• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar - Mezeler Yemek Yarışması , Yarışmacı Röportajları

zayifolacam Röportajı

index.php

Su Böreği ve Kırmızı lahana mezesi-Uğur böceğimin ilk yaş günü sponsorlugunda :)

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

ilk defa katıldım ve gayet güzel olduğunu düşünüyorum

2)Yarışmadan beklentileriniz?

tatlı rekabetleri severim :), çok fazla beklenti içerisinde değilim, iyi olan kazansın..

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

evet

4)Yarışmaya neden katıldınız?

oğluşumun doğum günü hazırlığı yapacaktım, yarışmayı görünce bende katılmak istedim

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

tebessümle karşıladılar, destek verdiler,

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

1. olmayı herkes ister :)

7)Yarışma devam etmeli mi?

evet

8)Yemek yapma konusunda iddianız?

iddiallıyım :)

9)Oylar sizce nasıl veriliyor?

ilk defa yarıştığım için yorum yok :)

10)Rahatsız olduğunuz durumlar?

yok

11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

eksiklerimi tamamladım, çocukları uyuttum, bu kadar.

12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?

evet

13)Yeni kategori sizce ne olmalı?

ekmek yapımı olabilir

14)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?

gayet iyi, herkese teşekkür ediyorum...

parkbyull Röportajı

index.php

Buharda Zeytinyağlı Brokoli ve Karnabahar salatası (Portakal sıkılmış ,Depresyonumun Sponsorluğunda)

Yarışmalar çok hoşuma gitmeye başladı malumunuz sonradan öğrendim ben yemek yarışmalarının varlığını:KK22:...

Bu yarışma benim depresyonumun horon teptiği zamanda başladığından ötürü tek beklentim kafamı dağıtmaktı:KK14:..

Her zaman :KK19:

Bunu Tekrar etmek hiç hoş değil ama bu yarışmaya depresif ruh halimden kurtulmak KK sultanlarının yanımda olduğunu hissetmek , ve dibe vurmadan tekrar ayağa kalkmak için katıldım..(Küçük emrah stayla ya bağlamama ramak kaldı zannımca:KK45:)

Ailemle farklı illerdeyiz haberleri yok..Eşimde Artık ha öylemi tamam kolay gelsin modunda o_O:KK14:

Bu yarışma için anca teselli ödül beklerim ,birincilikle ilgilenmiyorum ,ha diğer yarışmalar için ağzınızı burnunuzu kırmaya Allah Allah nidalarıyla geleceğim orası ayrı:KK59::KK70:

Kesinlikle Nevresteciğim :KK19:

Organik birinci burda ikinci kim :cool::KK59:

Son yarışmadaki oylamayı çözümleyemedim ben , itiraf ediyorum...Ama oylayan üyelerin gözükmesi güzeldi..

Bu topik akça pakça bir topik rahatsız olduğum bir durum yooook:KK39:

aynı cümleyle başlayacağım ama bu yarışma için (sadece buna özel oldu) dolapta var olan karnabahar brokoli ve havuçları kullandım..

Evet gayet iyi tanıtılıyor ,Editörümüz sağlam :KK39::KK74:

Hamur işine ne dersiniz ,Konyalıyım marifetlerimizi sergileyelim azıcık :KK76:

Ruh halimin iç güveysinden hallice olduğunu gören sultanlar çok tatlı destekler verdiler sağolsunlar..Sanaldan samimiyet mi olur demeyin Sanalın samimiyeti de çok güzel olurmuş işte,hep beraber gördük..Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum ,Seviyorum la siziiii:KK37::KK37::KK37::KK37:

parkbyull Röportajı

index.php

Buharda Zeytinyağlı Brokoli ve Karnabahar salatası (Portakal sıkılmış ,Depresyonumun Sponsorluğunda)

Yarışmalar çok hoşuma gitmeye başladı malumunuz sonradan öğrendim ben yemek yarışmalarının varlığını:KK22:...

Bu yarışma benim depresyonumun horon teptiği zamanda başladığından ötürü tek beklentim kafamı dağıtmaktı:KK14:..

Her zaman :KK19:

Bunu Tekrar etmek hiç hoş değil ama bu yarışmaya depresif ruh halimden kurtulmak KK sultanlarının yanımda olduğunu hissetmek , ve dibe vurmadan tekrar ayağa kalkmak için katıldım..(Küçük emrah stayla ya bağlamama ramak kaldı zannımca:KK45:)

Ailemle farklı illerdeyiz haberleri yok..Eşimde Artık ha öylemi tamam kolay gelsin modunda o_O:KK14:

Bu yarışma için anca teselli ödül beklerim ,birincilikle ilgilenmiyorum ,ha diğer yarışmalar için ağzınızı burnunuzu kırmaya Allah Allah nidalarıyla geleceğim orası ayrı:KK59::KK70:

Kesinlikle Nevresteciğim :KK19:

Organik birinci burda ikinci kim :cool::KK59:

Son yarışmadaki oylamayı çözümleyemedim ben , itiraf ediyorum...Ama oylayan üyelerin gözükmesi güzeldi..

Bu topik akça pakça bir topik rahatsız olduğum bir durum yooook:KK39:

aynı cümleyle başlayacağım ama bu yarışma için (sadece buna özel oldu) dolapta var olan karnabahar brokoli ve havuçları kullandım..

Evet gayet iyi tanıtılıyor ,Editörümüz sağlam :KK39::KK74:

Hamur işine ne dersiniz ,Konyalıyım marifetlerimizi sergileyelim azıcık :KK76:

Ruh halimin iç güveysinden hallice olduğunu gören sultanlar çok tatlı destekler verdiler sağolsunlar..Sanaldan samimiyet mi olur demeyin Sanalın samimiyeti de çok güzel olurmuş işte,hep beraber gördük..Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum ,Seviyorum la siziiii:KK37::KK37::KK37::KK37:
Gonyanin niresindensin topragim :52:

Back
X