Ara kanama

yesimmmege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
7
0
1
30
Arkadaşlar size özet geçeyim 7 ay önce normal doğum yaptım ve dogumdan 2 ay sonra adetim geldi ayin 10 unda gelmeye başladı son iki aya kadar sorun yoktu iki ay önce adetim 10 unda değil 25 inde geldi 15 gün attı ben doktora gittim kist var dedi ama ilaç vermedi gelen ay yine bakarız dedi ondan şimdi ekim. 23 te adet oldum kasım 10 da yine kanamam gelmiş kanamanin geldiği gün çok şiddetli baş dönmem vardı tuvalete gittim kanama olmuş benim başıma ilk defa böyle birey geldi 3 gün sürdü normal adet gibi ağrılarım var kasigim karnım belim çok ağrıyor halsizim de birde evde klima çalışıyor sicak ev ama ben çok üşüyorum bu ara kanama ne anlamadim başına gelen var mi bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kistten mi diye düşünüyorum ama benin hep kistim var di bekarken de ama hiç böyle ayda iki defa kanama olmadı ilk defa başıma geliyor :/

Evet ayin 25 inde başlamıştım ama unuttum içmeyi iki üç tane içmiştim diğerlerini içmeyi unutunca kestim ilacı normal de de esim korunuyor ki üç tane icmekle de böyle kanama olur mu :/
Olabilir ...Doğum kontrol hapini ya üzerinde yazdığı gibi düzenli kullanın yada bir kutu bittikten sonra yenisine baslamayin,öyle iç yarım birak,dengeyi bozabilir.

Doktorun ilgisiz miydi ? Kanaman olduğu için başın dönmüştür tahminiyen de seni tam 1 ay ileri atması tuhafıma gitti

Doğum kontrol hapı dengesini bozmuş biraz bekleyin yinede..tekrar olursa doktora söyleyin.

Büyük ihtimal doğum kontrol hapını kestiğiniz için adet görüyorsunuz ve yeni adet olduğunuz için kan kaybından baş dönmesi normal. Ama tabiki doktora görünmenizde fayda var, dusduru dusduru nun dediği gibi doğum kontrol hapı yarı da kesilmez, kutu bitene kadar içmeniz lazımdı. artık yeni kutuya başlamanız lazım. Yarım kutunuz da ilacı düşürmeniz kaybetmeniz gibi durumlarda kullanabilirsiniz.

Doktor bana doğum kontrol hapı vermedi 3.5 cm kist var dedi sağ yumurtaliginda neye dayanarak bir ay sonra el dedi anlaamdimy bende ben kendim aldım kontrol hapini ayin 25 indede adet olunca başladım ama unutunca kesmek zorunda kaldim carsamba doktora gideceğim kist patlamista olabilir bilemiyorum tabiki tek bildigim ilk defa başıma geliyor böyle bir durum ve çok korktum çok halsizim bacağım ağrıyor aşırı gaz var belim de ağrıyor anlam veremiyorum

Aynısı bende de oluyor. çarşamba doktora gideceğim. kist var, adetim on gün önce bitti ama adet gibi kanamam var şu an. sağ tarafta 3.5 cm kist .

Aynısı bende de oluyor. çarşamba doktora gideceğim. kist var, adetim on gün önce bitti ama adet gibi kanamam var şu an. sağ tarafta 3.5 cm kist .
Gittin mi hastaneye canım ben gittim ultrosan da baktı yumurtaliklarin temiz dedi kan aldı hormon ve bthcg yarın sonuçlar cikacak

Arkadaşlar yeni üye oldum benimde bilgilerinize ihtiyacım var kasimin 27 sinde adet oldum ve 13 aralıkta tekrar kanamam oldu 4 gün sürdü ama afedersiniz 1 buçuk ped anca doldu dolmadi. Doktora gittim basit kist dedi 2.5 cm dedi ertesi gün başka doktora gittim 7 cm ne 2.5cm i dedi bir günde büyümüşmudur ki neyse asıl konu şu 25 günde bir adet olurum ve hiç şaşmaz ilk defa yaşadım şimdi adetim 3 gün gecikti bu kanama adetini geciktirir mi sizce doktor adetinin 3. Günü gel demişti ama olmadım bu arada bebis istiyoruz... Hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum

Back