• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara kanamalar ve doğum kontrol hapı

_zeytin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
1.638
84
93
Edirne
merhaba arkadaşlar cerazette doğum kont. hapı ara kanama yapar mı?
kist için kullanıyorum geçirir mi bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben geçen ayın ortasında dr gittim ve 5 mm lik bir kist çıktı bu kisti geçirmek için cerazette isimli bir doğum kontrol hapı verdi hap ara kanama yapabiliyormuş bende de hapın bitimine 10 gün kala ara kanama yaptı o günden beri de 2 3 günde bir damla damla da olsa kanamalarım oldu çok yoğun değil
şimdi tekrar kasıklarım ağrıyor adet olucam sanırım bu normal mi bilen var mı?
bu ilacı daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olur mu
birde son sorum bu kistleri geçirmek için bu haplar yeterlimidir
çok büyük bir kist değil ama bebek istiyoruz engel olursa diye korkuyorum

arkadaşım mutlaka soğan suyu diyorum ama netten bak kist büyüklüğüne göre içim diyo belirli büyüklükteki kistlere önerilmiyor ama içi resmen kalaylıyo tertemiz yapıyo kist mist iltihap yıkıyo resmen rahmi...

arkadaşım mutlaka soğan suyu diyorum ama netten bak kist büyüklüğüne göre içim diyo belirli büyüklükteki kistlere önerilmiyor ama içi resmen kalaylıyo tertemiz yapıyo kist mist iltihap yıkıyo resmen rahmi...

soğan suyunu bende çok duydum ama dr d.kontrol hapı verince belki yan etkisi olur dedim korktum
resmen tüm hormonlarım değişti

bugün bende başladım dk hapına.doktor olur arakanaman dedi.endişe etme.bende kist tedavisi için başladım.

Merhaba arkadaşlar. Doğumdan sonra 1 yıldır cerazette kullanıyorum. Farkında olmadan 1 hap fazla almışım galiba yada dalgınlıkla düşürdüm hatırlamıyorum. 1 hap eksik pakette. Ne yapmalıyım bilen varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back