 10 kutu daha aldık..
sürüyoz sürüyoz bi numara yok .. üstelik yağlandırdı cildimizi hafiften sivilcelenme yaptı düzelir diye devam ettik siyah noktalar çoğaldı.. artık neyin nesiyse belliki sahte ürünmüş
... yani uzun lafın kısası orjinali çok güzeldi... e bırakınca her cilt bakım ürünü gibi tabikide etkisi geçiyor...
icinde civa oldugu soyleniyor o yuzden sık kullanmiyorum sadeece eve misafir geldigi zaman suruyorum kolaylik oluyor benim icin..kullandigim pembe kucuk bir kutu gozeneklerimi bile kaybediyor nerdeyse surdugum zaman cildime aydinlik veriyor..size bir yan etkisi oldumu acaba? icerigi yazmiyor malesed aktar tamamen bitkisel oldugunu soyledi..