Ara Kanamam Oldu, Oructum...

poyyeb

2. dereceden bilinmeyenim :)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
989
500
103
Merhaba Ben bu gece sahura kalktım gece tuvalet kağıdında benden çıkan belli olmayan bir pembelik var gibiydi ama gece göz yanılması diye düşündüm ve niyetlendim.

Şimdi ise bu kanama akıntımla gelen pembe bir kanama devam ediyor bazen çok belli bazen belirsiz. Orucum bozuldu mu öyle ise ayrıca jinekolojik muayeneye gitmek istiyorum. Sizlerden belki yakınlarından buna benzer olay yaşayanlarınızda vardır. Yazarsanız sevinirim.:sm_confused:

Regl dönemim değil 31.Ağustos'ta olmuştum şimdi daha 11 gün geçmişken bu ara kanama yine korkuttu beni( daha önce benzer bir kanamamda 6cm lik kistim çıkmıştı polikistik over dı) :çok üzgünüm:

lütfen birileri bana da cevap yazar mı çok yalnız hissediyorum netten de aradım cevap bulamadım bu duruma bekliyorum

Son düzenleme:
adetin dışında bir kanamaysa özür sayılır canım orucun bozulmaz ama sağlık açısından niçin kanama olduğunu anlamak için doktora gitmende fayda var..

canım adetten sonraki 11.gün yumurtlamadan olabiilir yumurtlama kanama yapabiliyor
orucun bozulmuştur canım

teşekkürler arkadaşlarım ben doktorumdan randevu aldım yarına bakalım ne diyecek. Bu arada istanbul müftülüğünü aradım adet dönemi olmadığı ve özür durumu olduğu için oruç bozulmaz dedi. Vallahi ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım.

Merhaba ebrucum
Bu konuyu ben açacaktım sen benden önce davranmışsın
Dün aynı durum benim başımada geldi.1 eylülde kanamam bitti ve dün yine oldum.
Yarın doktora gideceğim yazmışsın sonucunu eğer belli olursa saat 16:00 ya kadar buraya da yazabilirsen sevinirim.Böyle birşey hiç başıma gelmediği için korktum ben doktora gitmeyede pek vaktim yok.

Canım ben bozmadım doktora yarına randevu aldım bugün gidecektim ama müftülükten bana orucun özür olduğu için bozulmaz dedi normal regldeğil o neddenle ben de bugün kü randevumu yarına aldırdım.

Canım ben bozmadım doktora yarına randevu aldım bugün gidecektim ama müftülükten bana orucun özür olduğu için bozulmaz dedi normal regldeğil o neddenle ben de bugün kü randevumu yarına aldırdım.

Eğer beni de doktorun sonucundan haberdar edersen sevinirim.
Umarım önemli birşey yoktur

Eğer beni de doktorun sonucundan haberdar edersen sevinirim.
Umarım önemli birşey yoktur

Tamam canım benim randevum yarın 16 da 17 gibi belki daha erken evde olurum yazarım geçen yılda böyle bir ara kanama olmuştu kist çıkmıştı ama tedavi ile gitti ve polikistik over var demişti. Bilmiyorum yarın neticeyi yazarım buraya

bende bu aralar sık sık adet oluyorum noldu ben bayramdan sonra gideceğim doktora benide bilgiledirirseniz sevinirim özeldende yazabilirsiniz

tamam arkadaşlar yarın 17 de buraya neden kaynaklandığını yazacağım ama yazdıklarım sadece benim vücudumla ilgili olduğu için ve her beden de farklı durumlar çıkabileceği için lütfen sizlerde ihmal etmeyin.

tamam canım sağol bende ihmal etmiycem tabiki vücutlarımız farklı yalnızca benimki bir fikir edinmek acaba neden kaynaklanıyor merak ediyorum
birde dr nasıl muayene etti ultrasnlamı yoksa alttanmı muayene etti onuda yazarmısın canım ben sıfr alttan muayene edeck diye devlet hastanesine gidemiyorum bayramdan sonra özel hastaneye gideceğim onun için bekliyorum

Merhaba arkadaşlar doktora gittim ve son adet zamanımı söyledim ve bu kanamadan bahsettim muayeneye gerek olmadığını bazen yumurta çatlama döneminde bu tür kanamaların olabileceğini bunların normal bir durum olduğunu söyledi ben yine de muayene etmesini istedim ve alttan ultrasyonla muayene etti. Aynen dediği gibi bir problem yokmuş sevindim bu duruma. sat dan sonraki 14. 15. günler yumurta çatlama dönemiymiş olabilirmiş belki sizlerdeki de bu durumdur. Kasık ağrımda sl yumurtalığımda az iltihap varmış o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…