• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara kanama

sema tac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
12
1
1
20
Merhaba bu ay ilk kez regl döngümün 14.günümde kahverengi lekeyle başlayan sonrasında bir ped kadar günlük koyu kırmızı kahverengi kanamam oldu .İki gün sürdü ancak üçüncü gün peceteye gelen kahverengi lekeler şeklinde bitti .Bir kaç doktora sorduğum zaman yumurta çatlama kanaması olduğu söylendi çünkü döngümün tam ortasındaydi ama iki gün sürer diye de bir uyarı aldım ,benim iki günden fazla sürdü .Bu durumu yaşayan var mı tecrübesini aktarabilecek olan ilk kez böyle bı durumla karşılaştığım için çok telaslandim. Şimdi gelecek dongumu de etkiler mi diye korkuyorum açıkçası

Suan seninle ayni durumu yasiyorum son durumun ne oldu ara kanama yasiyorum ve adet gibi degil az miktardan kahverengi olarak basladi arada kirmizi oluyor

Suan seninle ayni durumu yasiyorum son durumun ne oldu ara kanama yasiyorum ve adet gibi degil az miktardan kahverengi olarak basladi arada kirmizi oluyor
Merhaba şuan 3 gün geciktim ben bilmiyorum acaba o gördüğüm de regl miydi diye düşünüyorum ama rutin olarak da mevsim geçişlerinde dongüm etkileniyor ,biraz bekleyip eğer regl olmazsam doktora gozukecegim

Ara kanama yaşamıştım ben baya regl gibi gelmişti sonrasındaki regl tarihim ara kanamaya göre oldu yani ara kanamadan yaklaşık 25 gün sonra regl oldum

Ara kanama yaşamıştım ben baya regl gibi gelmişti sonrasındaki regl tarihim ara kanamaya göre oldu yani ara kanamadan yaklaşık 25 gün sonra regl oldumb

Ara kanama yaşamıştım ben baya regl gibi gelmişti sonrasındaki regl tarihim ara kanamaya göre oldu yani ara kanamadan yaklaşık 25 gün sonra regl oldum
Valla benim reglden daha azdı sanırım ama normal zamanım kadar da sürdü acaba benim de mi öyle olucak ben çok geriliyorum sanırım o da etkiliyor

Back