- 14 Ağustos 2016
- 7
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi yesimmmege
-
Evet ayin 25 inde başlamıştım ama unuttum içmeyi iki üç tane içmiştim diğerlerini içmeyi unutunca kestim ilacı normal de de esim korunuyor ki üç tane icmekle de böyle kanama olur mu :/Dogum kontrol hapi kullaniyo musun?Bende o feci kanamalar yapmisti.
Olabilir ...Doğum kontrol hapini ya üzerinde yazdığı gibi düzenli kullanın yada bir kutu bittikten sonra yenisine baslamayin,öyle iç yarım birak,dengeyi bozabilir.Evet ayin 25 inde başlamıştım ama unuttum içmeyi iki üç tane içmiştim diğerlerini içmeyi unutunca kestim ilacı normal de de esim korunuyor ki üç tane icmekle de böyle kanama olur mu :/
Ayni valla :) git bakalım bende gideceğim haberdar et sonucunuAynısı bende de oluyor. çarşamba doktora gideceğim. kist var, adetim on gün önce bitti ama adet gibi kanamam var şu an. sağ tarafta 3.5 cm kist .
Gittin mi hastaneye canım ben gittim ultrosan da baktı yumurtaliklarin temiz dedi kan aldı hormon ve bthcg yarın sonuçlar cikacakAynısı bende de oluyor. çarşamba doktora gideceğim. kist var, adetim on gün önce bitti ama adet gibi kanamam var şu an. sağ tarafta 3.5 cm kist .
Evet ayin 25 inde başlamıştım ama unuttum içmeyi iki üç tane içmiştim diğerlerini içmeyi unutunca kestim ilacı normal de de esim korunuyor ki üç tane icmekle de böyle kanama olur mu :/[/QU
kanama olur tabiii hamile bile kalabilirsin dikkat et
Gittin mi hastaneye canım ben gittim ultrosan da baktı yumurtaliklarin temiz dedi kan aldı hormon ve bthcg yarın sonuçlar cikacak
Benim de kist gitmiş sanırım onun kanamasiydi kan aldılar sonuca baktım nettenEvet canım. kist gitmiş onun kanamasiymis. mutlu oldum valla ne yalan söyleyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?